Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Potřebovala bych poradit jestli jde na Quinny Buzz 2011 vyprat potah ze sporťáku? Moc děkuji ![]()
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny Buzzjasně,prala jsem ho včera
…na 35 na rychlý praní jen v dětském prášku a trochu dětské aviváže…jako nový!!!
Já právě nevím jak ho sundat
vždyť je to tam nějak na pevno přidělané
Neneee,prvni sundej strisku,vycvaknes ji,neboj se toho,ze spodu uvolnis suchace a po te kolejnici to vyvliknes,zavazet ti muzou poprihy,ty uvolnis a rozkliknes pod tema polstrama na raminka.neni to slozity,jen to tak vypada,fakt:-D…jestli chces klidne se me ptej i po lopate:-)
Tak paráda už jsem na to došla
Nenapadlo mě že to jde tak vysunout a zdálo se mě to tam napevno . Děkujíííííí
Neni zac,taky jsem to oekne dlouho zkoumala:-D.jeste horsi je nasazeni letni vlozky, to musel uz muj,me to neslo
@michaela2511 píše:
Letní potah to je co?nemyslíš tu zvětšovací vložku?
jo to bude asi vono
…no taková ta jakoby už ne pena,ale klsiký kočárkový material
Tak tahle vložka už ke kolekci 2011 není. Ta pěnová vložka u Buzze 2011 je o něco větší jak u starších kolekcí
Holky, jaká je stříška u Quinny Buzz? Je hodně malá, jak se zdá z obrázků nebo je v poho použitelná? A liší se nějak velikostí u starších modelů? Díky.
Za mě stříška uplně vpohodě
dá se hodně sklopit dolu. Všechny stříšky na Buzz jsou stejné.
Dobrý den, nevíte jestli se dá vyměnit potah na sportáku quinny buzz. Dcera kouše potah. Děkuji za odpověd Samuelka
Holky mám dotaz koukám že většina Quinnyho asi vlastníte, mně se teď naskytla situace koupit kočárek rok a půl starý za super cenu, pouze sporotvní verze doma už mám korbičku Dreami a sutosedačku maxi cosi a sporotvní nástavbu z roku 2007/tu menší pěnovou) myslíte že vše půjde nacvouknout na ten novější podvozek? Mockát děkuji ![]()