Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny Buzztecka píše:
já si Buzze taky chválím, mám ho s nafukovacím kolečkem a super! Ale jsem ráda, že máme kolekci 2010 - bez XL sedačky bychom se tam teď v zimě nevlezli ani náhodou
Ale já myslím,že jste to špatně pochopila
..nyní je sedačka právě už jen velká
..takže xl je od začátku ![]()
mono - je to tak, že už je v kolekci 2011 jen 1 sedačka, ta je něco mezi tou „pěnovou“ a tou „XL“ sedačkou. Takže je to něco mezi, a potažené je to tou látkou co měla ta „pěnová“. Teď kolekce 2011 má taky pěnu ale poloviční. Takže už je to „UNIVERZÁL“ jak jsem si to nazvala já
Mě se právě líbí, že u mojí 2010 je ta měkká, dá se tam dát malé dítko a nikde se neklátí, jak je to silně vypolstrované. A ta XL je opravdu velká díky tomu, že tam pěna není žádná, tak se tam vejde zase pro změnu i velocho ![]()
mono - ještě pro upřesnění - dával tady už v některé jiné diskuzi Frezz fotky, a je to tam krásně vidět srovnání. Já si to nevymyslela ![]()
monapupp píše:
Kouknu na fota..tedy až najdu.Děkuji za opravu
mono našla jsem ty fotky, je to srovnání té 2011 a 2010 té měkké silně polstrované. Ale bohužel tam není ta 2010 XL poměřená. Ale aspoň pro představu ![]()
No já si asi radši koupím tu kolekci 2010, je to lepší mít ty dvě sedačky, jednu malou a jednu velkou než jednu uni střední
kdo ví jakž budu mít mimčo, jestli drobka nebo obra ![]()
Co myslíte,chci koupit Buzz, to je jasná volba, ovšem 2010, nebo 2011? Kdo může srovnat, prosím at odpoví.
Zatím jsem pro 2010 kvůli libivější barvě. ![]()
Tak quinny buzz už máme doma, je to trojkolka a verze 2010. Kočárek je nádherný, opravdu pastva na oči. Krásně lehoučký, do auta dobře skladný… ALE… je opravdu maličký, ted v zimě, když je malá navlečená do kombinézky a do fusaku, nic moc místa, doslova je tam narvaná, i když má ted 7.měsíců na zimu asi vytáhnu tu XL vložku… Pokusím se tu vložit fotečku, co jsme fotili doma v obyváčku, takže bez kombinézy a fusaku…
mam quinny buzz kočarek.. koupeny,.. peclive studovanej a vybranej.. je fakt užasny.. jenom nas zlobi predne kolečko.. blbne system zaaretovani kolečka,aby se točilo kdyz potrebujes a kdyz nepotrebujes si ho zase zajistiš,a ted su z toho celkem nesva.. ale i pres tuhle konplikaci.. bych nevymenila buzzz za nic jiního
![]()
já si Buzze taky chválím, mám ho s nafukovacím kolečkem a super! Ale jsem ráda, že máme kolekci 2010 - bez XL sedačky bychom se tam teď v zimě nevlezli ani náhodou