Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Moodd?
Přidejte zkušenost s Quinny Mooddkamiš, když jsou malému dva roky, nebude taky v zimě víc běhat? A určitě by mu do kočáru stačila kombinéza a deka, pokud pojedete dál.
Já nevím, ale mám takovou představu, že fusak už nevytáhnu. Nejezdíme dálky ![]()
Jak píšu, je to lenoch
U nás je bývá hodně sněhu, takže si i myslím, jak se mu bude hůř chodit v pěšinkách, bude se chtít vozit ![]()
Mně se právě ta zmenšovačka už kupovat nechtěla. Leda by ji taky dělal emitex za lepší cenu ![]()
kamiŠ píše:
Jak píšu, je to lenochU nás je bývá hodně sněhu, takže si i myslím, jak se mu bude hůř chodit v pěšinkách, bude se chtít vozit
Mně se právě ta zmenšovačka už kupovat nechtěla. Leda by ji taky dělal emitex za lepší cenu
KPKristy píše:kamiŠ píše:http://www.e-broucek.cz/…odlozka-moby
Jak píšu, je to lenochU nás je bývá hodně sněhu, takže si i myslím, jak se mu bude hůř chodit v pěšinkách, bude se chtít vozit
Mně se právě ta zmenšovačka už kupovat nechtěla. Leda by ji taky dělal emitex za lepší cenu
Díky
![]()
já jsem ji už kdysi, když jsem kupovala speediho, viděla, ale samo odkaz neuložila ![]()
No a teď jsme to nemohla najít, tak jsme si myslela, že už to emitex nedělá ![]()