Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte, máte niekto nejake info k najnovsiemu modelu xtra? Údajně sa dá složit celý, nie ako starší, kde bolo potrebne dat zvlášť sedacku.
Máte zkušenost s Quinny Zapp Xtra?
Přidejte zkušenost s Quinny Zapp XtraTo som tiež našla, skôr som myslela, či je vobec v CR k dostaniu, či sa sa kupit len sedačka a nasadit na starý podvozok a tak…
U nás se koupit dá, stojí 8-9tis. Samostatnou sedačku jsem nikde nezahlídla a ani jsem na netu nic nenašla, takže zatím asi ne ![]()
Našla sem jen tady od polskýho prodejce http://aukro.cz/…2885056.html Cena je super, protože jinde je od 2000,– minimálně víc. Ale teď jenom otázka, jestli se prodejci dá věřit, že pošle, co má.
V Itálii stoji okolo 220-250 euro…a barvicky jsou zajímavý…na tech polských stránkách ty barvy neodpovídají Te jejich limited edision…co je nova…
Já viděla úplné nádherný v Bile barvě a popsány černými písmeny fakt luxusní…
@CokeLady píše:
No barvy teda nic moc
No spis nic, nez moc. Nejhorsi je ta hovnova
Jeste pockam, az u nas bude normalne k sehnani a asi ho vymenim za jeho predchudce…
Včera jsem zakoupila na aukru fialové, uvidím co se mi pošle. Jinak na dotazy je okamžitě odpovězeno a komentáře na aukru taky vesměs pozitivní. Uvidím co a jak bude a napíšu sem jak to dopadlo. Cena je oproti českýmu shopu o 3000 nižší. Což je dost.
@Trikeri tak pak když tak přidej i reál foto, jestli se ti bude chtít. Díky ![]()
Jo nafotím a dám to sem. Píšou, že doba dodání jsou dva dny, tak uvidím. Ale ty 3000 mě navnadily. Chtěla jsem jinou barvu, ale odpověděli mi, že jiné barvy budou tak do měsíce, ale bude všechno dražší. Nechám se překvapit.
@Bauli Ta barva vůbec na fotce nevyšla, je opravdu fialová, taková do švestkova. vůbec ne špatná. Kočárek zatím vypadá dobře, bez nějakých závad. Nemohla jsem přijít na vyndavání sedadla, ale není to složité. Fakt je ten, že za tyhle peníze ten kočárek ještě jakž takž jde, za těch 8 tis. a více bych se moc rozmýšlela. Ta barva odpovídá té, co je na fotce z aukra. Návod není v češtině, ale podle obrázků se to dá pochopit. Návody na you tube jsou k ničemu, detaily nejsou moc vidět, takže proto jsem měla ten problém z vysunutí sedačky. Polohování super, skládat se sedačkou se dá pouze při otočení sedačky ve směru jízdy. Proti směru jsou tam pouze dvě polohy, a to v leže a pololeže. Jako příslušenství to má adaptéry na Maxi Cosi, pláštěnku a držák slunečníku. Dodání do druhého nebo třetího dne PPL.
@Trikeri moc děkuju za vyčerpávající info
Ty dvě polohy v protisměru má i neskládací Xtra, co máme doma a protože sem tak vozila malou jenom dokud neseděla, tak mi to stačilo. Barvu asi vím, myslím, že sem ji viděla v obchodě. A tenkrát ani k mýmu kupovanýmu v kamenným obchodě nebyl návod v češtině, ale jak říkáš, podle obrázků se to dá. A příslušenství to má stejný jako měl ten náš Xtra, škoda, za ty prachy ještě mohli přihodit madlo nebo držák na pití. A za ceny v obchodech je to fakt masakr. Já sem toho našeho neskládacího kupovala tenkrát v akci bez DPH, takže vyšel taky za super peníze. Doufám, že s ním budeš spokojená a bude dobře sloužit ![]()
@Bauli Já jsem babička a tohle jsem si koupila pro sebe, abych nemusela rvát do auta podvozek a korbu nebo sporťák od Easy Walker. Na popojetí a na cesty to bude super kočárek, ještě mám Bebe Confort Streety, na kamennou dlažbu to sice není, ale na zámkovou to jde. Easy Walker je sice hezký kočárek, ale nedomyšlený a drahý. Sporták se nedá dát na obě strany a za ty šílený peníze to opravdu nestojí. Z korby je dítě do půl roku pryč a sporťák je obrovskej a složitej. Radši víc lehčích kočárků než obrtrojkombinaci. A kvalita všech kočárků je asi tak stejná jestli je to z kamennýho obchodu nebo z netu.