Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Zapp Xtra?
Přidejte zkušenost s Quinny Zapp XtraMy si v patek dovezli Quinny zapp xtra2 violet syrup a jsem z nej nadsena
sice jsme tu trochu premysleli, jak se sklada a pak jak se otaci sedacka, u sportaku to mame o dost jednodussi, ale je to o zvyku a cviku
Kocarek se da slozit celej, jen musi byt sedacka po smeru, ovladani paradni i jednou rukou, najezdy na chodniky parada, je lehouckej o proti velkymu kocaru, jsem zvedava na zatezkavavci zkousku na dovoleny ![]()
Já jsem taky nadšená, taky jsem přemýšlela chvíli, jak se skládá, ale nakonec je všechno hodně jednoduchý. Dítě v něm může být možná i od narození. Vnučce je půlrok a kočárek je pro ni naprosto dokonalý. Sice do terénu až tak není, ale po asfaltu je super. Možná bych doporučila se vykašlat na jakékoliv trojkombinace, koupit hluboký kočár a pak tyhle golfky. Když vidím monstrózní podvozky s autosedačkou…přijde mi to zbytečně veliký. Ale je to věc názoru. Tak ať vám Zappky slouží ke spokojenosti. ![]()
A jaké jsou vaše zkušenosti s tímto kočárkem. Jsem ve stadiu vybírání a zapp xtra2 mě opravdu zaujal. Je něco co vám na něm vadí? Mě teda jen cena
, ale našla jsem stránky kde je skoro o 3tis levnější, tak váhám či do něj jít.
Co jízdní vlastnosti?
Zapp xtra 2 mám, růžový. A jsem velice spokojená. Je lehounký a krásný a pohodlný. Koupila jsem si k nemu madlo a držák na láhev. Za mě je to Č.1. A koupila jsem ho nejlevněji tady. A sám pan majitel mi ho přivezl až domů. www. kup-teď. cz
@slivovicka já jsem maximálně spokojena, nemam mu co vytknout
Mame violet syrup ![]()
@Renatuška o tech strankach prave premyslim. Jen priteli to i tak prijde drahe
a chce Nunu. No musime vyrazit nekam a oba porovnat vedle sebe
@slivovicka. Ja taky chtela nunu a porovnala jsem se zappem a ten vyhrál hlavně kvůli přetočení protismeru jízdy a taky v polohování. Stačí cvaknout a je to. U nuny byli popruhy na polohování a nunu má dnes každý za to zapku moc nevídám
my porovnaly ve fun baby mají je tam oba
Já jsem zappky kupovala na Aukru, je to sice z Polska, ale jsou myslím originální. Jen měli jen fialové. Dávala jsem sem nedávno fotky. Zatím mi nic na nich nevadí, trošku je rébus je složit, ale nakonec na to přijdete a je to velmi jednoduché. Teď na léto jsou to opravdu super golfáče. Jediné, co bych vytkla je, že materiál vypadá, že moc nevydrží, ale je to asi zdání, zatím drží velmi dobře. Jenom mám obal ze starých zappek a do toho se tyhle nové nevejdou. Výborné je, že jsou na oba směry jízdy, takže vidíte, co se v kočárku odehrává.
![]()
@Trikeri
Ahoj, mohla bys dát, prosím, odkaz, kde na aukru jsi kočárek kupovala? A je tedy snadno složitelný do auta bez jednotlivého rozložení sedačky a podvozku? A za kolik jsi ho koupila? Uvažuju o něm pro skoro dvouleťačku.
@Martina.ova nevím, pro dvouletačku je to dost zbytečný. Spíš quinny jezz. jinak www.aukro.cz a dát do vyhledávače. ![]()
http://kup-ted.cz/…ver8---.html já kupovala tady barva blue denim a je naprosto úžasný!
měla jsem předtím jen podvozek Quinny zapp xtra na autosadečku, ale prcek vyrostl a chtěl vidět víc a s tímhle polohováním-mno já jsem nadšená ![]()
@Renatuška píše:
Zapp xtra 2 mám, růžový. A jsem velice spokojená. Je lehounký a krásný a pohodlný. Koupila jsem si k nemu madlo a držák na láhev. Za mě je to Č.1. A koupila jsem ho nejlevněji tady. A sám pan majitel mi ho přivezl až domů. www. kup-teď. cz
Ahoj, prosím tě-uvažuji o tom madle. http://kup-ted.cz/…dsdetail.asp?… kupovalas tohle a šlo to k němu? Píšou jen na xtra a ne xtra2, tak jsem právě radši s tím neobjednávala… a ještě se zeptám-to madlo ale musíš sundat před složením kočáru, ne? Díky
@Allisons Ahoj ano, tohle madlo mám. A musím ho sundat jinak ho nesložím úplně ![]()
@Trikeri Kvalita je určitě stejná (doufám
) Každopádně přeji pohodové ježdění