Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky..
Mám Cybex Callisto, v červnu s ním letíme na dovolenou.. Rozhodně ho do letadla nehodlám dát jen tak, čili ho chci „uzavřít“ do nějakého obalu..
Koukala jsem po netu, a dělá třeba Emitex, dá se sehnat okolo 700Kč..
Nenapadá Vás ještě nějaká levnější varianta nebo s jakým jste byli spokojené? Jde mi fakt jen o toto jednorázové přemístění v podstatě..
A šít neumím ![]()
Díky za tipy ![]()
@Moni25 Dělala jsem teď pro jednu paní taky obal na golfky do letadla (akorát se skládají do „placky“) za 850Kč, takže emitex za 700 je ještě dobrý:-) Ono je potřeba docela dost materiálu, vymyslet střih, práce s tím bylo docela dost… Pokud to užiješ jen 1×, tak je to blbé. Co vzít velký igelitový pytel (doma tomu říkáme pytel na mrtvoly:-) ) a ovázat papírovou lepící páskou (ta jde snadno dolů)?
My dávali golky do letadla ve velkém igelitovém pytli na odpadky, účel to také splnilo. Kočárků tam bylo několik a jen my jediní jsme měli nějaký obal ![]()
@Moni25 buď pytel jak radily holky a nebo bych se koukla po bazarech.
Jestli to mate jen na tu dovcu, tak bych taky zkusila pytel, nebo to omotat potravinovou folii, oni na letisti do ni bali i normalne kufry za poplatek, my si je nenechali balit, pac jsme na to prisli pozde, ale je to proti protrzeni, odreni a tak dobry
nebo se prodavaji i pytle na saka, obleky a tak…to by taky stacilo a zavazat to ![]()
http://prislusenstvi-ke-kocarkum.heureka.cz/…y-buggy-bag/
Mám ho a velká spokojenost. Pevnej, krásně se nosí, vešel se mi tam Maclaren i XLander XS.