Cestovní obal na golfky

20777
28.4.14 13:11

Cestovní obal na golfky

Ahoj holky..

Mám Cybex Callisto, v červnu s ním letíme na dovolenou.. Rozhodně ho do letadla nehodlám dát jen tak, čili ho chci „uzavřít“ do nějakého obalu..
Koukala jsem po netu, a dělá třeba Emitex, dá se sehnat okolo 700Kč..

Nenapadá Vás ještě nějaká levnější varianta nebo s jakým jste byli spokojené? Jde mi fakt jen o toto jednorázové přemístění v podstatě..

A šít neumím :oops:

Díky za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2242
28.4.14 13:20

@Moni25 Dělala jsem teď pro jednu paní taky obal na golfky do letadla (akorát se skládají do „placky“) za 850Kč, takže emitex za 700 je ještě dobrý:-) Ono je potřeba docela dost materiálu, vymyslet střih, práce s tím bylo docela dost… Pokud to užiješ jen 1×, tak je to blbé. Co vzít velký igelitový pytel (doma tomu říkáme pytel na mrtvoly:-) ) a ovázat papírovou lepící páskou (ta jde snadno dolů)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
28.4.14 13:21

My dávali golky do letadla ve velkém igelitovém pytli na odpadky, účel to také splnilo. Kočárků tam bylo několik a jen my jediní jsme měli nějaký obal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
28.4.14 13:23

@Moni25 buď pytel jak radily holky a nebo bych se koukla po bazarech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
28.4.14 13:28

Jestli to mate jen na tu dovcu, tak bych taky zkusila pytel, nebo to omotat potravinovou folii, oni na letisti do ni bali i normalne kufry za poplatek, my si je nenechali balit, pac jsme na to prisli pozde, ale je to proti protrzeni, odreni a tak dobry :) nebo se prodavaji i pytle na saka, obleky a tak…to by taky stacilo a zavazat to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
28.4.14 14:31

http://prislusenstvi-ke-kocarkum.heureka.cz/…y-buggy-bag/
Mám ho a velká spokojenost. Pevnej, krásně se nosí, vešel se mi tam Maclaren i XLander XS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí