Ráchel nebo Ester?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
16.7.23 21:39

Ester :srdce:
Rachel je pěkné, ale jen v tom základním tvaru. To „Rájo“ mi přijde hrozný, bez urážky. :)
Ale každý máme jiný vkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
16.7.23 23:26

Rachel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
16.7.23 23:29
@Anonymní píše:
Vybíráme jméno pro třetí holčičku. Jaké se vám líbí více. Děkuji za odpovědi :)

Určitě Rachel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7690
17.7.23 00:44

Líbí se mi obě, spíš bych dala Ester, ale těch je teď relativně hodně, Ráchel by byla neobvyklejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.23 07:10

@Rachel_cz Jeee jste s jménem spokojená? 😊 Můžu se zeptat, jak vás lidi oslovují? Mně se líbí Ráchel, Ráchelko, Ráchelí a pro malou holčičku i Ráchelinko😊

• Citovat
  • Upravit
83
17.7.23 08:50

Ráchel ❤️
Měla jsem ho na seznamu pro druhé dítko, nakonec to byl kluk.
Ale toto jméno bych dala. Navíc s Ester se teď roztrhl pytel, Ráchelek moc není 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
17.7.23 10:03

Děkuji všem za názor🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
17.7.23 10:14
@Anonymní píše:
@Rachel_cz Jeee jste s jménem spokojená? 😊 Můžu se zeptat, jak vás lidi oslovují? Mně se líbí Ráchel, Ráchelko, Ráchelí a pro malou holčičku i Ráchelinko😊

Mám jednoho z rodičů cizince, takže proto tohle jméno. Žijeme střídavě tady a v zahraničí. V ČR lidé moc jméno neznali, ted už je to lepší (je mi 36 :D ).
V ČR Ráchel, Rachel.
Doma Rey-rey :lol:
Zvažte příjmení holčičky k jménu To moje se moc nehodí k tomu českému, které mám od manžela, ale co… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.23 10:30

@Rachel_cz Příjmení se právě hodí, ale to se může budoucím manželem taky změnit😊

• Citovat
  • Upravit
3265
17.7.23 12:39
@Anonymní píše:
@Rachel_cz Příjmení se právě hodí, ale to se může budoucím manželem taky změnit😊

To je pravda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
17.7.23 14:32

Obě jména se mi moc líbí. Na Ráchel bych já osobně asi neměla odvahu, Ester je běžnější. A přijde mi, že Ráchel je takové hodně noblesní a chce to opravdu dost ladit k příjmení, zato Ester půjde skoro ke všemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
17.7.23 22:58

@Rachel_cz v CR lidi jméno moc neznali? Já právě myslela, ze ho skupina Ocean se svoji písničku Rachel proslavila😀 Zazněla tam mimochodem obě jména.
Mě se víc líbí Rachel a šla bych do ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
18.7.23 10:19
@Nikkiska píše:
@Rachel_cz v CR lidi jméno moc neznali? Já právě myslela, ze ho skupina Ocean se svoji písničku Rachel proslavila😀 Zazněla tam mimochodem obě jména.
Mě se víc líbí Rachel a šla bych do ní.

No když jsem byla dítě, tak moc ne.
Ale jak kdo, samozřejmě.
Tu písničku taky neznám :lol: Jdu poslechnout a doplnit znalosti :lol: Často jsem pak slýchala „Jo, jako ta z Přátel“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
18.7.23 11:21

Ester :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.23 11:32

@Nikkiska @Rachel_cz Tak jsem si jí taky poslechla😁 Já bych tu Ráchel dala, moc se mi líbí, trochu mě odrazuje, že není moc těch variant jména a že má svátek 30.9. a já mám termín porodu v pulce října.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence