Simona nebo Jasmína - jméno pro holčičku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.7.23 09:34

Simona nebo Jasmína

Ahoj, předem se omlouvám za anonym, ale chodí tady známí, kteří zatím neví, že čekáme miminko. Měla by to být holčička a líbí se nám jména Simona (u manžela v rodině se dědí), nejdříve jsme ji nechtěli, protože nám hodně lidí v nejbližší rodině řeklo, že už se to nedává a je to hrozné jméno, ale pak jsme se nám zalíbilo a oslovení Simonka, Simi a podobně nám přijdou fajn a pak se nám ještě líbí Jasmína, chtěla bych poprosit o názor, co na tyhle dva jména říkáte a které se vám víc líbí. Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
7.7.23 09:35
@Anonymní píše:
Ahoj, předem se omlouvám za anonym, ale chodí tady známí, kteří zatím neví, že čekáme miminko. Měla by to být holčička a líbí se nám jména Simona (u manžela v rodině se dědí), nejdříve jsme ji nechtěli, protože nám hodně lidí v nejbližší rodině řeklo, že už se to nedává a je to hrozné jméno, ale pak jsme se nám zalíbilo a oslovení Simonka, Simi a podobně nám přijdou fajn a pak se nám ještě líbí Jasmína, chtěla bych poprosit o názor, co na tyhle dva jména říkáte a které se vám víc líbí. Děkuji :)

To je dost odlišné jméno :D :D Simona se mi nelíbí. Jasmína je hezčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1202
7.7.23 09:39

Simona ne, Jasmína OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
7.7.23 09:40

Jasmína je hezké. Ještě se mi líbí i Malvína. Tu znám malou.
Simona se mi nelíbí a nikdy nelíbila. Už vůbec ne jméno, které se dědí v rodině. Nemám to ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6406
7.7.23 09:42

Líbí se mi Jasmína. Ale jestli se Simona dědí, klidně bych dala i to, přijde mi hezké. A líbilo by se mi, že je málo dávané :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
7.7.23 09:47
@Anonymní píše:
Ahoj, předem se omlouvám za anonym, ale chodí tady známí, kteří zatím neví, že čekáme miminko. Měla by to být holčička a líbí se nám jména Simona (u manžela v rodině se dědí), nejdříve jsme ji nechtěli, protože nám hodně lidí v nejbližší rodině řeklo, že už se to nedává a je to hrozné jméno, ale pak jsme se nám zalíbilo a oslovení Simonka, Simi a podobně nám přijdou fajn a pak se nám ještě líbí Jasmína, chtěla bych poprosit o názor, co na tyhle dva jména říkáte a které se vám víc líbí. Děkuji :)

Jasmínu bych nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3788
7.7.23 09:56

Jasmína se mi vůbec nelíbí, když to jméno někdo řekne, představím si Arabku. Simona mi přijde lepší, i když já bych ho asi také nedala. Někdo tady psal Malvína, to by se mi z těch podobných jmen líbilo nejvíc. A není ani příliš obvyklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
7.7.23 09:57

Mě se líbí víc Jasmínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
7.7.23 09:58

Taky mi Jasmína evokuje araby a nelíbí se mi. Simonka ok.

Příspěvek upraven 07.07.23 v 09:59

• Citovat
  • Upravit
10486
7.7.23 09:58

Za mě Jasmína…krásné jméno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15050
7.7.23 09:59

Dala bych Simonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
7.7.23 10:01

Za mě Jasmína. Simona je hezké, ale všechny Simony, které znám, jsou mi nesympatické, takže proto já bych to jméno nedala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
7.7.23 10:01

Určitě Simona. Já znám několik Jasmínek, vždy to jsou dětičky našich tmavších spoluobčanů. A celkově mi to přijde takové jméno spíš do pohádky, něco jako Arabela. Pro dítě možná milé, ale pro dospělou ženskou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
7.7.23 10:05

Já mám Simonu asociovanou s konkrétními tvářemi, a až na jednu jsou mi charakterově dost vzdálené. Oproti tomu Jasmínu neznám ani jednu a je to pěkné jméno.

@Anonymní píše:
  • Citovat
  • Upravit
8302
7.7.23 10:09

Vždycky je nejlepší si říct, jestli by ses tak chtěla jmenovat ty. A podle toho se rozhodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze