Rada - 1 měsíc brát HA?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
215
9.11.11 22:21

Bez porady s doktorem bych do toho nešla. Ono to ani jinak nepůjde, než se poradit, protože i ten Clostík ti musel napsat on a ani antiko není bez receptu :roll: . Pak by mě zajímalo, co ti řekne, jak to vyřeší :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
9.11.11 22:28

Maio tak to toho máš opravdu hodně. Ale aspoň že se už zadařilo ;) Hlavně ať jste teď oba zdraví.

Afrodité v pondělí k němu jdu, tak dám pak vědět co vymyslel. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
9.11.11 22:32

Jj,spíš všichni 3 :mrgreen: doktoři umí zázraky :mrgreen: Dej vědět co ti dr. řekne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
9.11.11 22:35

No vidíš, vždyť jste 3 :lol: tak hlavně ať jde vše jak má :kytka: určitě dám vědět. sama jsem zvědavá co přijde tentokrát ale zkusím zmínit ten utrogestan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
16.11.11 10:32

Ahojky :) Tak jsem byla u dr. a odešla jsem opět s dávkou agolutinu :) Utrogestan mi nenapsal, protože mám prý sliznici ideální takže mám zkusit ještě jeden měsíc clostil a pak se prý uvidí co dál. Ale nasazení té antikoncepce určitě nedoporučuje pokud beru tyhle hormony. Mám brát clostil, pít kontryhel a něčím se zaměstnávat protože není vyloučený ani psychický blok - na to jsem mu řekla že to se mi nezdá, že nějak posedlá nejsem a říkal že některým k tomu stačí hodně málo. takže tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
16.11.11 13:10

Ahoj,no já mám pocit že oni se snaží u každého to svádět na psychický blok,to je kravina :zed: Tak to ještě zkus,pak bych se asi rozmýšlela nad změnou doktora. Co laparoskopii,podstoupila jsi? Že ví že je problém v hlavě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
17.11.11 12:28

No k jedné změně doktora už došlo :) Ta předtím mi řekla že je potřeba co nejdříve dítě, ale když jsem to po vysazení nedostávala tak mi řekla že tenhle stav může trvat klidně rok dva a neřešila to. Laparoskopii sem ještě nepodstoupila ale minule o ní mluvil. Teď už ne. Sem z toho celá pitomá :) Máš pravdu. Na psychický blok se vymlouvají snad úplně všude, ale kde to mají prokázané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí