Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bez porady s doktorem bych do toho nešla. Ono to ani jinak nepůjde, než se poradit, protože i ten Clostík ti musel napsat on a ani antiko není bez receptu
. Pak by mě zajímalo, co ti řekne, jak to vyřeší ![]()
Maio tak to toho máš opravdu hodně. Ale aspoň že se už zadařilo
Hlavně ať jste teď oba zdraví.
Afrodité v pondělí k němu jdu, tak dám pak vědět co vymyslel. ![]()
Jj,spíš všichni 3
doktoři umí zázraky
Dej vědět co ti dr. řekne ![]()
No vidíš, vždyť jste 3
tak hlavně ať jde vše jak má
určitě dám vědět. sama jsem zvědavá co přijde tentokrát ale zkusím zmínit ten utrogestan
Ahojky
Tak jsem byla u dr. a odešla jsem opět s dávkou agolutinu
Utrogestan mi nenapsal, protože mám prý sliznici ideální takže mám zkusit ještě jeden měsíc clostil a pak se prý uvidí co dál. Ale nasazení té antikoncepce určitě nedoporučuje pokud beru tyhle hormony. Mám brát clostil, pít kontryhel a něčím se zaměstnávat protože není vyloučený ani psychický blok - na to jsem mu řekla že to se mi nezdá, že nějak posedlá nejsem a říkal že některým k tomu stačí hodně málo. takže tak ![]()
Ahoj,no já mám pocit že oni se snaží u každého to svádět na psychický blok,to je kravina
Tak to ještě zkus,pak bych se asi rozmýšlela nad změnou doktora. Co laparoskopii,podstoupila jsi? Že ví že je problém v hlavě ![]()
No k jedné změně doktora už došlo
Ta předtím mi řekla že je potřeba co nejdříve dítě, ale když jsem to po vysazení nedostávala tak mi řekla že tenhle stav může trvat klidně rok dva a neřešila to. Laparoskopii sem ještě nepodstoupila ale minule o ní mluvil. Teď už ne. Sem z toho celá pitomá
Máš pravdu. Na psychický blok se vymlouvají snad úplně všude, ale kde to mají prokázané?