Tmavé linky kolem bradavek - možné těhotenství?

222
9.11.11 08:38

poradte

Dobry den,
chtela bych poradit a zeptat se na vase zkusenosti.S pritelem se uz vice nez pul roku snazime o miminko nejak to porad nejde.Ted jsem si myslela ze to konecne vyslo skoro tri dny jsem jen slabe spinila a menstruace se zpozdila o 2 dny tak jsem si delala test a ukazala se na nem hodne slaba carka pak jsem si jej delala jeste rano a ukazala se take slaba carka uz ale o neco malo viditelnejsi.Menstruace ale potom prisla a kdyz jsem si delala treti test ale jine znacky slaboucka carka se tam ukazala take ale jen tak tak viditelna.tak jsem si rekla ze tehotna nejsem menstruace probihala uplne normalne jen jsem asi nemela takove bolesti jako vzdy..uz od zacatku menst.se mi kolem bradavek udelaly tmave jakoby linky a jsou porad viditelnejsi.tak co myslite ze bych mohla byt tehotna i kdyz jsem to normalne dostala dekuji moc za vase zkusenosti.Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
9.11.11 08:41

NO těžko říct, zkusila bych koupit test clear blue, pise i zhruba kolikaty tyden jsi…je asi nejspolehlivejsi…
Myslim že tehotna klidne byt muzes, zkusila bych ten test a zasla na gyndu na krev, pak by to bylo jasny…
Jinak pul roku…neboj ono to vyjde, netlacte na pilu! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
9.11.11 08:44

Dekuji za radu…me pouze zarazili ty bradavky nikdy jsem to nemela a ted kolem nich mam takovou tmavou linku a je den ode dne viditelnejsi tak test zkusim dekuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
9.11.11 08:45

MOc držím palce, kdybys měla ty fotky testiku, tak třeba bysme videli viiic nez jen slabou carku!!!
Myslim ze sance jsou!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
9.11.11 08:54

dekuji moc:-) no fotky nemam a testiky taky uz ne :-) tak hrozne bych miminko chtela :-)mate nekdo zkusenosti s tema bradavkama??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
9.11.11 09:02
:wink: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.11.11 09:13

Pokud jsi měla opakovaně na testech i když slabé, tak přeci jen druhé čárky, tak nějaké hcg tam určitě je. Pokud ale přišla ms v plné síle, tak to může i znamenat, že to embryo po velmi krátké době vzdalo. Počkej tak dva dny a testni znovu, buď bude čárka sílit a nebo už tam ani nebude, to uvidíš. Případně si můžeš zajít na krev, tam budeš mít výsledek jednoznačný.
I kdyby už tam žádná nebyla, tak se nic neděje, v takhle ranné fázi se s tím musí počítat, děje se to ve velkém množství ranných těhotenství, zkrátka příroda si sama poradí, pokud je něco špatně. V době moderní techniky víme o těhotenství skoro hned a pak se zbytečně trápíme, když to nevyjde, naše maminky by nad něčím takovým mávli rukou, že zpoždění a ani by je třeba nenapadlo, že chvilinku těhotné byly.
Držím palce, ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
9.11.11 09:44

Ja ma osobni dvojitou zkusenost, ze i kdyz to treba tentokrat nevyjde, tak mas pohnojeno a urcite to vyjde pristi mesic. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
9.11.11 09:48

:-) holky dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.11 10:14

Pomoc

Ahojky mám prosbu . už 18 dní mám spoždenou menstruaci . Těhu testy negativní . Gynekolog nic na ultrazvuku nevidel . Mužu být Těhu nebo ne ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
9.11.11 10:56

sabatmater najskor si mala len posunutu ovulaciu. A tak skusaj dalej tehu testy a bud najdes // alebo pride MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí