Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
hedunka, 6tt mi pride konecne ako ten spravny udaj.
a krvacanie v tehotenstve urcite nie je normalne.
moze to byt
zacinajuci potrat
hematom
krvacanie kvoli ms
prasknuta cievka …
ale urcite Ti to cez internet nikto nepovie, co to naozaj je.
a tie co Ti pisu, ze to je normalne, tak by ma strasne zaujimalo, ze ci keby slo o ne, ci by to tiez brali ako normal a nestresovali sa.
Mne to normalne neprijde. Sama nevim cim to muze byt..Rikam kdyz jsem cekala kluka tak jsem byla ve druhem mesicich kdy jsem to zjistila a mestruaci jsem mela. Mozna ji mam i ted..zitra si zajdu k doktorovi
hedunka, tak drzim palce, nech to je skutocne len ms a nic vaznejsie ![]()
Ahoj, promiň, ale docela jsem se pobavila, tvoje kamarádka by si měla přečíst nějakou literaturu o anatomii lidského těla, krom vyjímek je to tak, že vaječníky opravdu fungujou na střídačku, takže jeden měsíc jeden a druhý druhej. Ve 3tt opravdu mimi vidět není, to až v 5tt, někteří doktoři uváděj v 6tt, takže ti to dřív ani potvrdit nemůže, leda z krevních testů, kdy se sleduje hladina hcg, protože přiznejme si to i těhu testy občas klamou. A tt se počítá od poslední menstruace, ne od oplodnění. Jestli máš pochybnosti, tak si zajdi k dr. tady ti asi nic jinýho nikdo neporadí. Každá to máme opravdu jinak, některá má normálně ms a je těhu a některá co hned otěhotní, tak ji nemá. Já ji neměla, ale pro tvůj klid v duši si zajdi k dr. nebo na tu pohotovost. Sousedka by klučinu nepohlídala?
sousedka ma malou holcicku a on u cizich lidi nebude boji se.. budu to muset vydrzet do rana a vzit ho sebou k doktorovi…
Možná to bude znít ošklivě, ale snaž se být v klidu a neřešit to… může to být opravdu MS (někdo ji zpočátku těhu má), nějaká cévka, malý hematom, ale i ranný potrat. Každopádně takhle brzo s tím nikdo nic nenadělá a pokud by se mimčo přestalo vyvíjet, tak potratu nic nezabrání… ani jet na pohotovost.
Hedunka píše:
sousedka ma malou holcicku a on u cizich lidi nebude boji se.. budu to muset vydrzet do rana a vzit ho sebou k doktorovi…
Hedunka píše:
Ja uz jsem s tim tak trochu smirena, ze je to pryc
tak já tomu nerozumim,ale přece si říkala že minulé těhu si taky ms měla nebo né?
![]()
Ano to mela ale to jsem ani nevedela ze jsem ty dva mesice tehotna co jsem to mela..po dnesnim ranu neverim, ze je to menstruace ![]()
Ahojtě,tak jsem se taky docela pobavila-kamarádka je opravdu velice chytrá......
ve 3tt není vidět lautr nic.....a pokud máš pochybnosti tak si skoč na krev k dr a tam ti buď potvrdí nebo vyvrátí-na to jiná rada není-je mi líto… ![]()
jdu dneska doktorovi..myslim ze jsem potratila sla ze me nejaka srazenina to obvykle nemam