Ráda bych dceru do své péče

8
13.11.15 12:38

Ráda bych dceru do své péče

Krásný den, ráda bych se optala na radu co mám dělat. Mám celkem výžný problém. :(

PO 5 letech jsem definitivně ukončila vztah a odělšla od přítele s kterým mám 2,5 roční dcerku. ve vztahu to byl horor, bylo i násilí a nikdy jsem nevěděla co bude zítra ani co vlastně za hodinua co od něj mohu čekat. Byla jsem jak ve vězení a hlavou se i honili jen noční můry a byla jsem slabá, vystavena, samé hádky. Má hodně exekucí, jak díky sobě tak i díky jeho sefovi který ho podvedl. neustale lže mě rodině, trvdí že je a pracaku přitom dlouhi nebylm když tam byl tak tam pak zase nechodil. prcuje na černo, exekutori u nás byli jak na kolotoči a byla jsem u toho jen já a dcerka, nikdy přítel. Ten se jen na telefonu vždy vypovídal a domluvil na splátky. Pro mě to byla potupa a něco neposatelného, ale to on nepochopil a řekl vždyt to nic není. Často je pryč a když zavolá šefebo kolegove sebere se a jede, jak zaslepeny a nikdo ho nezastaví. Rodina je až někde na posledním místě. Nikdy nebyl den aby se věnoval celý den jen a jen rodině. má kolem sebe jen nepřizpusobiví a poroblémoví lidé s jednou nohou v kriminale. Jen podvody lži kolem něj. Takový život žít a neřešit mu vyhovuje a já jsem mura když si dupnu aby aspoň vše bylo zaplacene. Moc peněz domu nenosí, byt máme zařízeny jen díky našim babičkám a mím rodičům. má babička mě s dcerkou šatila, a jeho babička nám davala n najem a to jednou za čas občas jsme řeklyže děkujeme ale že máme. no a pak se dozvím že ává korunky pořád ale já o tom nevím a jednou zjistila jsem že přítel mi je zaprel, takže asi ne jen jednou. Já mám rodičovský příspěvek 3800. Rád má hodně mladé ženy takové lolitky, které jsou podobné hodně mladým dívkám a nevěrný mi byl xkrát. :( Jeho rodiče o všem vědí, ale svého syna moc nemusí a davají to hodně najevo a prý že už se nezmění,, vždy budou jen potíže a nebude se jeho maminka zlobit když si najdu jiného tatínka. přes to vše jsemto přenela šla dál, ale pak nastal týden když jsem řekla jak to zaplatíme nebo jak si to prectavuješ zautočil na mě tak, že me hodil na postel, chytl me pevne za ruce, sedl si na mě tak abych se nemohla hýbat a začal mě psychicky deptat a jak já jsem jen ta šatná. Ale vlastně to nebylo nic nového, celých 5 let za vše mohu já a on nic neudělal. :( Nkdy nepriznal chybu aty exekutori a kriminálka vůbec nic není, pry z toho dělám vědu. Vyhodil mi telefon z okna, který zazrakem přežil pak mi ho vzal a deptal mě s ním že si ho nezasloužím a dá mi ho až se budu umět chovat, po tydnu změkl a vrátil. Ale pak se vrací po tydnu z práce a i presto mu píši jak se na něj těšíme a že dcerka už se moc na něj těší. A on mi odpoví, že by rád nasledující děn dopolede jel za kamarádkou (milekou¨) At s tim pocitam. V tu chvíli mě polilo horko a já viděla konec, ale stejně jsme mu napala, že je víkend a rada bych byla jako rodina. Dovolila jsem si moc, hned udělal scenu. :( Tak jsem zavolala našim a sami řekly dost a podaly mi pomocnou ruku, odešly jsme. Hlavně bych dodala že i presto že je takový, tak dcerku měl rád snažil se, ukladal ji jednou za čas, chodil sni na prochazku, dělal nam snidaně, občas mě nechal dele spat. dcerka ho má moc ráda a on i ji. Ale staraní stejně bylo na mě on je takový hodný strejda. U jeho rodičů byla cca jednou za 3 tydny na vikend. když tam šla tak trochu natahovala že odchazím mamanek :) Ale zvladla to skvěle užili si. jen jsem pak pořád poslouchala jak paní maminka nespala, a jak už nemůže a těší si až si odpočine. To pořád je taková i na dovolené společne, říkala po hodce s naší dcerkou že je unavená, že musí odpočívat, je na dovolené, a přitom letos byla už po 3 umoře a jezdí každý rok. :( No a byl problém když jsem si lehla ja na lehatko a chtěla se opalovat, to jsem si moc dovolila. skoro vůbec si dcerky nikdo na dovolené neužil jako já ve finále jsem já ta špatná ale k tomu za chvilinku. (původně dcerku chtěli pritelovo rodiče si vzít jen sami) Haha :( Tak jak ta dovolená dopadla, tak o jsem mohla rovnou zustat doma a vyšlo by to na stejno.
má babiča které je 73 let si bere Klárku pořád a i klidně na 3 dny v kuse, vždy uvaří uklidí a jště máme spokojenou dcerku a zve nás na jídlo. Proste užasná žena je. :srdce: :hug: A to chodí ještě pracovat každy den na směny.

No, tak jsem odešla a popravě se teď máme jak na zámku, krásné bydlení i když s rodiči, kteří nám finančně pomáhají. (nájem platí a jídlo) Konečně jsme jak doma a máme ted plnohodnotný život který bych dceři nikdy tam nedala. Je to prozatím, určitě do budoucna brzkého chceme vlastní bydlení, i když všihni jsou v práci a máme skor celý den velky byt jen a jen pro sebe a jsem tu svým pánem. :oops:
Ale problém nastal s otcem dcerky a jeho rodinou. I přes to se dcerka snima stykala, a mohl skoro pořád. ale on neunesl to, že jsem odešla a psyhicky mě deptal, že ji předavkovavam leky, že navadím aby se nima nebavila a nechtěla k nim, a když odchazí od nich tak prý hodně pláče že nechce mamince at se podívm na to co jsem působila a já začala brečet. Mamka ma to nevydržela a volala mu terý nani rval a nadaval ji, vytipl to, tak volala jeho mamce a požádala ji aby ji aby ho uklidnila aby tohl prestal rikat když to nní pravda a v tom ona, ale on má pravdu, že doma nechávám valet leky, že je jí, je utlumená a že to cítí z moči, když u ních vydí leky tak se na ně uplně třese. :( MAMKA TO NEVYDRŽELA A ZVYŠILA HLAS, vynadala ji jak tohle může řici a že už to přehnala a nemame si co rict. Obě dvě, jsme koukaly a rozdychavaly to co nám rekly. rozhodla jsem se Klárku jim nedat do rozhodnutí soudu a jít sní na vyšetření at mam černe na bilem jak na tom dcerka je. šla jsem do města, a potkala ho i přes to jsme svolila a šly jsme do dětského kotku kde si hrál s dcerkou jako by nic, bylo mi to líto a začala jsem premyslet jako bych za to vše vážně mohla jen já. V tom spustil, že mě chce doprovodit na psychiatrii at má dukaz a oveřeny že je dcera v dobrých rukách, a nemá strach a pak že Dcerka rikala, ukazovala jak ji skrtim ruku a pry maminka, že se o ni neumím postarat, jsem neschopná, a prý to vidli i jeho roiče na dovolené jak ji pořád trestam, přitom i trestal jen přítel :( a dal přílad, že kdy byla nemocná měli jsme k vuli tomu odjíždět na dovolené z jiné plaže tak jsem řekla že já nikam nejedu, přitom jsem byla jediná která poprosila Pan tatu, zda by nas neodvezl, jako první začala balit věci a ještě dcerku utešovala a chovala. A pak se o ní starala. :( Vážně už nemůžu a nevím co dělat, jdou proti mě a já se bojím i dcerku jim půjčit aby ji takový lidé neco neudělali. nebo mi ji nevzaly. :( Jdou proti mě a přitom pro mě jednou je dcerka vysněná, já se o ni starám od malička se vším všudy, tatka taky ale ne tak a hlavně práce vždy pro něj byla vším. (zadlužila ho)
A oni umí mluvit, sama bych jim celkem uveřila že jsem máčo mám strach abych o ni neprišla. :( Nebo nebyla střídavá péče. Dcerka je mamanek a nikdo nepochopíme jak nechce k mamince a jak já ji mohu tomu zlatíčku ubližovat. Najednou jeho rodiče při něm stojí, ale když jsem žadala o pomioc nikdy je nezajimal. :(
Co mám dělat? mám jim dcerku na dále půjčovat?
mockrát děkuji za rady, a omliuvám se za chyby, nejsem bezchybná a hlavně u toho hodně pláču, tohle jsem nečekala. A memu tatovi přítel řekl že se mnou nikdy nechtěl byt, že se mnou byl jen k vuli dceri. dekuji

Příspěvek upraven 13.11.15 v 12:56

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
227
13.11.15 12:48

Neslo to zkratit?

• načítám...
Run
20807
13.11.15 13:00

Je to zmatený. Dojdi si na sociálku, tam ti poradí. Dítě je Vás obou, takže nedávat jí nebo jí chtít jen pro sebe ti spíš uškodí. Pravda bývá tak nějak uprostřed ;)

• načítám...
867
13.11.15 13:06

Tímto příspěvkem ti nijak nepomůžu, ale nemůžu si pomoct a musím to komentovat. Je mi strašně líto, že Bůh dopřeje děti rodičům jako jste vy dva a těm, co jsou skvělí lidé s veškerým zázemím a vzájemnou láskou, těm děti nedá.

• načítám...
36556
13.11.15 13:07

No nazdar 8o
Děti nejsou svetr, nepůjčují se.
Pokud ně pro dítě zázemí, tak má na střídavou péči šanci. Ale pokud tě jen děsí a v reálu pečovat nechce, tak z toho vycouvá sám.

• načítám...
13955
13.11.15 13:09
@solip píše:
Tímto příspěvkem ti nijak nepomůžu, ale nemůžu si pomoct a musím to komentovat. Je mi strašně líto, že Bůh dopřeje děti rodičům jako jste vy dva a těm, co jsou skvělí lidé s veškerým zázemím a vzájemnou láskou, těm děti nedá.

Jezisi :roll:

• načítám...
867
13.11.15 13:16

@Šarlota4 myslíš si, že to není pravda? Spousta lidí trpí tím, že nemůže mít děti a je jasné, jak skvělí rodiče by mohli být. A takovým jako je autorka diskuze a jejímu příteli se dítě podaří… Jen nechápu proč. To je vše.

• načítám...
69235
13.11.15 13:17

Já ti poradím jedno, zajdi na OSPOD, tam jim popiš, co ti vykládá, a poraď se s nimi, ohledně toho nařčení z dopování léků a podobně. Jinak, sebrat ti ji neseberou, střídavka možná, ale uvědom si jednu věc, ty mu dceru nepůjčuješ, on na ni má stejný nárok jak ty, takže nedávat do rozhodnutí soudu je nešťastná úvaha, protože to použije, oprávněně, proti tobě, u soudu řekne, žes mu bránila a bude to pravda.

• načítám...
69235
13.11.15 13:18
@solip píše:
@Šarlota4 myslíš si, že to není pravda? Spousta lidí trpí tím, že nemůže mít děti a je jasné, jak skvělí rodiče by mohli být. A takovým jako je autorka diskuze a jejímu příteli se dítě podaří… Jen nechápu proč. To je vše.

jsi normální? Běž si dát studenou sprchu, Co si to dovoluješ psát, prý takovým jako je autorka diskuze…jakým takovým? To je snad blbý vtip tohle.

• načítám...
13955
13.11.15 13:19

@solip jo myslim si, ze to neni pravda. Plodnost lidi nesouvisi s tim, ze je nekdo tele a neumi nebo se nechce starat o sve dite. Popripade sve dite vystavuje takovym situacim.

Edit. Autorka je sice asi mozna mlada naivni, ale o dceru se starat chce.

• načítám...
867
13.11.15 13:22

@terinka4444 jako sorry, ale ten příspěvek svědčí o tom, jací lidé to asi jsou… dluhy, lži, krádeže, drogy, podvody… a do toho přivedli dítě. Není těžké si o nich udělat obrázek. A ne, nevěřím, že ona je chudinka, která se před pěti lety zamilovala do hodného, milého a slušného člověka, udělala si s ním dítě a on se najednou z ničeho nic změnil a je z něj grázl všech grázlů. Ona přece musela vědět, s kým si to dítě dělá.

• načítám...
867
13.11.15 13:23
@Šarlota4 píše:
@solip jo myslim si, ze to neni pravda. Plodnost lidi nesouvisi s tim, ze je nekdo tele a neumi nebo se nechce starat o sve dite. Popripade sve dite vystavuje takovym situacim.Edit. Autorka je sice asi mozna mlada naivni, ale o dceru se starat chce.

máš pravdu, nesouvisí. chtěla jsem tím říct, že je to strašně nespravedlivé. to je celé.

• načítám...
13955
13.11.15 13:24
@solip píše:
máš pravdu, nesouvisí. chtěla jsem tím říct, že je to strašně nespravedlivé. to je celé.

Neprijde mi

• načítám...
69235
13.11.15 13:25
@solip píše:
@terinka4444 jako sorry, ale ten příspěvek svědčí o tom, jací lidé to asi jsou… dluhy, lži, krádeže, drogy, podvody… a do toho přivedli dítě. Není těžké si o nich udělat obrázek. A ne, nevěřím, že ona je chudinka, která se před pěti lety zamilovala do hodného, milého a slušného člověka, udělala si s ním dítě a on se najednou z ničeho nic změnil a je z něj grázl všech grázlů. Ona přece musela vědět, s kým si to dítě dělá.

jsi úplně mimo, jak se vůbec odvažuješ ji soudit? Protože žila s grázlem? Silně to přeháníš, opravdu silně.

• načítám...
867
13.11.15 13:25
@terinka4444 píše:
jsi úplně mimo, jak se vůbec odvažuješ ji soudit? Protože žila s grázlem? Silně to přeháníš, opravdu silně.

a jak ty si dovoluješ mě takhle urážet?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí