Rada k hubnutí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
28.6.18 19:32

rada k hubnutí

Dobrý den chtěla bych se vás zeptat, můj syn by chtěl zhubnout okolo 20kg ale nevím jak by měl začít, samozřejmě menší proce, aby se necpal na noc, omezit sladké, a omezit bílé pečivo, ale s pohybem to bude větší problém - běh spíše ne protože má problém s dechem jako ostatní některé obézní děti, tak mě napadlo jestliže by pomohlo plavání nebo chůze, jízda na kole. Máte někdo zkušenost z plaváním že by zhubl nebo chůze atd? předem díky za popřípadnou pomoc/radu.

//syn má 14let.

Příspěvek upraven 28.06.18 v 19:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16783
28.6.18 19:36

zkuste na facu Low carb pro deti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9492
28.6.18 19:59

14 let to uz je temer chlap. doporucuji nizkosacharidove stravovani jsou skupiny zde i na facebooku. pokud mozno vsude peskobusem plavani a jizdu na kolobezce. sama mam timto stylem dole 30 kg od lonskeho leta. ale musi hlavne syn sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
28.6.18 21:23
@Lucka686 píše:
Dobrý den chtěla bych se vás zeptat, můj syn by chtěl zhubnout okolo 20kg ale nevím jak by měl začít, samozřejmě menší proce, aby se necpal na noc, omezit sladké, a omezit bílé pečivo, ale s pohybem to bude větší problém - běh spíše ne protože má problém s dechem jako ostatní některé obézní děti, tak mě napadlo jestliže by pomohlo plavání nebo chůze, jízda na kole. Máte někdo zkušenost z plaváním že by zhubl nebo chůze atd? předem díky za popřípadnou pomoc/radu.

//syn má 14let.

Příspěvek upraven 28.06.18 v 19:37

Základ je stravování..takže kvůli 20 kg zrušit sladké úplně..
A opravdu je dobré se zaměřit na low carb..sama mám výborný zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5224
28.6.18 22:09

Ja bych se na nejake diety uplne vykaslala, ve 14 mu snad bude stacit jist zdrave, neprecpavat se sladkym a nepit sladke napoje. Rychlou chuzi se zhubnout da - dala jsem tak dolu prvnich 10 kilo. At si treba stahne do mobilu aplikaci Endomondo a kontroluje si rychlost chuze, aby neprechazel do loudani. Na rychlou chuzi je treba super poslouchat rap (nebo jakoukoliv rychlejsi hudbu) a slapat do rytmu. Sem tam muze zkusit klusat, kousek snad udychat zvladne. Plavanim a jizdou na kole urcite taky nic nezkazi. Kazdy pohyb je dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.18 13:48

Ahoj také bych uvítala nějaké rady co se týče hubnutí.Nemám prostě silnou vůli držet nějaké diety a ještě mi bylo řečeno,že mám v sobě hodně zadržené vody.Tomu vůbec nerozumím co s tím dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
5.7.18 20:51

@podvodnice888 nejvíc vodu zadržují sacharidy..
Pokud nemáš moc vůli..tak 6 dní drž nizkosacharidovku a ten sedmi den si dopřej co chceš.Funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.7.18 14:37

Myslíte,že fungují i tablety na odvodnění,konkrétně H2out? Vydím na to reklamy,tak jsem si říkala,že bych vyzkoušela, co si o tom myslíte? Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9492
9.7.18 14:42

@Lemonka22 Za mě tedy zbytečné vyhazování peněz, jen samá chemie do těla. Zkus snížit sacharidy ve stravě, protože ty zadržují v těle vodu nejvíce a uvidíš, že to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
9.7.18 14:44
@Lemonka22 píše:
Myslíte,že fungují i tablety na odvodnění,konkrétně H2out? Vydím na to reklamy,tak jsem si říkala,že bych vyzkoušela, co si o tom myslíte? Děkuji za rady

Zbytecne drahe. Na odvodneni je dobra kura od Kneipp, jsou to ciste prirodni vytazky z bylinek. A cena do 200,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
9.7.18 15:32
@Lemonka22 píše:
Myslíte,že fungují i tablety na odvodnění,konkrétně H2out? Vydím na to reklamy,tak jsem si říkala,že bych vyzkoušela, co si o tom myslíte? Děkuji za rady

To bych ani nedělala..uber sacharidy a uvidíš jak to půjde samo.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová