Terénní kočárek pro roční holčičku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
RADA NAD ZLATO :-)
Dobrý den chci poprosit o radu a zkušenosti s kočárky měla jsem favorita Janéčko 2009 ale teď tady čtu že do terénu až tak super neni. Máme roční holčičku a koně takže je to na delší dobu trávení v kočárku a její pohodlí v terénu je priorita!!!
Předem všem moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem pro Quinny Speedi. Odjezdili jsme s ním zimu, na chalupě byl taky super. Až jsme byli překvapení,co všechno tahle tříkolka zvládne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
quinny speedi do terénu super, pro roční holčičku už nevadí že není do úplného lehu, navíc je široký
doporučuju i s tou zmenšovací vložkou, měli jsme jí i pro 18m ..
super je široký rozvor kol (stabilita), kola široká a brzda na zadní kola.
JAné 09 - do terénuje taky, jen ty kola má užší, ale je níže postavený, stabilitu má taky, velký pro dítě je dostatečně.. brzda na přední kolo, což je vždycky horší, ale není to tak strašné.
PPGT3 je výrazně těžší kočár, speedi má 11,5kg, Jané 09 má 12kg, PP má přes 15kg. což je znát. ale do terénu je taky,.. pohodlný pro dítě, velká plocha, ruční brzda, stabilita, všechno co potřebuješ od teréňáku. ![]()
častá volba do terénu je ještě mutsy urbanrider, 4kolový podvozek s natáčecí zadní nápravou, nemá ale ruční brzdu. váha podobná PP GT3. 4 stejně velká (a velká) nafukovací kola
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji vám všem za rady z vlastních zkušeností!!!
Furt koukám a vybírám který bude ten NEJ…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
já mám easy walker, kočárek je lehký, prostorný a do terénu i sněhu je super, nemůžu si ho vynachválit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kristynab píše:
Ahoj,
já mám easy walker, kočárek je lehký, prostorný a do terénu i sněhu je super, nemůžu si ho vynachválit.
jen kdyby měl tu ruční brzdu..
škoda, třeba to frantíky jednou napadne..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a kromě Mutsy UR mě ještě napadl Icoo peak4air - oba se vyrovnaj tříkolkám, poněvadž mají zatáčecí nápravy, ale oproti tříkolkám jsou stabilnější. My je s kámoškou volily kvůli těm terénům
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mooch píše:
Jo a kromě Mutsy UR mě ještě napadl Icoo peak4air - oba se vyrovnaj tříkolkám, poněvadž mají zatáčecí nápravy, ale oproti tříkolkám jsou stabilnější. My je s kámoškou volily kvůli těm terénům
I´Coo je děsivě těžké. sice krásně stabilní, ovladatelné, ale váha asi 18kg.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nataša píše:mooch píše:I´Coo je děsivě těžké. sice krásně stabilní, ovladatelné, ale váha asi 18kg..
jo to jo - váha je tuším 21 s hlubokou, takže sportovní by těch 18 mít mohla. Mutsy UR je asi o 5 kilo lehčí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tady je tolik kočárků na výběr že jsem z toho jelen ![]()
Můj favorit bylo Janéčko 2009 ale tady ho dost lidí haní takže jsem chtěla info o PP GT3 a to všichni doporučujou a do toho pár dalších kočárků!!
Všem zůčastněným moc moc děkuji Monča
- načítám...
- Citovat
- Zmínit