Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, som tu nová snažíme se o druhé miminko a tohle my vyšlo na testu, čo myslíte?
Myslim, že je to vadný test. Nemůžeš tam mít minus a týdny zároveň ![]()
Edit: přečti si návod, když tam máš knížku, tak si test neprovedla správně.
ClearBlue stojí za prd. Ukázal mi 3+, chtěla jsem jít na potrat, tak jsem se bála jsem staré těhotenství bude, a byla jsem 4+3, což odpovídalo datu oplodnění.
@Anonymní píše:
ClearBlue stojí za prd. Ukázal mi 3+, chtěla jsem jít na potrat, tak jsem se bála jsem staré těhotenství bude, a byla jsem 4+3, což odpovídalo datu oplodnění.
To je orientační, záleží jak máš vysokou hladinu hormonů. Ale plus mínus pár dní ti ten výsledek odpovídal.
Holky mě by zase zajímalo odkdy to ten clearblue počítá? Protože jestli jsem to dobře pochopila a počítá se těhotenství od prvního dne poslední menstruace, měla bych být 4. týden a dnes ráno mi ukázal 2-3…. Chápu, že je to asi orientační, ale všechno je to pro mě nové, proto se ptám ![]()
@Anonymní píše:
Holky mě by zase zajímalo odkdy to ten clearblue počítá? Protože jestli jsem to dobře pochopila a počítá se těhotenství od prvního dne poslední menstruace, měla bych být 4. týden a dnes ráno mi ukázal 2-3…. Chápu, že je to asi orientační, ale všechno je to pro mě nové, proto se ptám
Protože se v návodu pise, ze clear blue ukazuje vysledek cca od data oplodneni a ne od data posledni menstruace. Teda mam takovy pocit, ze tak nejak to je😁
@Ruzenka2021 jee tak teď jsem si znovu přečetla návod a máš naprostou pravdu
já blbec to vždycky prolítnu a pak už mi i všechny ty návody splívají do jednoho ![]()
@Anonymní píše:
@Ruzenka2021 jee tak teď jsem si znovu přečetla návod a máš naprostou pravdujá blbec to vždycky prolítnu a pak už mi i všechny ty návody splívají do jednoho
V pohode
tak alespon uz vis ![]()