Rada pro sousedy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Kockazvysocan píše:
ona něco vyhrála?
V listopadu bydlela v šespipatrovém paneláku na sídlišti, teď bydlí v bytovce ![]()
V květnu 2020 psala příspěvek o tom, že vyhráli miliony nebo co, a šla pro ně s albert taškou
Už nevím, jak to přesně bylo, ona to pak smazala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ontarova.stara píše:
Já bych rozdělala před barákem oheň, postavila na něj kotel a vařila celou zimu grog, aby jim nebyla zima a měli něco na zahřátí. A ve volných chvílích jim můžeš balit cigára do zásoby.
„Já“. To určitě. Už vidím Ontara jak by tam stál privazanej na řetězu a míchal. Jen by se asi ožral s nemá no. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamule42 píše:
Ale může, když sháněla manželovi prostitutky.
Je to troll. Všechny diskuze má psané provokativně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ptala jsem se jich, proč jim žádnou práci nedali, a on na to, že prý všude chtějí, aby mluvil plynně anglicky a pak, že se nemůže nikde dřít, že když se ohýbá nebo tahá těžké věci, tak ho bolí záda. A že do montovny nechce, že je to práce pro otroky. Prý už dávno mohl mít invalidní důchod, ale pak ho někdo na úřadě podrazil a nic mu nedali.
To mi přijde divné, já jsem brigádničila už na střední škole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamule42 píše:
To jo, ale ona chtěla, aby mu prostitutka ukázala jak umí vařit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petra.prelouc1 píše:
Ptala jsem se jich, proč jim žádnou práci nedali, a on na to, že prý všude chtějí, aby mluvil plynně anglicky a pak, že se nemůže nikde dřít, že když se ohýbá nebo tahá těžké věci, tak ho bolí záda. A že do montovny nechce, že je to práce pro otroky. Prý už dávno mohl mít invalidní důchod, ale pak ho někdo na úřadě podrazil a nic mu nedali.To mi přijde divné, já jsem brigádničila už na střední škole.
Hm, tak jo, větší blbst si už napsat nemohla že? Tu prostitutku si pro manžela sehnala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše:
V listopadu bydlela v šespipatrovém paneláku na sídlišti, teď bydlí v bytovce
V květnu 2020 psala příspěvek o tom, že vyhráli miliony nebo co, a šla pro ně s albert taškouUž nevím, jak to přesně bylo, ona to pak smazala.
Je vidět, že tu mám velké rezervy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kockazvysocan píše:
Je vidět, že tu mám velké rezervy
Jojo, ona si z nás dělá srandu, to jinak není možný. Třeba když jí manžel řekl, že je tlustá, a ona mu oponovala tím, že ženy co o sebe dbají, tak málokdy vaří, a starají se o děti. A šla hledat číslo na nějakou prostitutku, co by k nim domů přišla manželovi ukázat, jak umí vařit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamule42 píše:
To je taky síla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty ses asi ještě nikdy v životě nespálila, viď… ![]()
Ono je hezké myslet na bližního svého, ale toto je prostě marné - chceš tady „zachraňovat“ člověka, který se nikdy ani nesnažil zapadnout do naší společnosti, dodržovat její nepsaná pravidla, zařídit si svůj život. Chce jen vysávat systém, který i tak dost štědře dotuje zbytečné existence, jako je ta, kterou jsi popsala. Pošli ho na úřady, ať si ty skvělé dávky vyběhá a zařídí sám. Času na to má dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petra.prelouc1, už zase otravuješ? Jdi si přepočítat peníze z igelitek a přestaň tady strašit… tvoje témata na tomto serveru jsou nesmyslná, hloupá a evidentně založená jen za účelem provokování. A to i ta smazaná - neboj, nezapomnělo a nezapomene se na ně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enicka píše:![]()
![]()
![]()
No to si děláš srandu ne? Tobě je jich líto??Ať jdou pracovat, když se chtějí mít dobře.
takova prakticka otazka. Myslis, ze pana nekdo zamestna, kdyz v zivote nepracoval? Nevim, kolik mu je, ale predpokladam, ze minimalne mu tahne na 60, kdyz premysli nad otazkou duchodu. Pokud v zivote nepracoval, tak si myslim, ze i na tezkou manualni praci si radsi vezmou cigana, co obcas prijde do prace na mol, ale uz neco odmakal a da se s nim jako tak pocitat.
Samozrejme si za to muze sam, to je jasny. Nicmene, navrhovat, aby si TED sel hledat praci? Jako jo, ale kde ho vezmou. A bude to vubec mit nejaky citelny vliv na vysi duchodu po tolika letech? Nejspis ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petra.prelouc1 píše:
Potřebovala bych poradit. Vedle naší bytovky je takový rozpadlý domek a ten obývají nějací lidé bez práce (asi ani není jejich, nejsou tam ani okna). Když jsme šli s dětmi okolo, tak na nás jeden z nich vyběhl, jestli prý pro ně nemáme cigarety, že jim je lidé od nás z baráku nosí. Bylo těsně před vánocemi, tak se mně jich zželelo a skočila do blízké trafiky tomu pánovi koupit krabičku cigaret. Nabídli se, že by nám za to pohlídali děti kdyby bylo potřeba nebo tak, což jsem samozřejmě odmítla.Ale když jsem se s tím pánem dala do řeči, dozvěděla jsem se, že nikdy v životě nepracoval. Prý je celý život na úřadě práce a žádnou práci si nevybral, protože tam pro něho nic zajímavého nemají. Když zjistil, že pracuji v účtárně, tak po mně chtěl vědět, kolik bude mít důchod. Dle mého názoru dostane dávku životní minimum, které v roce 2022 činí 3860 Kč.
Prý jaké další dávky si má zažádat, aby měl co nejvíc a dobře se mu žilo. Vyznáte se někdo v tom sociálním systému více?
Je mi těch lidí líto když je teď taková zima.
Ty jsi troll jak bič
- Citovat
- Upravit
Když jim kupuješ cíga, tak sežen aj dělníky na ta okna, ať mají ti tví vymyšlení jak čučet ven ![]()
- Citovat
- Upravit