Rada s bydlením

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Oz
9304
26.4.11 13:00

Zakladatelko, já s tchýní nežiju a nikdy bych asi žít nechtěla, ale znám pár případů soužití s tchánovcema a každý je prostě jiný.
Jedni šli do domečku, když manželův tatínek ovdověl, už je taky starší, kolem 70ti, domeček docela schátralý, oni se pustili do rekonstrukce, ale on jim do všeho kecá, nenechá je zbourat příčku, nic, že dokud tady žije, tak se to dělat nebude. Jenže tu může být třeba 10 i víc let a oni potřebují udělat kuchyň novou a tak, tak přece nemůžou čekat, až umře, že, to je na palici.
Další případ je holka od nás z diskuze, možná se tu objeví, ta je spokojená, rozumí si s nima, dost jí hlídají děti… mají kompletní patro pro sebe, jinak vchod a zahrada dohromady.
Ono taky záleží, jak moc se tchýně motá do života a výchovy a tak, jak respektuje soukromí… To musíš zvážit ty, jací jsou. A nejde to třeba vyzkoušet se tam nastěhovat, třeba na rok a pak případně řešit jiný domeček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
26.4.11 15:58

já bych prodala byt a koupila si domeček.Až zůstane nkterý z tchánovců sám,tak můžete jeden dům prodat a v druhém bydlet.
Nebo můžete jít bydlet ke tchánům a byt pronajímat.Záleží jaké máte vztahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ET-Lucius
26.4.11 22:30

..takže za mě :-)

Pokud tvůj manžel není moc manuálně zručný, tak byste se rozhodně neměli stěhovat do domu, který vyžaduje rekonstrukci…my teď stavíme, takže vím jaká je to strašná fuška, kterou si nikdo neumí přestavit dokud už v tom neplave…navíc v tom utopíte strašně moc peněz-vždy bude co dodělávat… …zadlužit se na 25 let…no nevím, nevíš jak moc barák-ten rekonstruovaný-zhodnotíte, aby se Vám to potom, až bude potřeba prodat, vyplatilo…plus Vaše práce, kterou Vám nikdo nezaplatí… …za mě, pokud už je vám Váš současný byt malý, bych šla ke tchánovcům, pokud spolu vycházíte, neměl by být problém ani do budoucna…ale pro jistotu pokud to jen trochu jde bych nechala udělat svůj vlastní vchod :-D …a pokud je tenhle byt Váš, tak se snažit neprodávat,ale pronajímat :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max