Existuje organizace, která pomáhá maminkám samoživitelkám?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2249
20.11.18 11:03

Tak snad nemas jen rodicak, ale i alimenty na dite a na sebe, plus urcite by sly nejake pridavky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
20.11.18 11:04

Jak že by existovala organizace nebo státní pomoc na nové zuby? Tak to ani omylem. Holt budeš muset s novými zuby počkat, až začneš vydělávat a vyděláš si na to, když to vydrželo teď x let, vydrží to i nadále. Nebo nevydrží, pak se budeš muset uskrovnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
20.11.18 11:06

Neexistuje…a upřímně řečeno, pokud by existovala, myslím si, že jsou věci, které jsou důležitější než nové zuby, ty mohou počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
20.11.18 11:13

Záleží o co se jedná, vždy existují levnější a dražší varianty, např.ti dá vybrat jestli chceš plombu za 500,– nebo za tisíc…to samé zubní náhrady, buď trvalou hezkou na pevno za tisíce nebo hold vyndavací můstek z části na pojišťovnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.11.18 11:18

Jako ještě jsem neslyšela, ze by někdo prispival na nove zuby. Ja si taky na zubni implantat počkala pote, co jsem po materske se vratila do práce…

• Citovat
  • Upravit
31269
20.11.18 11:21

samozřejmě existuje sociální síť (kombinace alimentů-na dítě i na tebe, přídavků na děti, příspěvků na bydlení a podobně, aby člověk uplatil bydlení a základní potřeby).
Základní ošetření zubů lze taky na pojišťovnu nebo s minimálním doplatkem.
Ale jestli chceš do zubů nasypat pár tisíc, aby to za něco stálo, tak to bohužel, to je prostě „nadstandard“, kterej ti žádná sociálka nezaplatí.

Ad hlídání, nemáš opravdu nikoho? Já třeba jeden čas hlídala kamarádce v sobotu, když měla v práci co čtrnáct dní „povinněnepovinné“ přesčasy…Aspoň nějaký nárazový přivýdělek, úklidy (úklidové firmy často dělají takové ty velké firemní úklidy jednou do roka, pro mě to byl na MD ideální přivýdělek, nebylo to nic pravidelného, prostě buď sem šla nebo nešla, jak bylo hlídání).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
20.11.18 11:21

Na nic takového jsem nenarazila. Na kanálky mi dali rodiče, ostatní se řešilo dočaskami a ty se postupně měnily za vhodné plomby adekvátní k zubu a velikosti díry. Většinu mám amalgán.
Holt nemám chrup kompletní a běloskvoucí, ale aspoň ho mám funkční a nebolavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2028
20.11.18 11:22

Těhotné a kojící ženy teď mají nárok na bílé plomby zdarma :) . To je podle mě celkem luxus :lol: . Víc asi po státu chtít nemůžeš. Jinak moje zubařka říká, že těhotenství ani kojení zuby neničí. Ničíme si je tím, že kvůli péči o miminko zapomínáme zuby čistit a není tolik času se objeví starat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35716
20.11.18 12:03

Vrátit zuby do původniho stavu ze kdy? 10 let? Těhotenství? Asi těžko odešly tak rychle. Jen že jsi na mateřské ti nikdo na zuby nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20782
20.11.18 14:30

Dobrý den,

zkuste se podívat do naší Poradny pro těhotné ženy a maminky v tísni. Na Vaše otázky odpovídají odbornice, které by Vám mohly pomoci.

Přejeme hodně štěstí :kytka:
Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!