Přispěli jste v národní potravinové sbírce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
ne, na daních platím sakra vysoké daně, tím moje solidarita končí.Takže nepřispěla a nemám to ani v úmyslu.
Já jo, u nás v práci byl pripraveny nákupní koš, tak jsem koupila potraviny a drogerii.
Ano, ale ne moc ráda po tom co tu čtu jak někteří „lidé“ radši sežerou vlastnímu dítěti sunar, než aby si uvařili těstoviny co dostali z banky. Šla jsem s mámou a nechtěla jsem jí brát iluze..
ne a ani bych nepřispěla. V takových věcech ať pomáhá stát a ne že budou pomáhat uprchlíkům. Krom toho dost na to že dostavají zadarmo obědy ve škole dětí. U nás x dětí nechodilo že nechtěli ( peníze na to nejspíš měli ) ale nikdo neřešil že je dlouha výuka tak proč nejdou na oběd…
- Upravit
Ne, o akci jsem se dozvěděla až dneska odpoledne a nepřispěla bych, ani kdybych to věděla dříve. Takovou formu charity nemám ráda a nevěřím tomu, že všechno z toho jde opravdu potřebným.
@Zkai píše:
Ano, ale ne moc ráda po tom co tu čtu jak někteří „lidé“ radši sežerou vlastnímu dítěti sunar, než aby si uvařili těstoviny co dostali z banky. Šla jsem s mámou a nechtěla jsem jí brát iluze..
to mě taky napadlo, když jsem viděla tohle téma.
Ne a nepřispěju. Ne proto, že bych nemohla, ale proto, že nechci. Vím jací lidé tuto pomoc čerpají. A to raději přispěju vlastním dětem.
@Zkai píše:
tak to je drsný ![]()
Ne ani o té akci nevím. Naopak jsem teď přispěla třeba v lidlu tam mají charitu na pomoc dětem. Ale jinak v tyhle projekty moc nevěřím, stejně to shrábnou nepřizpůsobivý nebo přistěhovalci, ale k těm skutečně potřebným se to nedostane.
@divine woman píše:
Ne a nepřispěju. Ne proto, že bych nemohla, ale proto, že nechci. Vím jací lidé tuto pomoc čerpají. A to raději přispěju vlastním dětem.
@levandule23 píše:
Ne, o akci jsem se dozvěděla až dneska odpoledne a nepřispěla bych, ani kdybych to věděla dříve. Takovou formu charity nemám ráda a nevěřím tomu, že všechno z toho jde opravdu potřebným.
kdyby to tak bral každej, tak se v každý sbírce a charitě vybere velky houno
a všichni pochcípjí hlady. nedostáva se to do ruk jen romům a lidem, co se označují za pówl
jde to i důchodcům , azýlakům pro matky a lidem v nouzi.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!