Zdvojený dutý systém ledviny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aty
7700
10.1.11 21:36

hele taky jsem byla plná hormonů (-: líp jsem zvládala tu čtyřhodinovou operaci než tu laparoskopii ((-: a udržíte neboj, oni jí dají do takových vytvarovaných klínů, takže ty budeš držet akorát ručičky nebo nožičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
11.1.11 18:45

Taky mame volnou sliznici v mocaku ale nicemu nevadi curame normalne…panvicka je stale stejne velka :-)jsem hrozna cita je malinka a vadi mi kdyz place je takova citlivka jako já:-)Bereme Zinnaten 1ml denne!Beru sebou manzela slozila bych se bojim se moc :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
11.1.11 20:00

nikito neboj ((-: to zvládnete (-: a aspoň butete vědět, jestli je tam nějaký reflux a jak závažný. No my zrovna prodělávám zánět močáku 8-o bohužel, jsme ve věku, kdy už si chce zadeček po kakání utírat sama. sice se bojím, tak jí nenechávám, jenom někdy pod dohledem. jenže ve čtvrtek se utřela sama. takže všude. no samo, že okamžitě zareagovala, v sobotu jí to propuklo. no víkend, takže na pytel. musela počkat do neděle do rána, kdy manžel, když jel z práce tak koupil hypermangan na koupel, pastylky brusinkové a lichořešnici. no hodně to pomohlo, takže vydržela do pondělí, kdy se na ní koukla nefroložka a odevzdali jsme moč. v noci už byla bariéra prolomena zase, no až dnes byl nasazen sumetrolin, čekalo se aspoň na sedimentaci, takže v moči záplava bílích krvinek, zítra bude kultivace, jsem zvědavá, co to bude. ale už je jí líp. teplotu ani horečku neměla a nemá. naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
11.1.11 22:49

No jsem z toho vyplasena ja myslela ze po operaci jsou problemy fuc :-( a koukam ze ne…no mame se na co tesit porad si vse vycitám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
11.1.11 22:57

no neboj, spíš akorát bude náchylnější na záněty močáku, ne ledvin ((-: než normální děti, ale většina dětí si prodělala nějaký ten zánětek močáku, to je v pořádku. tak u nás, v létě do vody zásadně nahatý, aby na sobě neměla nic mokrého. až bude větší, tak budeme mít milion plavek ((-: hned převlíkat a tak (-: nebudu riskovat prochladnutí ze studených plavek. samo to utírání stolice. zánět z toho může dostat i úplně zdravá holčička, proto se musí stolice utírat ze zhora dolů a nikdy se nevracet. Ale pokud není horečka, tak je to v pohodě (-: na dceru nedávám až na to prochladnutí žádný pozor (-: ani jí nijak neomezuju. Takže se toho vůbec neboj. tato vada jak vidíš není nijak vzácná, je perfektně léčitelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
11.1.11 22:59

jé a proč si vyčítáš dceřinu vadu? za to nemůžeš. to je prostě genetická chyba. to asi sotva ovlivníš ((-: dcera genetickou vadu získala po tatínkovi, akorát teda už v další zhoršené verze..... no a on od své maminky, ale taky už horší. no ale další dvě děti jsou úplně v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
11.1.11 23:06

Nevím proste me to tak nejak mrzí cim vsim si bude muset projít nez to budu ok :-(vím ze za to nemuzu ale presto nad tim porad premyslim kdyz na ni koukam…premyslím zda ji to boli kdyz place a tak..no ted do toho asi i ty hormony v sestinedeli :nevim: Je první kdo to v rodine ma a první dcera nic takoveho nemá :dance: proste nez bude vse ok budu z toho asi na palici jsem asi taková..nezlob se ze otravuju ale potrebuju se z toho vypsat nikdo to se mnou nechce resit jen rikaji to bude dobry :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
11.1.11 23:16

hele to je ok. já tě chápu. věz, že první dítě a pátý den po porodu byla půl hodiny na sále pod narkozou. děsně jsem se bála, že se z ní neprobudí. jsem nonstop brečela, vlastně mě v porodnici ani nestačili nic ukázat. malá šla hned druhý den pod světýlko, protože měla silnou žloutenku a pak rychlý převoz do nemocnice čtvrtý den, jsem se stihla akorát rozkojit ((-: no a v nemocnici se starej sama ((-: sestry tam na tak malá miminka ani nebyli zvyklé ((-: ale neboj fakt to bude ok. při druhé operaci byla na sále 4 hodiny a já byla fakt optimistka ((-: a dokonce vydržela téměř týden být přivázaná. jsem ráda, že šla na operaci tak brzo, prostě to bylo jednodušší, zapoměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
11.1.11 23:18

a teď ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
11.1.11 23:24

krásná slecna :-)jsem ráda ze me nekdo chape..jdeme kojit ozvu se zitra :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
11.1.11 23:28

měj se papa (-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bustedka
27.10.11 20:28

zdovjený systém

Dobrý den, vím že je téměř rok po dotazu, ale nedá mi to :-)
Zdvojený dutý systém na ledvinách mám přímo já. Také mi to bylo zjištěno hned v dětství, jediné problémy jsem s tím měla v dětství, kdy jsem trpěla na zánět ledvin a močových cest. Opravdu doporučuji hodně pít a pravidelně chodi na malou, přestože se nechce.. protože v tomto případě se může moč vracet zpátky do ledvin (vysvětleno od doktora) a stalo se mi párkrát, že sem byla opravdu jen jednou, dvakrát za celý den při normálním pití. Takže určitě dávat pozor, zvlášť když je dítě malinké.

Teď v dospělosti s tím už nemám jakékoliv problémy :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky