Rady a doporučení epilátoru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1972
28.4.14 12:31

Rady a doporučení epilátoru

Už dlouho uvažuji o epilátoru. Párkrát jsem použila 20 let starý s 12-ti pinzetama a to holení trvalo snad dvě hodiny, šíleně bolelo a stejně všechny chloupky nevtrhal.

Dnes jsou na trhu mnohem lepší, masážní a s více pinzet.
Mám vybraný, co by se mi líbil jak funkcemi, tak i cenou tento http://www.gloob.cz/…30d0-rowenta

máte s ním některá zkušenosti?
A podle čeho vybírat? Tento má 24 pinzet, stačí to?
Nebo je lepší 40 pinzet?

Děkuji za rady a doporučení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1429
28.4.14 12:53

Ahoj, tak manzel mi na Vanoce koupil vychvalovany epilator, ale jen s 20 neco pinzetami a nic moc..radsi bych se ochudila o masazni valecek atd. A pro priste bych urcite sahla pro ten s vice pinzetami:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
28.4.14 12:55

Otevrela jsem odkaz a mam ten samej:-) svetylko na epilatoru si nemuzu vynachvali, valecek vubec nepocituju, prijemnej je studenej vzduch co vydava, ale fakt malo pinzet podle me..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
28.4.14 13:00

@CokeLady Podpaží jsem už dala a ne jednou :mrgreen: ale tedy fakt to bolí jak prase. No, intimní místa bych fakt nedala.

A vtírám se taky. Mám doma s málo pinzetama a bolest bych přežila, ale tu hroznou dobu nedávám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
28.4.14 13:01

@CokeLady ja taky ne:- nohy holim uz asi 5 let a vubec me to neboli, ale dolr jsem to zkousela dvakrat a mslem jsem se pos.. hrozny:-D ale moje mama se tam treba holi uz asi 10 let a taky rikala ze v pohode, takze clovek si asi zvykne, ale nevim nevim:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
28.4.14 13:02

Jednou za čas použiju taky 20 let starý Philips, myslím, že má těch 12 pinzet a masážní výstupky, které vibrují. Holení netrvá nijak dlouho, bolí jak kdy, ale mám na to alergii, naskáčou mi pak puchýřky, nohy svědí a trvá 3 dny, než se to zas zklidní, takže používám jen občas (jinak žiletka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
28.4.14 13:02

JEDNOU jsem vyzkoušela epilátor asi na pět vteřin a takovou bolest bych už víckrát nedala :cert: Holení je vopruz, navíc mi po tom strašně vyskáčou pupínky a zarůstají mi chloupky, ale tohle bych asi nezvládla. Nebo si na to časem člověk zvykne? :think:

• Citovat
  • Upravit
1972
28.4.14 13:08

@soleile a oholí nohy do hladka nebo tam chloupky zůstavají? A jak dlouho trvá, než se noho oholí? A bolí to hodně? Píše se, že by to mělo s tímto co nejméně bolet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
28.4.14 13:12

@terkacek no me to moc neboli, ale ze bych teda nic necitila, to zas nee. Jelikoz je tam to svetylko, tak pokud si das zalezet tak tam nic nezustane(perfektne bere i ty nejkratsi chloupky), ald tak 30 minut me to zabere. To me na nem stve, jedno misto musim prejizdet trikrat. Ale jinak je super:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
28.4.14 13:15

@CokeLady Probírala jsem to s kožní doktorkou, nohy jsem si příležitostně vytrhávala od nějakých 16 let, takováto reakce se mi začala objevovat asi ve 21, takže po 5 letech. Přecitlivělost je vlastně synonymum pro alergii, prý se to takhle časem někdy stane a jediná rada je nevytrhávat. Mít tak všechno to, co mi roste po těle, na hlavě, tak mám aspoň bohatou hřívu:-) Pěstuju každý vlas (málo a jemné) a zbytek těla holím (tmavé a husté):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
28.4.14 13:16

@soleile Takže koukam, že celkem spokojenost. Tak já do něj asi taky půjdu.
Děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
28.4.14 13:21

Ahoj, připojím se…ten epilátor, co zmiňovala @CokeLady Braun Wet&Dry mám doma od Vánoc a jsem maximálně spokojená! :)
Nohy takhle holím už cca 15 let, před 10-ti lety jsem přidala i podpaží :)
Ze začátku to bolelo jako prase, ale člověk časem otupí :)
Trošku jsem na to vyzrála tím, že všechno holím jednou týdně, zabere to dohromady 20 minut a chloupky tolik mezitím nevyrostou, takže to zas tak moc nebolí. A to mám chlupy po tátovi… dlouhé černé tlusté…auuuu :zed:
Jen stehna a spodek furt jedu na žiletky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
28.4.14 13:41

Já už asi 10 let používám epilátor Philips, http://epilatory.heureka.cz/…-6422/,není to žádná vymakaná mašina, ani nevím, kolik je tam pinzet, ale spokojenost. Používala jsem ho na podpaží i spodek, ale to si nechávám už asi 4 roky odstraňovat brazil. depilací. Bolest minimální, jak u epilátoru, tak brazilky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
28.4.14 13:41

Tak ja mam od braunu epilator i depilator v jednom, takze na nohy epilator a ostatni depilovaci hlavici a jsem spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí