Rady jak uspat miminko?

Anonymní
30.3.20 04:27

Rady jak uspat miminko?

Dobrý den, prosím poraďte mi. Jsem úplně bezradná a už i vyčerpaná. Mám doma měsíční holčičku která prostě spát nebude. Už druhý týden spí max 2-4 hodiny denně jinak je pořád vzhůru. V postýlce být nechce a tak brečí nejraději by byla celou dobu semnou. Už jsem byla tak vyčerpaná že jsem ju nechala vyplakat, ale nepomohlo, brečela skoro hodinu a spát prostě nebude. Že by ju něco trápilo si nemyslím prostě chce být neustále v mé blízkosti akorát nemůžu ju celý den nosit a nic neudělat. Nějaké osvědčené rady jak uspat miminko aby aspoň večer spalo a mohla jsem se vyspat i já?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1349
30.3.20 04:30
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím poraďte mi. Jsem úplně bezradná a už i vyčerpaná. Mám doma měsíční holčičku která prostě spát nebude. Už druhý týden spí max 2-4 hodiny denně jinak je pořád vzhůru. V postýlce být nechce a tak brečí nejraději by byla celou dobu semnou. Už jsem byla tak vyčerpaná že jsem ju nechala vyplakat, ale nepomohlo, brečela skoro hodinu a spát prostě nebude. Že by ju něco trápilo si nemyslím prostě chce být neustále v mé blízkosti akorát nemůžu ju celý den nosit a nic neudělat. Nějaké osvědčené rady jak uspat miminko aby aspoň večer spalo a mohla jsem se vyspat i já?

Nemůže pohlídat a chovat tatka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
30.3.20 05:15

Je to naprosto normalni, novorozenec potrebuje blizkost jine osoby. Vsechno co muzes, deleguj na nekoho jineho (pokud nekoho mas). A porid si satek, se ti uvolni ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
30.3.20 07:10

Jaký přes den 2-4 hodiny nebo celkem i za noc? Nebo 2 hodiny v kuse? Moc ten popis nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
30.3.20 07:25

Syn mi nikdy nespal dýl a přesto jsem stíhala vše. Kup si šátek nebo nosítko na novorozence a nos. Malá bude spokojená a ty budeš mít volné ruce. Nechávat vyplakat měsíční miminko je kravina. Tos na to fakt měla žaludek? Pláče, protože jeho základní potřeby jsou jíst, kadit a být mámě na blízku. Když jedna z toho není splněna, tak se jí to nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24277
30.3.20 07:27

Mě syn taky přes den více nespal když byl malý. Bylo to na palici. Pořídit nosítko šátek je nejlepší rada. Pak pomáhalo lehátko a jídelní židličce pač na mě viděl. Chce si to zvyknout, že holt se musí člověk podřídit dítěti. Určitě si řekni o pomoc. A v noci spí? Vyplakat ne, to nikam nevede :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35835
30.3.20 07:35

Tak byla 9 měsíců v bezpečí u mámy, tak potřebuje víc kontakt, to tak ze začátku prostě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
30.3.20 07:46

A kojis? třeba by se uklidnilo a uspinkalo i u prsa. Jinak asi ten šátek. Ale v sestinedeli je miminko hodně citlivé bez maminky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
30.3.20 07:59

Tak nechat vyřvat měsíční mimino je opravdu nesmysl, to snad víš. Jen chce být s tebou, tak jí to doprej. Kup šátek. nebo nositko a máš hotovo. Spát ji nech u prsa, jestli kojis. Já jsem teď dceru taky měla ze začátku na sobě neustále prilepenou. Nosila jsem doma, venku, pořád. Totálně proti svému přesvědčení spala s námi v posteli, téměř celou noc u prsa, uspavala jsem u prsa.. Prostě to s ní jinak nešlo a jelikož to není mé jedině dítě, musela jsem ustoupit. Teď má 7 měsíců, usíná a spí v postýlce, bez problémů jezdí v kocare, sama objevuje byt..jediné, co ji zůstalo, je to prso, ale i to snad časem zvládneme.
Teď dcerce doprej, co potřebuje, zbytek res potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hni
15
30.3.20 11:42

To jsi dobrá že se tak držíš. Kup si babyshusher. Určitě najdeš i na bazaru. Je to super :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hni
15
30.3.20 11:49

https://youtu.be/waCczxyWU-g koukni jak funguje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lynx.lynx
30.3.20 13:24

Šátek/nosítko a uděláš dost věcí a malé si zdřímne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure