Ráda bych se poptala na pár otázek. Asi budou pro někoho znít blbě ale já si v tom nejsem jistá
Přecházím z MM na UM, dcera 5 měsíců.
Byla jsem zvyklá dát prso na požádání. V posledním měsíci bojujeme s přisátím, celkově s jidlem. Se zvracením a odmítaním prsu. Už jsem to nevydržela a dala UM. Takhle to dcerka vzala v pořádku z flašky pije. Ale otázka jak dodržovat ty 3 hodiny rozestupu ?
Dcerka vstala dostala 150ml vypila 120ml, za 3 hodiny vypila 90ml teď bude vstávat a bude to také 3 hodiny od posledniho jídla tak uvidím kolik vypije. Cca to bude 17:30 a vydrží vzhůru tak max 2 a půl hodiny. Na tu 8 už dávam spát a vždy se dokrmí prsem ( ne bez problému) tak jak to teď prosím udělat s UM? Nechat spát s dávkou co sní teď nebo ji teda udělat mléko bez toho rozestupu 3h? Pokud teda bude vůbec chtít. Jak to děláte Vy?
A nevadí že nevypije dávku která je určena na krabici?
Kdy je lepší krmit? Před spáním, po vzbuzení? Asi to ale nepůjde vyloženě ovlivnit.
Dobrý večer,
Ráda bych se poptala na pár otázek. Asi budou pro někoho znít blbě ale já si v tom nejsem jistá
?
Přecházím z MM na UM, dcera 5 měsíců.
Byla jsem zvyklá dát prso na požádání. V posledním měsíci bojujeme s přisátím, celkově s jidlem. Se zvracením a odmítaním prsu. Už jsem to nevydržela a dala UM. Takhle to dcerka vzala v pořádku z flašky pije. Ale otázka jak dodržovat ty 3 hodiny rozestupu
Dcerka vstala dostala 150ml vypila 120ml, za 3 hodiny vypila 90ml teď bude vstávat a bude to také 3 hodiny od posledniho jídla tak uvidím kolik vypije. Cca to bude 17:30 a vydrží vzhůru tak max 2 a půl hodiny. Na tu 8 už dávam spát a vždy se dokrmí prsem ( ne bez problému) tak jak to teď prosím udělat s UM? Nechat spát s dávkou co sní teď nebo ji teda udělat mléko bez toho rozestupu 3h? Pokud teda bude vůbec chtít. Jak to děláte Vy?
A nevadí že nevypije dávku která je určena na krabici?
Kdy je lepší krmit? Před spáním, po vzbuzení? Asi to ale nepůjde vyloženě ovlivnit.
Děkuji