Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jo jo, já myslim, že je to v pohodě. U nás taky zkušenosti dobrý. Spíš máme problém, že teď vůbec nikde není k sehnání.
Ahoj,
tak my to doma radši nepoužíváme. Mě stačí, když si přečtu toto:
http://rodina-deti.doktorka.cz/…ka-leukemie/
a mám jasno.
Kocco a ty myslis, ze se jedna i o ten Raid do zasuvky? To je pesticid? Nejak se v tom nevyznam…
Hm, tak to teda mockrát děkuju za postrašení. ![]()
My jsme Raid do zásuvky používali, i když byla malá miminko, protože se nám tu komáři hemžili jak pominutý, malá byla od nich poštípaná po celym obličejíčku a v noci ji to budilo. Pak ji to teda nesvědilo, ale Raid jsme přesto dali. Všichni komáři se slítli na ni! Nás si ani nevšimli.
Takže jako nevím.
Každopádně když už byli komáři hodně žízniví, přilítli i přes Raid, ale většinou zabíral a nelítali.
Jinak pesticidy zahrnují i insekticidy, mezi které patří i Raid.
Takže teď se máme všichni klepat, co to používáme? nebo nevím, co s tím.
Holky, co tedy proti komárům k malýmu miminku? Vím, že je Hajánek, ale ten je až od 1 roku. Díky
@luciezesvetic No, malýmu ještě 6 měsíců není, ale to by asi až tak nevadilo. Jen mu nechci nic takového cpát na pokožku. To mi přijde snad ještě horší, přes to, že je to k tomu určené. Ani já sama repelenty nepoužívám. Myslela jsem spíš něco přírodnějšího, i když nevim nevim. Ale díky, mrknu na to
Já jsem to vyčetla někde tady na emiminu(zkus pohledat v diskuzich)Když jsme byli v létě na táboře za manželem (to malýmu nebyl ještě ani rok),koupila jsem levandulovy olej do aromalampičky a nakapala jsem ho do vody, která se hřála na ohni ve stanu
a byl klid. Mám pocit, že tu holky psaly, že v nějakém koncentrátu tím dítě i potiraly, ale abych nekecala, tak jak říkám, zkus pohledat
Ahojky maminky, prosím o radu, jestli náhodou někdo nemáte zkušenost s Raidem proti hmyzu v zásuvce v přítomnosti miminka v místnosti, všude uvádí, že to není nebezpečné. U nás je komárů milion a Raid je zaručený. Děkuji Marťas