Raid do zásuvky a miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1418
11.9.12 16:32

Já mám z táborů vyzkoušeno mazání z francovky a hřebíčku. Stačí malinko a komár ani nepáchne do místnosti, jen někdo nesnese tu vůni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
12.9.12 09:29

@Kikla Jj, alpa je dobrá, ale na mimčo bych ji nepoužila. I mě z ní slzí oči. Ale děsně mi voní :D

• Citovat
  • Upravit
5.9.14 13:19

Zdravím.. je raid vhodný i v těhotenství..?? myslím když ho máte zapnutý v místnosti kde spíte..??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.17 06:28

Mate prosim maminky zkusenost s raidem do zasuvky? Malinka se uz po druhe osypala brutalne vypada to jako podlite stipance nejdriv se objevil jeden a dneska uz je cela co to bylo v zasuvce nejdriv kdyz jsme byli na dovolene nevedela jsem z ceho ted je to 3 dny co jsem to pichla do zasuvky doma a znovu razim dnes k dr je to moje teorie ze je to z tehle***

edit admin - odstraněn vulgarismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
9.4.18 12:06

Raid do zásuvky v těhotenství?

Dobrý den, jsem v 13tt a než jsem otěhotněla, každé léto jsme používali doma Raid s polštářky do zásuvky. Teď máme obavy, aby to neuškodilo miminku.Co teď?

Děkuji za Vaše rychlé odpovědi a přeji krásný den. Šárka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivulinak83
9.4.18 12:18
@saria píše:
Dobrý den, jsem v 13tt a než jsem otěhotněla, každé léto jsme používali doma Raid s polštářky do zásuvky. Teď máme obavy, aby to neuškodilo miminku.Co teď?Děkuji za Vaše rychlé odpovědi a přeji krásný den. Šárka :think:

Ahoj, každý rok než se udělá teplo volame deratizera a necháváme stříkat proti hmyzu. Až do zimy máme klid :palec:. Paní deratizerka u mě vloni viděla raid do zásuvky a řekla at to okamžitě vyhodime. Je to prý dost škodlivé a v místnosti kde se spí by se nemělo používat vůbec :nevim:. max zapnout pokud nejste doma. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
53518
9.4.18 12:23
@saria píše:
Dobrý den, jsem v 13tt a než jsem otěhotněla, každé léto jsme používali doma Raid s polštářky do zásuvky. Teď máme obavy, aby to neuškodilo miminku.Co teď?Děkuji za Vaše rychlé odpovědi a přeji krásný den. Šárka :think:

To máte tolik komárů, nebo na co to používáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315
9.4.18 12:26

@saria máme sítě do oken a od komárů a much pokoj. Raid bych domů nekoupila, protože to škodí rybičkám atd. tak to nebudu nechávat působit ani na nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
9.4.18 12:28

No tak teď s tím asi už nic neuděláš. Ale věřím, že miminku to uškodit nemohlo, když jste ho používali naposledy půl roku před otěhotněním. Jinak máš asi za sebou prvotrimestralni screening a pak budou další vyšetření plodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9029
9.4.18 12:40

Máme sítě v oknech. Teď je mají od čtvrtka v Lidlu. Stojí sada k sestavení 399kc to máš stejnou cenu, jako ten Raid. Podle mě je tojed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
9.4.18 13:10

Nepoužívala bych ani bez mimina, je to svinstvo. Sítě do oken nebo jiné nechemické řešení. Nevím, jak moc velké problémy s hmyzem tam máte, ale když nesvítím při větrání, tak obvykle za celé léto likviduji jen pár komářích návštěv, což přežiju (i když komáři taky můžou přenášet pěkná svinstva - ale vzhledem k tomu, že mě daleko častěji něco pokouše na výletech či na zahradě, tak to moc nemá cenu řešit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
9.4.18 13:15

Nechali jsme udelat site do oken. Nechtela jsem vdechovat neco chemickyho nekolik hodin. Natoz deti.

• Citovat
  • Upravit
624
9.4.18 20:50

No jo, ale jak to řešit, když máme v pokojíku a v ložnici jenom střešní okna? V létě tam máme vedro na padnutí, bez otevřených oken se nedá spát, tak musím použít jedině Raid, jinak by nás komáři sežrali :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
9.4.18 20:54

@Peggi jsou i sítě proti hmyzu do střešních oken

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
10.4.18 06:44

My to také používáme. Ty zasíťovaná okna pořádně nevětrají (a je to ošklivé)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí