Rakovina uzlin

Anonymní
20.7.23 19:17

Rakovina uzlin

Ja vim, ze je to strasnej dotaz….ale potrebuju se nejak uklidnit je mozny mit rakovinu uzlin rok a bez priznaku?🥹

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24653
20.7.23 19:22

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
20.7.23 19:36

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
20.7.23 19:56

Jee, tak ja uz bych tu nebyla, kdyz mam pres rok zvetsenou uzlinu :lol: tipuji, ze jsi ta sama, co zakladala diskuzi, ze ma zvetsenou uzlinu vzadu na krku ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.23 20:44

@Vesnickaholka ne to neni moje diskuze

• Citovat
  • Upravit
Vesnickaholka
20.7.23 20:48
@Anonymní píše:
@Vesnickaholka ne to neni moje diskuze

Vazne? A proc si tedy myslis, ze mas rakovinu uzlin?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.23 21:16

@Vesnickaholka ja nevim uz mi z toho trošku hrabe…v mem pripade ale nejde o uzliny na hlave…mam nejake jakoby uzliny dole na intimnich mistech…pred rokem jsem s tim byla na gynekologii a doktorka mi rekla, ze to nic neni jen uzliny…jenze neni divny ze je tam lehce nahmatam…mam je na kazde strane cca stejne, rekla ze jsem stihla tak je to normalni…ale me to obcas zacne vrtat hlavou jestli bych s tim nemela jeste nekam jit🙈pritel zase rika, ze to jsou nejaky zlazky at to neresim kdyz doktorka neresila…od ty doby jsem mela snad 5× nabranou krev…nic me netrapi…neni to primo v trislech ale jakoby ve stydkych pyskach🙈mozna se moc sleduju a ohmatavam…

• Citovat
  • Upravit
24653
20.7.23 21:40
@Anonymní píše:
@Vesnickaholka ja nevim uz mi z toho trošku hrabe…v mem pripade ale nejde o uzliny na hlave…mam nejake jakoby uzliny dole na intimnich mistech…pred rokem jsem s tim byla na gynekologii a doktorka mi rekla, ze to nic neni jen uzliny…jenze neni divny ze je tam lehce nahmatam…mam je na kazde strane cca stejne, rekla ze jsem stihla tak je to normalni…ale me to obcas zacne vrtat hlavou jestli bych s tim nemela jeste nekam jit🙈pritel zase rika, ze to jsou nejaky zlazky at to neresim kdyz doktorka neresila…od ty doby jsem mela snad 5× nabranou krev…nic me netrapi…neni to primo v trislech ale jakoby ve stydkych pyskach🙈mozna se moc sleduju a ohmatavam…

Čím víc je budete dráždit, tím víc budou hmatatelné. Dejte jim pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
20.7.23 21:53
@Anonymní píše:
Ja vim, ze je to strasnej dotaz….ale potrebuju se nejak uklidnit je mozny mit rakovinu uzlin rok a bez priznaku?🥹

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
20.7.23 21:53

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
20.7.23 21:54
@Mosie píše:
Ne.

jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.23 22:11

@Lama Lama dekuju za uprimnou odpoved…

• Citovat
  • Upravit
zmrzlik
20.7.23 22:13
@Lama Lama píše:
Ano
:mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.23 07:28

@zmrzlik jsem rada, ze se bavite…. :?

• Citovat
  • Upravit
1138
21.7.23 09:50
@Lama Lama píše:
jo

Není možné mít rok lymfom bez klinických příznaků, obzvláště, pokud se dělaly opakovaně odběry krve a nic se nezjistilo. Mízní uzliny máme po celém těle, lymfomem mohou být postiženy pouze některé nebo všechny. Nicméně reagují zvětšením, tím pádem obzvláště ty hrudní nebo břišní utlačují okolní orgány, takže se to projeví např. bolestí břicha nebo dušností. Dále se lymfom šíří např. do jater, kostní dřeně, atd. Po roce by tedy musely existovat klinické příznaky, které na lymfom upozorní, a na základě dalších vyšetření by se na to přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí