Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To není o věku, de…to mi filtr zakázal, tak humosis hluposis světem vládne.
Bohuzel, pro nektere to problem je…ale zase je dobre, ze vis, ze jsi o nic neprisla
Chlap, co za neco stoji, by se k tomu postavil celem a nevalil ti do hlavy takovy blaboly, ze nema cas
Vseobecne tohle chlapi delaji bohuzel casto…leckdy i zeny. Je to zbabelost a nema smysl se tim zabyvat.
Proč by to dělal? Tě vyghostuje, vyhne se pro něj nepříjemnému vysvětlování a hotovo. Vítej v moderním světě.
@Anonymní píše:
Zdravím, možná to bude jak pubertální výkřik do tmy. Ale musím si trochu ulevit, třeba mě aspoň jeden člověk pochopí.
Sám si mě vyhledal jeden muž, o něco mladší než já ( s mladšími to většinou stálo za prd, řekla jsem si, že nemůžu všechny házet do jednoho pytle). Tak jsem tomu dala šanci, domluvilo se rande a nic… nepodepisoval… Tuhle jsem ho potkala a on, že toho má hodně a že se ozve.. samozřejmě se neozval. Pak jsem ho potkala s jinou
To je takový problém, omluvit se, že z toho nic nebude?? Už mě to celkem vytáčí, ta neupřímnost.
Prostě řeknu, promiň nemám zájem, rozmyslel jsem si to…![]()
Muzska klasika..nechavaji si zadni kolecka, kdyby nova princezna odpadla at je kam se vracet
Zdravím, možná to bude jak pubertální výkřik do tmy
. Ale musím si trochu ulevit, třeba mě aspoň jeden člověk pochopí.

Sám si mě vyhledal jeden muž, o něco mladší než já ( s mladšími to většinou stálo za prd, řekla jsem si, že nemůžu všechny házet do jednoho pytle). Tak jsem tomu dala šanci, domluvilo se rande a nic… nepodepisoval… Tuhle jsem ho potkala a on, že toho má hodně a že se ozve.. samozřejmě se neozval. Pak jsem ho potkala s jinou
To je takový problém, omluvit se, že z toho nic nebude?? Už mě to celkem vytáčí, ta neupřímnost.
Prostě řeknu, promiň nemám zájem, rozmyslel jsem si to…