Rande nerande

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
6.1.19 21:59

normálně z toho couvá, zařid se podle toho. Když jsme spolu s manželem chodili, neměl problém za mnou jet i 150km, byt na jediný den. Když je chlap zamilovanej, vzdálenost a další komplikace prostě neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.19 22:07

Ja si taky myslim. Jen by me zajimal duvod,proc couva 😀 😀 totiz mam jet na pul roku do zahranici za praci a na to mi napsal,ze si mam hkedat praci v jeho meste a ze kdyz nemam problem jet do zahranici,tak nevidi duvod,abych nedojela za nim.

• Citovat
  • Upravit
14642
6.1.19 22:13
@Anonymní píše:
Ja si taky myslim. Jen by me zajimal duvod,proc couva 😀 😀 totiz mam jet na pul roku do zahranici za praci a na to mi napsal,ze si mam hkedat praci v jeho meste a ze kdyz nemam problem jet do zahranici,tak nevidi duvod,abych nedojela za nim.

Nebo je prostě pohodlný, a nechce na svém životním stylu nic měnit. Má velké ego, a myslí si, že pokud ho žena chce, tak se musí přizpůsobit ona jemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.19 22:17

Ja nevim… :roll: psal, ze se mu moc libim,ale nechce se stehovat do Ostravy ani tady jezdit,tak nevi jestli to ma cenu. Tak jako jeste jsme se nevideli na zivo a ten hned pise o stehovani… :lol: a ze kdyz jsem ochotna jet za praci do zahranici,tak bych mela byt ochotna utect z Ostravy k nemu

• Citovat
  • Upravit
14642
6.1.19 22:19
@Anonymní píše:
Ja nevim… :roll: psal, ze se mu moc libim,ale nechce se stehovat do Ostravy ani tady jezdit,tak nevi jestli to ma cenu. Tak jako jeste jsme se nevideli na zivo a ten hned pise o stehovani… :lol: a ze kdyz jsem ochotna jet za praci do zahranici,tak bych mela byt ochotna utect z Ostravy k nemu

A on je odkud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.19 22:20

Z Olomouce

• Citovat
  • Upravit
14873
6.1.19 22:25

A co se mu tam stalo tak strašnýho, že má problém zajet i na návštěvu? Chápu, že to třeba není město jeho srdce a bydlet by tam nechtěl, ale jinak je to dost dětinské chování. Nebo se bojí, že by ho tam mohl někdo poznat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.19 22:29

Ja tomu nerozumim, jen spekuluji spolecne s vama :lol:

• Citovat
  • Upravit
1231
6.1.19 22:34
@Anonymní píše:
Ja tomu nerozumim, jen spekuluji spolecne s vama :lol:

tak mu na férovku napiš, že bys byla ráda aby za tebou dojel… ;)
a už mu nepiš jak je krásnej a úžasnej, to se chlapům nepíše… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.19 22:38

No, om mi pise, ja uz mu psat nebudu. At si uvedomi chlapec :lol:

• Citovat
  • Upravit
6.1.19 22:48

Aha, tak to si dovolil moc, že se chce po noční vyspat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.19 22:49
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
508
6.1.19 23:02

Holky,
já bych nedělal tak ukvapené úsudky. Ve skutečnosti to může být maličko složitější, než se na první pohled jeví. Například:

Když jsem byl mladší, několikrát se mi stalo, že jsem jel za holkou přes půl ČR, čekal tam jak pitomec a ona na schůzku nedorazila. Některá se mi druhý den ozvala s výmluvou, některá za týden. Jednou se mi zase stalo, že slečna dorazila na rande v doprovodu dvou dalších kamarádek a všechny tři ze mne měly prdel.

Takže pokud tento kluk měl nějakou podobnou zkušenost už se dvěma holkami z Ostravy, vůbec bych se nedivil, že si v tomto drží trochu odstup. Ikdyž teda je pravda, že já měl tyhle špatný zkušenosti když mi bylo 20 let. Co jsem starší tak u třicítek se mi nestalo, že by některá nedorazila na předem domluvené rande → smysl pro zodpovědnost se asi s věkem fakt zlepšuje ;)

Zakladatelko,
na tvém místě bych to s klukem ještě probral, třeba přijdete na řešení, které bude komfortní pro oba. Co třeba sraz někde v hotelu/baru na půl cesty a po cestě si zavolat mobilem, že opravdu oba sedíte v autě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.19 23:18

Moc dekuji za radu, ale tahle varianta uz taky padla a tu jsem bohuzel odpiskala já ;)

• Citovat
  • Upravit
Verun83
7.1.19 06:37

Kdyby te chtel, tak prijede.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky