Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
normálně z toho couvá, zařid se podle toho. Když jsme spolu s manželem chodili, neměl problém za mnou jet i 150km, byt na jediný den. Když je chlap zamilovanej, vzdálenost a další komplikace prostě neřeší.
Ja si taky myslim. Jen by me zajimal duvod,proc couva 😀 😀 totiz mam jet na pul roku do zahranici za praci a na to mi napsal,ze si mam hkedat praci v jeho meste a ze kdyz nemam problem jet do zahranici,tak nevidi duvod,abych nedojela za nim.
@Anonymní píše:
Ja si taky myslim. Jen by me zajimal duvod,proc couva 😀 😀 totiz mam jet na pul roku do zahranici za praci a na to mi napsal,ze si mam hkedat praci v jeho meste a ze kdyz nemam problem jet do zahranici,tak nevidi duvod,abych nedojela za nim.
Nebo je prostě pohodlný, a nechce na svém životním stylu nic měnit. Má velké ego, a myslí si, že pokud ho žena chce, tak se musí přizpůsobit ona jemu.
Ja nevim…
psal, ze se mu moc libim,ale nechce se stehovat do Ostravy ani tady jezdit,tak nevi jestli to ma cenu. Tak jako jeste jsme se nevideli na zivo a ten hned pise o stehovani…
a ze kdyz jsem ochotna jet za praci do zahranici,tak bych mela byt ochotna utect z Ostravy k nemu
@Anonymní píše:
Ja nevim…psal, ze se mu moc libim,ale nechce se stehovat do Ostravy ani tady jezdit,tak nevi jestli to ma cenu. Tak jako jeste jsme se nevideli na zivo a ten hned pise o stehovani…
a ze kdyz jsem ochotna jet za praci do zahranici,tak bych mela byt ochotna utect z Ostravy k nemu
A on je odkud?
A co se mu tam stalo tak strašnýho, že má problém zajet i na návštěvu? Chápu, že to třeba není město jeho srdce a bydlet by tam nechtěl, ale jinak je to dost dětinské chování. Nebo se bojí, že by ho tam mohl někdo poznat ![]()
@Anonymní píše:
Ja tomu nerozumim, jen spekuluji spolecne s vama
tak mu na férovku napiš, že bys byla ráda aby za tebou dojel… ![]()
a už mu nepiš jak je krásnej a úžasnej, to se chlapům nepíše… ![]()
Holky,
já bych nedělal tak ukvapené úsudky. Ve skutečnosti to může být maličko složitější, než se na první pohled jeví. Například:
Když jsem byl mladší, několikrát se mi stalo, že jsem jel za holkou přes půl ČR, čekal tam jak pitomec a ona na schůzku nedorazila. Některá se mi druhý den ozvala s výmluvou, některá za týden. Jednou se mi zase stalo, že slečna dorazila na rande v doprovodu dvou dalších kamarádek a všechny tři ze mne měly prdel.
Takže pokud tento kluk měl nějakou podobnou zkušenost už se dvěma holkami z Ostravy, vůbec bych se nedivil, že si v tomto drží trochu odstup. Ikdyž teda je pravda, že já měl tyhle špatný zkušenosti když mi bylo 20 let. Co jsem starší tak u třicítek se mi nestalo, že by některá nedorazila na předem domluvené rande → smysl pro zodpovědnost se asi s věkem fakt zlepšuje ![]()
Zakladatelko,
na tvém místě bych to s klukem ještě probral, třeba přijdete na řešení, které bude komfortní pro oba. Co třeba sraz někde v hotelu/baru na půl cesty a po cestě si zavolat mobilem, že opravdu oba sedíte v autě?
Moc dekuji za radu, ale tahle varianta uz taky padla a tu jsem bohuzel odpiskala já ![]()