Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přesně tak, pokud by chtěl, tak by přijel. Takže nechce. Podle toho bych se zařídila.
Jeste takovy dodatek.. kdyz jsem se ho zeptala,proc ma tak krasny kluk seznanku, tak mi napsal,ze je stydlivy pri oslovovani zen na ulici nebo v baru, ale tomu se mi moc nechce verit..
@Anonymní píše:
Jeste takovy dodatek.. kdyz jsem se ho zeptala,proc ma tak krasny kluk seznanku, tak mi napsal,ze je stydlivy pri oslovovani zen na ulici nebo v baru, ale tomu se mi moc nechce verit..
On kecá a ty se mu vtíráš. Jenom tě motá, baví se tím a ty mu to žereš.
@Anonymní píše:
tak může to být pravda, ale tak
, no
došly mi slova zakladatelko, nevím, co k němu víc napsat. Taky mi psal sympaták, na druhou stranu i já couvla, dostala jsem strach, a s dotyčným se nesetkala již. Lituji toho, ale strach byl silnější, on samozřejmě již nepíše.
Anonym, nebo smazat děkuji
@Anonymní píše:
Hm, tak to jsem pekne naivní, ale dekuji vam
Z toho si nic nedělej, to občas každá
ale proč probuh píšeš nějakýmu chlapovi ze seznamky, kterýho jsi v životě neviděla jak je krásnej
víš jak to působí? Trochu sebevědomí, tohle by měl psát on tobě.
Dekuji. Kdyz na to tema nahodim rec, tak proste zadna reakce na to,ze mu napisu,ze me nechce videt.. To mi jako odepisuje jen ze zdvorilosti a lichoti mi taky jen proto? Nerozumim tomu… ![]()
@terien to on mi taky psal, jak jsem krasna.
No,mela bych se zamyslet, proplesknout a popojet..
@Anonymní píše:
Holky, potrebuji vas nazor. Nevim, co si mam o tom myslet a zda se jeste snazit nebo to zahodit.
Pred mesicen jsem si zacala psat na jedne seznamce s klukem, je ode me o 7let starsi, je krasny, galantni, moc se mi libi. Nejmenovanou seznamku jsem si smazala, on take. Nase psani bylo celkem intenzivni, kazdy den. No a pak prislo na radu tema setkani se. Mela jsem dojet za nim ja, ale prece jen nejsem tak zkuseny ridic a vlakem se mi moc v tom. pocasi nechtelo. Na to jsem mu rekla, at dojede on, tak to ne, ze prej se mu do ostravy jezdit nechce. Ze se mu moc libim, ale uz mel z ostravy zkusenost a proste ne.. oka, tak jsem teda navrhla jiny termin s tim, ze bych dojela ja, ale to uz ma nocni a pres den bude spat.
Chlapum nevidim do hlavy a tomuhle uz vubec ne.. ???? v cem myslite, ze je problem, ze se sejit nechce? Prece jen ostrava neni tak strasna a pokud by me chtel videt, tak by dojel…
Mohu ti osobně potvrdit, že pokud má chlap o ženu zájem, tak neřeší, jestli jsi z Ostravy, nebo třeba žiješ na Aljašce. Přijede kamkoliv, jen aby tě viděl třeba na půl hodiny. ![]()
@terien píše:
Z toho si nic nedělej, to občas každáale proč probuh píšeš nějakýmu chlapovi ze seznamky, kterýho jsi v životě neviděla jak je krásnej
![]()
víš jak to působí? Trochu sebevědomí, tohle by měl psát on tobě.
a někteří ze seznamky na to jdou hoodně zrychleně, no ono ani nemusí být ze seznamky, ale stačí, aby si tě našli na FB, a po třech psaní, šup chcou tě vidět, to mě taky přijde trošku hrr hrr, kor když o tom člověku nic nevíš,píšou všeobecně, a nevíš, nic o něm, prosím anonym, piši o sobě
Tak reseni je asi smazat si jeho cislo,co? Stejne to asi k nicemu nevede..
@Anonymní píše:řekla bych že jo, že opravdu smaž číslo, pokud to jde, a zapomeň na něho,
Tak reseni je asi smazat si jeho cislo,co? Stejne to asi k nicemu nevede..
Kdyby byl normální, tak pochopí Tvé obavy a přijede. Sama ženská aby jela do neznámýho města, to není vůbec komfortní, měla bych taky strach… Nechápu argument, že má s Ostravou špatnou zkušenost…podobnou logikou - kdyby měl špatnou zkušenost se ženama, tak se dá na kluky?! ![]()
Holky, potrebuji vas nazor. Nevim, co si mam o tom myslet a zda se jeste snazit nebo to zahodit.
Pred mesicen jsem si zacala psat na jedne seznamce s klukem, je ode me o 7let starsi, je krasny, galantni, moc se mi libi. Nejmenovanou seznamku jsem si smazala, on take. Nase psani bylo celkem intenzivni, kazdy den. No a pak prislo na radu tema setkani se. Mela jsem dojet za nim ja, ale prece jen nejsem tak zkuseny ridic a vlakem se mi moc v tom. pocasi nechtelo. Na to jsem mu rekla, at dojede on, tak to ne, ze prej se mu do ostravy jezdit nechce. Ze se mu moc libim, ale uz mel z ostravy zkusenost a proste ne.. oka, tak jsem teda navrhla jiny termin s tim, ze bych dojela ja, ale to uz ma nocni a pres den bude spat.
Chlapum nevidim do hlavy a tomuhle uz vubec ne.. ???? v cem myslite, ze je problem, ze se sejit nechce? Prece jen ostrava neni tak strasna a pokud by me chtel videt, tak by dojel…