Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky si myju vlasy ráno a kolikrát foukám až 5 min před odchodem, ale nikdy jsem kvůli tomu nebyla nemocná ![]()
Myju si vlasy jedině ráno a nikdy jsem z toho v zimě nemocná nebyla…
Večer si vždy umyju vlasy, až jsem po cvičení. Protože je to dlouhý proces, než to vyfoukám a vyžehlím.
Ráno odmítám vstávat dřív. Musela bych chodit do práce krapet později a né na 7:30.
Taky se mi mastí dost vlasy. Proč ráno v zimě?
Ráno je obvykle nemyji (jen výjimečně v létě), jednak nesnáším foukání a pak, když už je foukám, tak se rychleji zmastí. Ráno bych to v zimě nedala. Mám dlouhé husté, musela bych foukat nejméně půl hodiny a to by mě fakt trefilo.
V zimě s mokrýmy vlasy bych to odnesla taky.
Zkus hledat šampony, které trošku eliminují maštění. Kolegyně mluvila o nějakém šamponu, který teď používá a funguje, ať se jí nemastí tolik vlasy. Ale teď si nevzpomenu na název. Můžu se zeptat zítra.
Myju si vlasy jedině ráno, vyfenuju a nemocná jsem nikdy nebyla.
Myju si je nejcasteji rano a nemocna kvuli tomu nejsem
Pes bude nejspis zakopany jinde
Vzhledem k tomu že jsem ráno chodila do práce cca na 5:30 tak vlasy buď večer nebo když jsem měla volno…ale často jsem chodila ven po umytí vlasů např někam s přáteli a nikdy jsem z toho nemocná nebyla… ![]()
@kavenka píše:
Taky si myju vlasy ráno a kolikrát foukám až 5 min před odchodem, ale nikdy jsem kvůli tomu nebyla nemocná
Také mi to přijde divné, ale opravdu jsem každou chvíli nemocná a pokaždé s tím samým, zánět dutin. Dřív, když jsem si vlasy ráno nemyla, tak jsem nemocná byla párkrát do roka a teď je to skoro každý měsíc…
Jsem studentka a dojíždím, tak jestli to čekání v te zime na vlak, potom tramvaj.
@Kelsey píše:
Zkus hledat šampony, které trošku eliminují maštění. Kolegyně mluvila o nějakém šamponu, který teď používá a funguje, ať se jí nemastí tolik vlasy. Ale teď si nevzpomenu na název. Můžu se zeptat zítra.
Vyzkoušela jsem vše, produkty, i nefenovat a pod,.. Pokaždé jsem je mela mastne.
Píši tu poprvé, protože jsem chtěla vědět, jestli to má někdo stejně. Jsem mile překvapena, jaké jsou tu rychlé zpětné vazby:).
Myju rano uz roky, pak vyfenuji (sem tam vyzehlim) a i kdyz zjistim, ze mam treba nekde jeste trochu vlhke vlasy, tak nemocna nebyvam. Cepici nosim max na venceni psu (nesnasim cepice
), ale nikde dlouho necekam, na zastavku saliny to mam asi 2 minuty pesky a do prace ze saliny taky jen pres prechod. ![]()
@Anonym440 píše:
Vyzkoušela jsem vše, produkty, i nefenovat a pod,.. Pokaždé jsem je mela mastne.Píši tu poprvé, protože jsem chtěla vědět, jestli to má někdo stejně. Jsem mile překvapena, jaké jsou tu rychlé zpětné vazby:).
Nekdo to tak ma, mne se taky od puberty hrozne masti vlasy.
Zkusila jsem kdysi o prazdninach na vysoke aspom prodlouzit intervaly, no nijak to tomu nepomohlo. ![]()
Zdravím, ráda bych se zeptala, jestli je tu také někdo, kdo si ráno myje vlasy, než vyráží do práce/školy,…
Už cca dva roky si myji vlasy pouze ráno, protože se mi bohužel hodně mastí a v zimě je to nepříjemné, už jsem kvůli tomu po několikáté nemocná, po vyfenovani je tam interval přibližně 45min, než vycházím a přesto vždy onemocním, i když chodím celá v teple, čepice, šála a pod,..
Máte to někdo stejně? Jak to v zime děláte, abyste se vyhnuli nachlazení?
Předem děkuji za odpověď:-).
Příspěvek upraven 16.02.23 v 20:38