Ranní mytí vlasů

Anonymní
16.2.23 19:55

Ranní mytí vlasů

Zdravím, ráda bych se zeptala, jestli je tu také někdo, kdo si ráno myje vlasy, než vyráží do práce/školy,…
Už cca dva roky si myji vlasy pouze ráno, protože se mi bohužel hodně mastí a v zimě je to nepříjemné, už jsem kvůli tomu po několikáté nemocná, po vyfenovani je tam interval přibližně 45min, než vycházím a přesto vždy onemocním, i když chodím celá v teple, čepice, šála a pod,..
Máte to někdo stejně? Jak to v zime děláte, abyste se vyhnuli nachlazení?

Předem děkuji za odpověď:-).

Příspěvek upraven 16.02.23 v 20:38

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9293
16.2.23 20:04

Taky si myju vlasy ráno a kolikrát foukám až 5 min před odchodem, ale nikdy jsem kvůli tomu nebyla nemocná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21619
16.2.23 20:07

Myju si vlasy jedině ráno a nikdy jsem z toho v zimě nemocná nebyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.2.23 20:15

Večer si vždy umyju vlasy, až jsem po cvičení. Protože je to dlouhý proces, než to vyfoukám a vyžehlím.
Ráno odmítám vstávat dřív. Musela bych chodit do práce krapet později a né na 7:30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
16.2.23 20:17

Taky se mi mastí dost vlasy. Proč ráno v zimě?
Ráno je obvykle nemyji (jen výjimečně v létě), jednak nesnáším foukání a pak, když už je foukám, tak se rychleji zmastí. Ráno bych to v zimě nedala. Mám dlouhé husté, musela bych foukat nejméně půl hodiny a to by mě fakt trefilo.
V zimě s mokrýmy vlasy bych to odnesla taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.2.23 20:18

Zkus hledat šampony, které trošku eliminují maštění. Kolegyně mluvila o nějakém šamponu, který teď používá a funguje, ať se jí nemastí tolik vlasy. Ale teď si nevzpomenu na název. Můžu se zeptat zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15165
16.2.23 20:21

Myju si vlasy jedině ráno, vyfenuju a nemocná jsem nikdy nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
16.2.23 20:21

Myju si je nejcasteji rano a nemocna kvuli tomu nejsem :nevim: Pes bude nejspis zakopany jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11835
16.2.23 20:22

Vzhledem k tomu že jsem ráno chodila do práce cca na 5:30 tak vlasy buď večer nebo když jsem měla volno…ale často jsem chodila ven po umytí vlasů např někam s přáteli a nikdy jsem z toho nemocná nebyla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.2.23 20:25
@kavenka píše:
Taky si myju vlasy ráno a kolikrát foukám až 5 min před odchodem, ale nikdy jsem kvůli tomu nebyla nemocná :nevim:

Také mi to přijde divné, ale opravdu jsem každou chvíli nemocná a pokaždé s tím samým, zánět dutin. Dřív, když jsem si vlasy ráno nemyla, tak jsem nemocná byla párkrát do roka a teď je to skoro každý měsíc…
Jsem studentka a dojíždím, tak jestli to čekání v te zime na vlak, potom tramvaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
16.2.23 20:29

Já jdu klidně s mokrýma a nemocná nejsem. I v zimě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.2.23 20:30
@Kelsey píše:
Zkus hledat šampony, které trošku eliminují maštění. Kolegyně mluvila o nějakém šamponu, který teď používá a funguje, ať se jí nemastí tolik vlasy. Ale teď si nevzpomenu na název. Můžu se zeptat zítra.

Vyzkoušela jsem vše, produkty, i nefenovat a pod,.. Pokaždé jsem je mela mastne.

Píši tu poprvé, protože jsem chtěla vědět, jestli to má někdo stejně. Jsem mile překvapena, jaké jsou tu rychlé zpětné vazby:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
16.2.23 20:40

Myju rano uz roky, pak vyfenuji (sem tam vyzehlim) a i kdyz zjistim, ze mam treba nekde jeste trochu vlhke vlasy, tak nemocna nebyvam. Cepici nosim max na venceni psu (nesnasim cepice :lol: ), ale nikde dlouho necekam, na zastavku saliny to mam asi 2 minuty pesky a do prace ze saliny taky jen pres prechod. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
16.2.23 20:43
@Anonym440 píše:
Vyzkoušela jsem vše, produkty, i nefenovat a pod,.. Pokaždé jsem je mela mastne.Píši tu poprvé, protože jsem chtěla vědět, jestli to má někdo stejně. Jsem mile překvapena, jaké jsou tu rychlé zpětné vazby:).

Nekdo to tak ma, mne se taky od puberty hrozne masti vlasy. :nevim: Zkusila jsem kdysi o prazdninach na vysoke aspom prodlouzit intervaly, no nijak to tomu nepomohlo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
16.2.23 20:43

To nebude tím mytím vlasů ráno. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie