Ranní mytí vlasů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
16.2.23 20:45
@Wani píše:
Myju rano uz roky, pak vyfenuji (sem tam vyzehlim) a i kdyz zjistim, ze mam treba nekde jeste trochu vlhke vlasy, tak nemocna nebyvam. Cepici nosim max na venceni psu (nesnasim cepice :lol: ), ale nikde dlouho necekam, na zastavku saliny to mam asi 2 minuty pesky a do prace ze saliny taky jen pres prechod. :nevim:

Já vždy vyfenuji, raději i vyzehlim, abych si byla 100% jistá, že je mám suché.
Cesta do skoly mi trvá cca 40min se vším, než dorazím do budovy školy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
16.2.23 20:48
@Anonym440 píše:
Také mi to přijde divné, ale opravdu jsem každou chvíli nemocná a pokaždé s tím samým, zánět dutin. Dřív, když jsem si vlasy ráno nemyla, tak jsem nemocná byla párkrát do roka a teď je to skoro každý měsíc…
Jsem studentka a dojíždím, tak jestli to čekání v te zime na vlak, potom tramvaj.

Tak si je zkus teď pár týdnů mýt večer a uvidíš, jestli se ti zdraví zlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16406
16.2.23 20:49

Zřejmě špatná imunita. Vlasy myju různě přes den, podle času a potřeby, nejvíce odpoledne, aby do večera uschly a nemusela jsem fénovat. Myju 2× týdně. Ráno bych je teda nemyla, odmítám vstávat dřív, ani jídlo si nedávám.

Teď jsem na RD, ale na ranní jsem vždy vstala a za 20 minut jsem odcházela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.2.23 20:49
@Andrea MP píše:
To nebude tím mytím vlasů ráno. :)

Možná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.2.23 20:53
@Sallyna píše:
Tak si je zkus teď pár týdnů mýt večer a uvidíš, jestli se ti zdraví zlepší

Ráda bych si je umyla večer, už jsem to zkoušela několikrát, ale ty vlasy jsou ráno mastne a já nechci takhle vypadat po celý den. Snad mi rozumíte😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11190
16.2.23 20:55

Ano a nemocná nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
16.2.23 20:58
@Anonym440 píše:
Také mi to přijde divné, ale opravdu jsem každou chvíli nemocná a pokaždé s tím samým, zánět dutin. Dřív, když jsem si vlasy ráno nemyla, tak jsem nemocná byla párkrát do roka a teď je to skoro každý měsíc…
Jsem studentka a dojíždím, tak jestli to čekání v te zime na vlak, potom tramvaj.

já si mejt v zimě ráno vlasy a nedejbože k tomu čekat na vlak, jsem nemocná tutově…o tom žádná

hele ale jestli jsou to pořád dutiny, máte v pořádku zuby? je udělaná zubní prevence včetně RTG?? aby to nakonec nebylo od zubů a prochlazení hlavy po mytí vlasů nebyl jen spouštěč… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.2.23 20:59
@Fazulina píše:
Ano a nemocná nejsem.

Děkuji za odpověď, ostatní tu taje píšou, že nemocní nejsou, zřejmě to bude slabou imunitou.
Domluvím si termín u doktorky a prokonzultuji to s ní:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
16.2.23 21:02

Tyjo a kolik casu vam to ranni myti zabere? 8o Si neumim predstavit, ze bych to rano stihala, 2× vysamponovat, maska, kondicioner, vyfoukat, upravit…u me je to proces na vic jak hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
16.2.23 21:02
@Anonym440 píše:
Děkuji za odpověď, ostatní tu taje píšou, že nemocní nejsou, zřejmě to bude slabou imunitou.
Domluvím si termín u doktorky a prokonzultuji to s ní:).

Od nemocnosti mi pomohla lepší strava. Denně kus ovoce a víc luštěnin, zeleniny, žádné uzeniny, čaj místo kafe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.2.23 21:04
@Ernais píše:
Tyjo a kolik casu vam to ranni myti zabere? 8o Si neumim predstavit, ze bych to rano stihala, 2× vysamponovat, maska, kondicioner, vyfoukat, upravit…u me je to proces na vic jak hodinu

Vstávám v 5 ráno a odcházím i nasnidaná v 6:50.😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
16.2.23 21:07
@Anonym440 píše:
Vstávám v 5 ráno a odcházím i nasnidaná v 6:50.😊

a nejste nemocná z toho že vstáváte v 5 ráno? jestli jste vyspalá a vstává se dobře, tak cajk

jestli ale vstáváte těžko, zuby nehty a je to bída se probrat…jen to samotné stačí k oslabení imunity natolik, že vás pak prochlazená hlava složí do zanětu dutin,… :nevim:

fakt je dobrý zamyslet se nad životním stylem a zda vyhovuje, ale určitě i ty zuby, mít hotovou zubní prevenci a mít to v pořádku je základ, a to i u mladých

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.2.23 21:14
@Borrealis píše:
a nejste nemocná z toho že vstáváte v 5 ráno? jestli jste vyspalá a vstává se dobře, tak cajk

jestli ale vstáváte těžko, zuby nehty a je to bída se probrat…jen to samotné stačí k oslabení imunity natolik, že vás pak prochlazená hlava složí do zanětu dutin,… :nevim:

fakt je dobrý zamyslet se nad životním stylem a zda vyhovuje, ale určitě i ty zuby, mít hotovou zubní prevenci a mít to v pořádku je základ, a to i u mladých

Většinou se učím do 23h večer a než usnu, zkrátka spím každý den tak 5h..
Když přijdu ze školy většinou mezi 15-17h, usnu na dvě hodiny, protože jsem strašně vyčerpaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.2.23 21:15
@Borrealis píše:
já si mejt v zimě ráno vlasy a nedejbože k tomu čekat na vlak, jsem nemocná tutově…o tom žádnáhele ale jestli jsou to pořád dutiny, máte v pořádku zuby? je udělaná zubní prevence včetně RTG?? aby to nakonec nebylo od zubů a prochlazení hlavy po mytí vlasů nebyl jen spouštěč… :think:

Zuby mám v pořádku:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11190
16.2.23 21:18
@Ernais píše:
Tyjo a kolik casu vam to ranni myti zabere? 8o Si neumim predstavit, ze bych to rano stihala, 2× vysamponovat, maska, kondicioner, vyfoukat, upravit…u me je to proces na vic jak hodinu

20 minut… myju si vlasy skoro denně a stačí 1× šampon, takže další 3 fáze nejsou😁. Kondicionér nepoužívám, protože se mi po něm vlasy masti ještě víc a maska je dle mého naprd, ale i tak, ta se přece nepoužívá při každém mytí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová