Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
A co ve škole? Máš tam stres? V 15 si v devitce ne? To už budeš končit, na známkách moc nesejde, nebo máš nějaké spolužáky kuli kterým tam chodíš nerad? Nekouříš?
@Kriss Tina píše:
A co ve škole? Máš tam stres? V 15 si v devitce ne? To už budeš končit, na známkách moc nesejde, nebo máš nějaké spolužáky kuli kterým tam chodíš nerad? Nekouříš?
No, mám tam stres z těch lidí, ale oni za to nemůžou. Já jsem vystresovanej kdekoliv.
@Anonymní píše:
No, mám tam stres z těch lidí, ale oni za to nemůžou. Já jsem vystresovanej kdekoliv.
Tak to řeš někde u psychologa, jestli tě normální lidi a docházka na zakladku stresuje stylem že je ti každé ráno zle, tak je něco špatně a na střední kde máš mnohem větší nápor to bude jenom horší…
Ber argentum nitricum akh 3× 2tbl. Je to presne na tyhle potize. Jsou to homeopatila. Ale zabiraji.
Také bych volila psychologa, aby se ti obtíže na střední škole nezhoršily.
Drazdivy tracnik,proste si ho zdedil,res s doktorem.Muze se objevit v jakemkoliv veku.
Ahoj, jsem kluk, je mi 15 a chodím na základní školu. Ráno, když mám jít do školy, mám pokaždý průjem a občas mě i bolí břicho. Ve škole se to ve mně potom tak 2 hodiny vaří a pak je to dobrý. Už nevím co s tím. Doktor mi řekl, že je to ze stresu. Máte to někdo taky?