Ráno pláče

852
15.8.11 08:19

ráno pláče

Ahoj, mám 14 denního chlapečka a poslední dny se mi pravidelně budí v šest ráno a pláče…teď je čtvrt na devět a pořad pofňukává…nevím jestli má víc hlad nebo co se děje…přemýšlím že ho dám v kočárku na balkon? Mámeho zasklený,takže je tam teplo…fakt nevím, poraďte, prosím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10142
15.8.11 08:32

ahoj,

malá to taky jeden čas dělala, přešlo to. Ráno se vzbudila a hned řev. Kojit nechtěla, taky jsem nevěděla. Pak jsem s tím prostě počítala a časem to odešlo. Nemá třeba plnou plenku, může mu taky vadit půčůrání, pokakání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
15.8.11 08:33

Ahoj moje Bětka se ráno budila neustále s pláčem, někde do 3,5 měsíců, ale dala jsem jí prso a uklidila se, nebo když nechtěla jíst byla u nás v posteli a neplakala, nebo pokud to bylo hodně histerický nosila jsem jí. Moc nevim co ti poradit, asi potřebuje pocit bezpečí a ten má u tebe, tak ho zkus chovat, nebo co všechno si zkoušela?

• Citovat
  • Upravit
852
15.8.11 08:35

no zkoušela jsem chovat a dávat prso, zabere to,ale jak ho dám do postýlky,za chíli začne zase, ale pak přestane a pak zase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
15.8.11 09:01

Tak chce být u tebe, je fakt maličký, naše Bětka proplakala 4měsíce, už jsem ani nedoufala že se začně tlemit, dneska pláče když jí něco bolí, nebo když jí hodně štvu :-) a je jí 6m. Je mu 14dní, zkus pořídit šátek, nebo Manducu aby byl u tebe to ho uklidní, je to drobek :-) a potřebuje maminku!

• Citovat
  • Upravit
4760
15.8.11 10:31

jojo to nám malej ze začátku taky dělával. Brávali jsme si ho po ránu do postele, většinou po čase ještě u nás usnul. Měl to z prdíků… po noci ho to vždycky trápilo nejvíc. Takže jsem mu cvičili s nožičkama a dávali mu nahřátej polštářek na bříško… přešlo to někdy po druhém měsíci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí