RD Pedro od Gservisu

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
26.12.12 21:12

Kallisto toho se taky bojím, že se to bude táhnout na úřadech:-( vidím to teď jak to všem trva :( Holky nevíte jak je to když už máme veškeré sitě na pozemku a když chci začít stavět tak potřebuji elektriku kvůli míchačce tak musím zajít na elektrárny ať to nějak příjdou už zapojit? vůbec nevím jak to je to tam natahají nějakou zástrčku? omlouvam se opravdu se v tom nevyznám tak potřebuji poradit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2851
26.12.12 21:13

@Lucik084 nam to staci. projektant byl takovy sympatak a bylo videt, ze se mu nic nechce resit a vse radeji napise az dodatecne podle potreby :lol:
jinak pokud se nejedna o nosne zdi, tak si pricky i dvere muzete delat podle potreby.my mozna uberem kus z 1 pokoje a udelame mensi satnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.12.12 21:16

Děkuji Marti hned zítra tam zavolám a nechám si to tam vepsat ať s tím potom nemám problémy. Taky bych chtěla mít šatnu je to super věc! skříně nezabírají zbytečně místo v pokoji a hlavně v té šatně to je krásně přehledné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
26.12.12 21:23

@Lucik084 musíte si pořídit el. stavební rozvaděč /sloupek s pojistkami, zásuvku na 220 a 380 V/, nechat na to udělat od odborníka revizi, dojít na elektrárnu a zažádat o odběr stavebního proudu.

Koukni třeba sem http://www.stavbadomusvepomoci.cz/…ektriny.html Na těchto stránkách najdeš různé postupy pro různé situace ohledně stavby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.12.12 21:27

Děkuji mooc všechno to pořádně pročtu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
26.12.12 21:28

@Lucik084 není zač, snad se tam dočteš, co potřebuješ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.12.12 21:34

Snad ano :mrgreen: předám to mé drahé polovičce ať se taky zapojí ten se v tom snad vyzná lépe :zed: Největší obavy mám z toho aby to nebyl moc malilinkatý domeček, ale to Domino není o moc větší tak mám radost, že do toho nejdeme sami :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
26.12.12 21:41

@Lucik084 Pedro je menší než Domino, to je fakt, ale ne o moc :mrgreen: Ale stačit nám to bude, toho se nebojím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.12.12 21:44

Jo, ale jen o 3m2 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
26.12.12 21:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.12.12 21:45

A taky si myslím, že nám to bude stačit jen si myslím, že z venku bude vypadat hodně mrňavě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
26.12.12 21:50

@Lucik084 „na velikosti nezáleží“, hlavně že budete spokojení. My budeme určitě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.12.12 21:53

Tak to máš naprostou pravdu :lol: já už se teď nemůžu dočkat až budeme ve svém :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
26.12.12 21:59

@Lucik084 na ten konec se taky těším, akorát to, co tomu předchází mi dělá starosti. Bez toho to bohužel nejde, ať už to je za námi. Zkus si na nás tady pak vzpomenout a poreferovat, jak dopadla hrubá stavba. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.12.12 22:12

Kallisto to mi také dělá starosti, ale jak říkáš když nechceme najímat firmu na klíč tak to bez toho bohužel nejde, ale o to příjemnější bude podle mě ten konec :potlesk: neboj určitě budu informovat jak pokračujeme a tobě taky držím palečky ať všechno dopadle podle vašich představ. My máme ještě problém v tom, že budeme stavět v památkové zoně takže všechno co provedeme musíme mít schváleno od památkářů a bohužel si nemůžeme ani vybrat střechu a barvu fasády a dokonce ani okna podle sebe :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí