RD Pedro od Gservisu

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
470
13.1.13 09:59

Ahoj holky,

my bychom chtěli za čas stavět od gservisu dům bungalow 94.
Máte s ním někdo zkušenosti??
 http://www.gservis.cz/…galow94.html?tour

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
13.1.13 10:30

My máme podobný jako je tento, jen asi o 6m menší… Vyloženě ten náš jsem v jejich nabídce už nenašla… http://www.gservis.cz/…u/topas.html
my jsme začali poslední víkend v srpnu kopat základy a za rok v červenci jsme se stěhovali… jen nám chyběli vnitřní dveře a drobné dodělávky… dělali jsme si většinu sami, táta je zedník a tak pomáhali bráchové a švagrové a dědečci… Manžel si udělal el. sám, jen to nechal překontrolovat a pak dozapojit na desce… jinak obklady a sádroše jsme nechali firmě… jako okna a střechu a topení v podlaze… Objednali jsme si projekt a usazení do pozemku jsme si udělali přes známého projektanta a pár změn taky… ale min. zvětšovala jsem okna, změnila pozici druhého záchodu a vytvořila šatnu a změnila místo krbu… už nevím přesně kolik tam měli u nás psaný rozpočet, ale určitě něco kolem 3m. a my jsme se vešli do 1,5m. ale je fakt, že nemáme plot, příjezdovky, fasádu, lišty na podlahách, a doobložený krb, ale jinak je hotové vše… ale taky je fakt, že jsme nakupovali hodně po slevách, akcích a přes známé… třeba pytel lepidla na ytong jsme měli za 1,– Kč… na el. má manžel taky 10% slevu, ono těch kabelů padlo hodně… největší položka byla asi kuchyň 250t. střecha stála taky tak, okna kolem 120t. ale máme 3skla, topení v podlaze na el. 130t., základovka asi taky 100t., koupelny stály asi taky 100t… takže dá se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5274
13.1.13 11:20
@gaborka18 píše:
My máme podobný jako je tento, jen asi o 6m menší… Vyloženě ten náš jsem v jejich nabídce už nenašla… http://www.gservis.cz/…u/topas.html
my jsme začali poslední víkend v srpnu kopat základy a za rok v červenci jsme se stěhovali… jen nám chyběli vnitřní dveře a drobné dodělávky… dělali jsme si většinu sami, táta je zedník a tak pomáhali bráchové a švagrové a dědečci… Manžel si udělal el. sám, jen to nechal překontrolovat a pak dozapojit na desce… jinak obklady a sádroše jsme nechali firmě… jako okna a střechu a topení v podlaze… Objednali jsme si projekt a usazení do pozemku jsme si udělali přes známého projektanta a pár změn taky… ale min. zvětšovala jsem okna, změnila pozici druhého záchodu a vytvořila šatnu a změnila místo krbu… už nevím přesně kolik tam měli u nás psaný rozpočet, ale určitě něco kolem 3m. a my jsme se vešli do 1,5m. ale je fakt, že nemáme plot, příjezdovky, fasádu, lišty na podlahách, a doobložený krb, ale jinak je hotové vše… ale taky je fakt, že jsme nakupovali hodně po slevách, akcích a přes známé… třeba pytel lepidla na ytong jsme měli za 1,– Kč… na el. má manžel taky 10% slevu, ono těch kabelů padlo hodně… největší položka byla asi kuchyň 250t. střecha stála taky tak, okna kolem 120t. ale máme 3skla, topení v podlaze na el. 130t., základovka asi taky 100t., koupelny stály asi taky 100t… takže dá se…

Ahoj, můžu se zeptat, stačí na ten pokojík tech 11,4m? vejde se tam vše co do pokojíku dává? a ještě zbude i místo na hraní? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
13.1.13 12:02

@Mišulinka pro mojí dceru to stačí, já když byla s bráchou malá, tak jsme si hrály nejvíc v obýváku a do pokojů jsme se šly více méně jen vyspat… a u nás je to taky tak, hračky si nanosí do obýváku a úkoly si Eli píše na stole v jídelně, je tam lepší světlo, já se můžu věnovat i něčemu jinému… jinak když má návštěvu, tak se tam zavřou a jsou spokojený a hrají si na zemi většinou… vyfotila jsem to pro lepší představu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
13.1.13 12:18

@gaborka18
Moc pěkné, ať se Vám krásně bydlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
13.1.13 12:21

@luci.hor díky moc, bydlí se dobře, jen kdyby korunky nechyběly… kam se podíváme tam jsou ještě resty a je potřeba ještě spousta věcí dodělat… jenže když jsme si vybrali plot, tak skoro ten nejdražší, když fasádu, tak s obkladem z kamene, když chodníky, tak taky ty dražší… já nevím co to mám za vkus… takže si radši počkáme, ale uděláme si to tak jak chceme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5274
19.1.13 12:49

Gaborko:díky asi by to stačilo, místo tam nějaké je. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.4.19 11:46

@luci.hor Ahoj,mohla bych poprosit info, jestli jste bungalov 94 postavili? Radi bychom se do nej co nejdříve pustili svépomocí 🙂dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí