Řeč stewardky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
řeč stewardky
Ahojky,
prosím chtěla bych poprosit, jak jste si vytvařeli přivítání v autobuse, takové to povídání v autobuse. Vůbec netuším, co tam má být. Potřebovala bych nějakou předlohu. Hledala jsem to na internetu, ale nenašla.
Nemáte někdo. Prosím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@nikol.ondrášovka píše:
A proč dvě diskuse na jedno a tto samé téma?
Aby jedno nebylo málo
Jinak k tématu: Příjemnou cestu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nebylo by jednodušší se těch holek zkrátka zeptat na místě? Jsem vůbec netušila, že má nějakou řeč, upřímně, jako cestující by mě nějaký plky na uvítanou vůbec nezajímali, takže bych řekla pzdravit, říct, že jsi k dispozici, popřát šťastnou cestu a nazdar, maximálně sdělit pokud se třeba jede objížďkou nebo nějakou takovou informaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve Studentagency je normálně uvítací řeč ve stylu, dobrý den, vítejte na palubě autobusu společnosti studentagency na trase Praha-Brno (např.). Pak se představí a řekne nabídku - horké nápoje zdarma, limonády k zakoupení, ovládání sluchátek, denní tisk apod. stačí se jednou svézt a víš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janica252 píše:
Ve Studentagency je normálně uvítací řeč ve stylu, dobrý den, vítejte na palubě autobusu společnosti studentagency na trase Praha-Brno (např.). Pak se představí a řekne nabídku - horké nápoje zdarma, limonády k zakoupení, ovládání sluchátek, denní tisk apod. stačí se jednou svézt a víš
Ja bych osobne jeste zminila plan cesty, kde budeme mit obed
, planovany navrat. Jo a at vraceji ty podtacky… hajzlici!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím jak se tu ty příspěvky mažou ale hned jak na to přijdu
…
Janičko děkuji. A nevíš, jestli nám nějakou předlohu dají? Někdo říkal, že to je i v angličtině
. Abych nesplácala páté přes deváte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenik159 předlohu nevím, nikdy jsem tam nepracovala, ale řekla bych, že jo, protože ty holky říkaly v podstatě to samé
Je to už dlouho, co jsem jezdívala a jen po ČR, tam se v 99% ta řeč říkala jen česky, jednou jelo hodně cizinců, tak to říkala i do mikrofonu zkrácenou verzi v angličtině… možná při cestách do ciziny je ta angličtina běžná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys píše:
A nebylo by jednodušší se těch holek zkrátka zeptat na místě? Jsem vůbec netušila, že má nějakou řeč, upřímně, jako cestující by mě nějaký plky na uvítanou vůbec nezajímali, takže bych řekla pzdravit, říct, že jsi k dispozici, popřát šťastnou cestu a nazdar, maximálně sdělit pokud se třeba jede objížďkou nebo nějakou takovou informaci.
Moje rec nasi nadrizeni si mysli, ze kdyz se leze cestaku, do zadeckovic, tak to je nejlepsi co muze byt.Ja si myslim, ze lidi jsou radi, ze v klidu docestuji a ne ze ve 4 rano na ne rve z rozhlasu nasleduje stanice atd. Prinejlepsim co pul hodiny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikol.ondrášovka píše:
A hlavně ať vracejí ty podtácky
To byly ty hnědý podšálky, ne?
Taky je doma máme
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporucuju co nejkratsi rec. Autobusem nejezdim. Ale obcas litam a tam mne to leze na nervy i kdyz jim casto je rozumet kazdy treti slovo i v cestine. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit