Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky budeme delat novou kuchyn a tak potrebuji poradit jaka mycka jecdobra a se kterou jste spokojene? A jestli jste rady ze mate mycku? Dekuji mooc ![]()
To je jako ptát se, zda je někdo rád, za má pračku. Ano, je skvělá, nejlepší co jsem měla byla od Bosche s šuplíkem na příbory.
Bosch SilencePlus bez šuplíku s košem, ale je to naše první (tak jsem neměla srovnání, šla jsem čistě podle recenzí na heurece) a super.
Já mám už čtvrtý rok Beko a také velka spokojenost. Urcite bych taky volila šuplík na příbory, mam oboji, ale košík zbytecne zabírá misto, raději tam dam o 3 talíře navíc a příbory poskládam do šuplíku. Používám jeden jediny program na 60 stupňů a nádobí mam do hodiny čisté… ![]()
Máme všechny spotřebiče miele a maximální spokojenost, jsou ovšem výrazně dražší…
Skoro všechny spotřebiče mám Whirpool a neměnila bych. A ač jsem myčku léta odmítala, už třetí den jsem se jí uctivě klaněla ![]()
Myček už jsem pár vyzkoušela, u nás kvůli vysokému tlaku vody rychle odcházely. Nejlepší byl zatím Bosh. Co absolutně nedoporučuji je Ariston. Koupit minimálně střední třídu, ty levnější mají slabé motory a špatně oplachují nádobí.
Děkuji všem za reakce a zkušenosti
A nemá nekdo zkušenost s myčkou Siemens?
@Nudlaben já mám Siemens se šuplíkem na příbory, mám ji rok a jsem spokojená. Myje dobře a zatím s ní nemám žádný problém ![]()
@Jitul.kaaa9 Děkuji moc chtěli by jsme Siemens tak snad nějakou dobrou vybereme ![]()