Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den, zajimalo by me jak funguji socialni urady v pripade odebrani ditete? Znam jednu holku co je narkomanka a alkoholicka a dela prostitutku.Ma dvoulete dite a to je uplny chudak. Muzete poradit? Dekuji
Tak chudák. Pokud žije v bytě, je tam teplo, světlo, voda, jídlo, lednice, nikdo ti dítě neodebere. Prostituce - práce jako každá jiná. Chudák - prosím popiš…
@hudečice prostitutka je sice práce jako jiná, ovšem narkomanka a alkoholička těžko bude matka roku.
@hudečice píše:
Tak chudák. Pokud žije v bytě, je tam teplo, světlo, voda, jídlo, lednice, nikdo ti dítě neodebere. Prostituce - práce jako každá jiná. Chudák - prosím popiš…
Tak žádný barnevern tady nefunguje, ale teplo, světlo a lednice nejsou jedná kritéria.
@pikola píše:
Jinde pises, ze jsi sama alkoholicka
asi jí kámoška vyžunkla flašu, tak by se chtěla pomstít a zatáhnout do toho dítě by bylo eso v rukávu ![]()
@hudečice to jsem si o sobe myslela kdyz jsem zila s takovym debilem ktery me to neustale vtloukal do hlavy
@terinka4444 píše:
asi jí kámoška vyžunkla flašu, tak by se chtěla pomstít a zatáhnout do toho dítě by bylo eso v rukávu
Ty si dobra blbka..
@lola123 píše:
Ty si dobra blbka..
no tak lepší blbka, než chlastat ![]()
Jsem socialni pracovnice. Prosim o anonym.
Pokud je to opravdu tak, tak zajdete na OSPOD a reknete jim to. Oni ji budou kontrolovat a na zaklade toho daji bud zrychlene predbezne opatreni (do 24 hodin) nebo pomale (do 7dni). Tohle neni sranda.
No nevím kdo je tady chudák, ale zkus teda nahlásit na sociálku no… prošetřit to musí
@lola123 no a znas ji osobne, nebo jen „jedna pani povidala“. Porid fotky zanedbaneho decka a udej ji na socialce.
@pikola píše:
Jinde pises, ze jsi sama alkoholicka
Tak jaký asi bude mít alkoholička kámošky. ![]()
Tak ja ji neshazuju, otazka co tm ona sama mysli, treba si da matka jointa obcas. Pokud mas podezreni na zanedbani pece, tak jednej s prislusnymi urady, muzes urcite i anonymne. Ale mela by jste mit nejake padne dukazy, ne jen jedna pani povidala.
Nemá slečna rodiče se kterými by to bylo lepší řešit než hned se sociákou?