Recenze zde na eMiminu

1638
11.5.11 18:09

Recenze zde na e-miminu

ahojky maminky, byla bych velmi ráda, kdyby se recenze zde na e-miminu, viz. nová záložka na modré liště, trošku naplnily. Vybírám teď různé věci pro miminko a jako prvorodička si nechám ráda poradit,akorát těch recenzí tam není mnoho, nebo spíš výrobek například „zásypy“ hodnotí pouze jedna maminka a je tam jeden výrobek…
tak pokud některé maminky budete mít chvíli čas zkuste doplňit prosím recenze…budu vám já a jistě i ostatní maminky vděčné za každý další příspěvěk…
na cokoliv, olejíčky, plenky, kočárky atd. :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5233
11.5.11 18:16

Já se také přidávám.Je to nové tak asi proto tam toho ještě moc není.Určitě se to rozjede a těch recenzí tam bude více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
11.5.11 19:06

…a nebude to tím, že zásypy se moc nepoužívají? :think: Já tedy zásyp nikdy. Protože on pak udělá hrudky a kůžičku dře, takže proto. Kůže musí klouzat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
11.5.11 19:09

Jo jo zásypy už jsou dlouho OUT, ale recenze jsou nové, tak to holt jde pomalu..Bude to nějaký čas trvat.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
11.5.11 19:22

aha tak to ani nevím, že se to už nepoužívá :-)
no vidíte no:-) :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.5.11 21:29

také nejsem pro zásypy… i když jeden doma mám.. ale mám spíše rybilku atd. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
11.5.11 21:32

Prubezne se snazim neco napsat, kdyz mam obcas chvilku a zrovna me napadne, co bych mohla zhodnotit :-)
Tak se budu snazit vic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
12.5.11 20:04

Já mám doma taky jeden zásyp.Ale už se to moc nepoužívá.Já ho vyzkouším a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wiwien
6.10.11 22:20

ja bych ti poradila od kazdeho neco-proste olej,kremy,ale co je nejlepsi jsem zjistila az ted co po tech modernich olejicha kremech veho druhu prodavaji a vubec nepomahaji.Ja ted pouzivam jen olivovy olej za 8 euro(ziju v Nemecku)No a po vsech techhle ruznych kremech mela moje dcerka jen vysusenou plet-ja ji take casto koupu a hebamme(PA) mi poradila do vody olej obycejny- par kapek ,nebo neutralizovat mlekem do kafe,nebo opravdu cas od casu jenom voda.Ono nektere vazeliny od Kaufmanna jsou dobre na vysuseni a pudry vubec nepouzivam-nikdy.Penaten je celkem dobry,nebo Hipp.No ale na to si prijdes sama,protoze kazde dite je jine a ma jinou plet-hodne stesti. :palec: :-D

• Citovat
  • Upravit
Wiwien
6.10.11 22:22

Omlouvam se za moje chyby v textu-psala jsem moc rychle :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14020
6.10.11 22:25

Tak teda já zásyp používám. Obyčejný od avirilu a je podle mě nejlepší na potničky a hodně opocenou kůži v záhybech :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21030
7.10.11 10:31

Recenze můžete psát a vkládat do sekce Recenze:palec:

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...