Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky maminky, byla bych velmi ráda, kdyby se recenze zde na e-miminu, viz. nová záložka na modré liště, trošku naplnily. Vybírám teď různé věci pro miminko a jako prvorodička si nechám ráda poradit,akorát těch recenzí tam není mnoho, nebo spíš výrobek například „zásypy“ hodnotí pouze jedna maminka a je tam jeden výrobek…
tak pokud některé maminky budete mít chvíli čas zkuste doplňit prosím recenze…budu vám já a jistě i ostatní maminky vděčné za každý další příspěvěk…
na cokoliv, olejíčky, plenky, kočárky atd.
![]()
Já se také přidávám.Je to nové tak asi proto tam toho ještě moc není.Určitě se to rozjede a těch recenzí tam bude více.
…a nebude to tím, že zásypy se moc nepoužívají?
Já tedy zásyp nikdy. Protože on pak udělá hrudky a kůžičku dře, takže proto. Kůže musí klouzat. ![]()
Jo jo zásypy už jsou dlouho OUT, ale recenze jsou nové, tak to holt jde pomalu..Bude to nějaký čas trvat.. ![]()
také nejsem pro zásypy… i když jeden doma mám.. ale mám spíše rybilku atd. ![]()
Prubezne se snazim neco napsat, kdyz mam obcas chvilku a zrovna me napadne, co bych mohla zhodnotit ![]()
Tak se budu snazit vic ![]()
Já mám doma taky jeden zásyp.Ale už se to moc nepoužívá.Já ho vyzkouším a uvidím.
ja bych ti poradila od kazdeho neco-proste olej,kremy,ale co je nejlepsi jsem zjistila az ted co po tech modernich olejicha kremech veho druhu prodavaji a vubec nepomahaji.Ja ted pouzivam jen olivovy olej za 8 euro(ziju v Nemecku)No a po vsech techhle ruznych kremech mela moje dcerka jen vysusenou plet-ja ji take casto koupu a hebamme(PA) mi poradila do vody olej obycejny- par kapek ,nebo neutralizovat mlekem do kafe,nebo opravdu cas od casu jenom voda.Ono nektere vazeliny od Kaufmanna jsou dobre na vysuseni a pudry vubec nepouzivam-nikdy.Penaten je celkem dobry,nebo Hipp.No ale na to si prijdes sama,protoze kazde dite je jine a ma jinou plet-hodne stesti.
![]()
Tak teda já zásyp používám. Obyčejný od avirilu a je podle mě nejlepší na potničky a hodně opocenou kůži v záhybech ![]()