Recepty pro dítě nad 1 rok

579
8.11.13 12:31

Recepty pro dítě nad 1.rok

Maminky, mám 13měsíční dcerku, v jídle je neskutečně vybíravá, ale zachutnaly jí omáčky, s bramborem, rýží či těstovinou, není to však žádnej zázrak, všeobecně málo jí…maso mi nechce vůbec, tak ho do toho nenápadně mixuju, doporučte mi prosím nějaké vyzkoušené dobré recepty, kromě těch klasických omáček jako je svíčková, koprová, rajská, na paprice, co by mohla a přímo recepty? děkuji:) už mi dochází inspirace a mám pocit, že jí dávám stále to samé:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1961
8.11.13 12:43

Třeba tady inspirace.
http://www.varime-detem.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
8.11.13 12:44

To vypadá výborně, děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
8.11.13 12:46

Treba z dyne nebo smetanova se zelenyma fazolkama.
jako priloha je fajn kuskus.
ja mam spoustu napadu, ale muj syn nechce jist v podstate vubec nic krome mlecnych vyrobku, takze si muzu s varenim trhnout…
jedna z mala veci, co malemu chutna je rozmixovana cervena cocka (vypada to jak omacka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
8.11.13 13:07

Včera jsem dělala toto:opražila jsem lehce kousky masa, podle toho, jaké má malá ráda, já dělala vepřové :D, k tomu nastrouhala mrkev, kedluben, malinko celeru, podusila, zalila vodou, osolila a vařila dokud maso nezměkne..zahustila a podávala jsem s bramborem..chutnalo to celé rodině včetně chlapa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
8.11.13 13:16

Moje malá miluje když ji uvařím těstoviny (je jedno jaké, my jíme semolinové) a do toho tvaroh a buď na slaný způsob - nakrájím do toho šunku a jako přílohu dám rajčata nebo jinou zeleninu, a nebo na sladký způsob - domácí marmeládu do toho…tohle malá miluje a je to rychlé :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
8.11.13 13:44

U nás je neoblíbenější uvařená červená čočka smíchaná uvařeno na rtobno nakrájenou batátou a cuketou. To náš majel miluje a je to celé mooc zdravé :)
a hlavně rychlé :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
8.11.13 19:52

@Ali-Ali Tak to jsme na tom podobně, já navařim, jsem z toho nadšená a ona mi skoro nic nechce, pak zase jo, pak zase ne…je to trošku o nervy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí