Řecko v červnu s dvouletým

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76817
3.5.18 13:38

@burnina1 my jsme byli na Korfu v červnu, hotel si přesně nepamatuju - nějak jako Sun Garden - letovisko Sidari, jako pro děti to tam bylo - moře mělké, hotel formou bungalovů, dětské hřišťátko, all inclusive, jídelna otevřená k bazénu, dalo se jíst i venku, taková fakt pohoda, bazén, jediný problém byla ta teplota moře
už jsem to našla -
hotel se jmenoval Summertime, dětí na golfáčích tam bylo hafo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
3.5.18 13:47

@stinga to sidari je spis smerem na otevrene more, tak protot asi tak studena voda. Treba nize a ne na otevrenem mori by byla voda snad teplejsi…nisaki, pirgi, limni… ja prave nevim, tak se ptam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76817
3.5.18 13:51

@burnina1 no možná to tak je, já jsem v Řecku jinde nebyla :) jinak moře bylo velice mělké, ale fakt studené, a dobře se tam spalo, bylo v noci úplné ticho a nebylo horko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29636
3.5.18 14:40

V Řecku jsme byli s dětmi v červnu 2× - na Zakynthosu a pak na Kosu. Vždy v druhé polovině června. S dětmi bych volila Rhodos (jednu stranu ostrova, jak je Kolymbie, Lindos), na tom Zakynthosu moře také šlo, protože bylo mělké, ideální pro děti. Ale tam je to s tím počasím bych řekla více nevyzpytatelné. Na Korfu bude studené moře, v červnu bych tam nejezdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
3.5.18 14:45

V červnu rozhodne teple more neni. Jezdila jsem s manželem vzdyv cervnu posledni tyden, ale me studene neva. S detmi jezdime zasadne v zari, to je kaficko.
(Zkusenost v cervnu Korfu, Kos, Chalkidiky, Kreta, Bodrum)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
3.5.18 15:17
@burnina1 píše:
@Janina81 a na tom kypru jste byly s ditetem? Popr.kde?

My tady žijeme, takže všude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.11.21 13:49

S malým dítětem bych doporučila také Rhodos, východní pobřeží.. ideálně kolem letovisek Faliraki, Afandou a Kolymbia, jsou tam písčité pláže s pozvolným vstupem do moře… prckové si v něm krásně vyhrají.. a ten nejjemnější písek byl na pláži Tsambika :D
Na pláže, ale i tipy na výlety můžete mrknout tady Ostrov Rhodos - Kalimera Řecko
Pokud chcete teplé moře, tak raději až ke konci léta.. ideálně konec srpna nebo začátek září.. není už takové horko, ale moře je krásně za celou sezonu vyhřáté.. a navíc je i méně turistů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí