Redukce na WC
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Etcetera78 píše:
- nemůže. Teda když mu to dáš na hraní a je fyzicky zdatné, tak by si s tím možná poradilo
![]()
- já prkýnko zvedám a redukci dávám přímo na mísu
syn je nauceny si to davat taky na misu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak já jsem teď úplně hotová, myslíte, že je teda lepší ta redukce na mísu nebo ta na prkýnko. Nevíte někdo, jak se tahle přidělává, aby neklouzala? http://www.slune-cz.cz/…letu-disney/
Pak zvažuji toto na prkýnko: http://www.slune-cz.cz/…-na-toaletu/
nebo toto na mísu, co se prkýnkem přiklápí: http://www.slune-cz.cz/…apter-na-wc/
Mám kluka, tak by asi bylo lepší, aby to měl ve předu co nejvyšší. A u těch pod prkýnko si říkám, jestli si to tam zvládne dávat sám, máme prkýnko docela těžké
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měli jsme jich několik, i se schůdkama, vyhozený peníze. Malý chce se mnou a malá se drží, no a nenadělám nic. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My to máme doma vyřešené takhle, na jednom záchodě, že jsme nechali udělat dřevěnou židličku, nádstavec NUK a chodí si už sama.
Disney nádstavec má u prarodičů a ten taky pasuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey Prosím tě a to tam drží jenom na těch předních pacičkách nebo to má ještě nějaké úchytky uvnitř? Neklouže? Kolik je dítku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LuckaaK píše:
@Kelsey Prosím tě a to tam drží jenom na těch předních pacičkách nebo to má ještě nějaké úchytky uvnitř? Neklouže? Kolik je dítku?
dítku jsou 2r. a chodí tam od léta, naučila se to od starší sestry
né neklouže to ani ten nuk ani disney nádstavec, úchyty tam nejsou, teda nevím o nich, ale je to udělané, tak že to neklouže
naše má furt otevřené dveře do koupelny a chodí si sama, už jen hlási, že čurala, ještě nespadla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Redukci pod prkynko - tedy na misu mam a nesnasim ho a shanim nejake nahoru, jenze moc jich neni a co jsem videla, tak jsou vepredu moc nizke, coz pro kluka je na prd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LuckaaK
Nam se redukce neosvedcila - meli jsme tu prvni, taky jsem si myslela, jak zvysena cast mezi nohama bude vyhra a naopak. Tim, jak to bylo zvysene, nedokazal vylezt na zachod bez stupatka a to po dlazbe podkluzovalo, pokud na to nenaslapl presne zvrchu. Bala jsem se, ze si ublizi.
Pak jsme koupili primo detske prkenko na zachod - je pevne primontovane k zachodu a kdyz jde maly na zachod, tak si ho sklopi a krasne si na zachod sedne sam i bez stupatka - mnohem bezpecnejsi. A naucil se hlidat si, aby necural vedle - meli jsme asi jen tri nehody, ze se netrefil
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monika215 Děkuji moc, nad tím už jsem také přemýšlela… je fakt, že to by možná byla nejlepší a nejdlouhodobější volba…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LuckaaK
Podle me urcite - na detske WC prkenko jsem si vzpomnela, kdyz jsme bojovali s tou redukci - mivali jsme ho doma za meho detstvi - pamatuju si to, takze jsme to museli pouzivat celkem dlouho, tak do mych 5 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit