Redukce na WC

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5570
26.11.13 08:58
@Etcetera78 píše:
  • nemůže. Teda když mu to dáš na hraní a je fyzicky zdatné, tak by si s tím možná poradilo :-D
    • já prkýnko zvedám a redukci dávám přímo na mísu

syn je nauceny si to davat taky na misu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
10.1.14 22:24

Ahoj holky, tak já jsem teď úplně hotová, myslíte, že je teda lepší ta redukce na mísu nebo ta na prkýnko. Nevíte někdo, jak se tahle přidělává, aby neklouzala? http://www.slune-cz.cz/…letu-disney/

Pak zvažuji toto na prkýnko: http://www.slune-cz.cz/…-na-toaletu/
nebo toto na mísu, co se prkýnkem přiklápí: http://www.slune-cz.cz/…apter-na-wc/

Mám kluka, tak by asi bylo lepší, aby to měl ve předu co nejvyšší. A u těch pod prkýnko si říkám, jestli si to tam zvládne dávat sám, máme prkýnko docela těžké :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259
10.1.14 22:26

Měli jsme jich několik, i se schůdkama, vyhozený peníze. Malý chce se mnou a malá se drží, no a nenadělám nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.1.14 22:36

My to máme doma vyřešené takhle, na jednom záchodě, že jsme nechali udělat dřevěnou židličku, nádstavec NUK a chodí si už sama.
Disney nádstavec má u prarodičů a ten taky pasuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
10.1.14 22:44

@Kelsey Prosím tě a to tam drží jenom na těch předních pacičkách nebo to má ještě nějaké úchytky uvnitř? Neklouže? Kolik je dítku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.1.14 22:52
@LuckaaK píše:
@Kelsey Prosím tě a to tam drží jenom na těch předních pacičkách nebo to má ještě nějaké úchytky uvnitř? Neklouže? Kolik je dítku?

dítku jsou 2r. a chodí tam od léta, naučila se to od starší sestry
né neklouže to ani ten nuk ani disney nádstavec, úchyty tam nejsou, teda nevím o nich, ale je to udělané, tak že to neklouže
naše má furt otevřené dveře do koupelny a chodí si sama, už jen hlási, že čurala, ještě nespadla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
11.1.14 00:24

Redukci pod prkynko - tedy na misu mam a nesnasim ho a shanim nejake nahoru, jenze moc jich neni a co jsem videla, tak jsou vepredu moc nizke, coz pro kluka je na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
11.1.14 21:12

@LuckaaK
Nam se redukce neosvedcila - meli jsme tu prvni, taky jsem si myslela, jak zvysena cast mezi nohama bude vyhra a naopak. Tim, jak to bylo zvysene, nedokazal vylezt na zachod bez stupatka a to po dlazbe podkluzovalo, pokud na to nenaslapl presne zvrchu. Bala jsem se, ze si ublizi.
Pak jsme koupili primo detske prkenko na zachod - je pevne primontovane k zachodu a kdyz jde maly na zachod, tak si ho sklopi a krasne si na zachod sedne sam i bez stupatka - mnohem bezpecnejsi. A naucil se hlidat si, aby necural vedle - meli jsme asi jen tri nehody, ze se netrefil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
12.1.14 09:41

@monika215 Děkuji moc, nad tím už jsem také přemýšlela… je fakt, že to by možná byla nejlepší a nejdlouhodobější volba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
12.1.14 20:52

@LuckaaK
Podle me urcite - na detske WC prkenko jsem si vzpomnela, kdyz jsme bojovali s tou redukci - mivali jsme ho doma za meho detstvi - pamatuju si to, takze jsme to museli pouzivat celkem dlouho, tak do mych 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze