RegioJet rezervace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6945
13.12.18 23:25
@Ennny píše:
Dotaz ,stalo se vám někdy u regiojetu že vám den předem napsali že z provozních důvodu změnili typ vozu,e místo máme i nadále garantováno? :nevim:

ano, ale na místě, řešili to, že si můžeme sednout, kam chceme :nevim: ,
mě to nevadilo, prostě to tak bylo, já tedy raději jezdím regiojetem než čd, regiojet je levnější než čd :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
13.12.18 23:37

U RegioJetu to ve vlaku funguje tak, že stevard si projde „svůj“ vagón a na tabletu si v rezervačním systému zkontroluje, která místa mají být prázdná a která obsazená. Vlaky RJ jsou místenkové, takže nekontrolují každého cestujícího zvlášt. Takže pokud třeba sedadlo č. 12 má být obsazené a někdo na něm sedí, berou to že je to v pořádku a dál neřeší. Pokud má sedadlo č. 12 být volné a někdo na něm sedí, tak kontrolují a chtějí číslo jízdenky, to stačí ukázat na mobilu. Buď je to pak černý pasažér, nebo si někdo spletl vagon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
14.12.18 00:59
@Ennny píše:
Dotaz ,stalo se vám někdy u regiojetu že vám den předem napsali že z provozních důvodu změnili typ vozu,e místo máme i nadále garantováno? :nevim:

Jasně, děje se to skoro pořád. Hlavně u brzkých rezervací to je pochopitelné. Žádná škoda nevzniká, místo pořád máš, akorát např. místo vybraného kupé se stolem uprostřed máš kupé bez stolku se zásuvkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
14.12.18 07:04

Jojo už jedeme, akorát já počítala s tabletem a jsme v kupé no aspoň mám v kabelce nabíječku k telefonu a WiFi je dostupná :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80102
14.12.18 08:55

Vždycky velká spokojenost, naposledy jsme měli dětské kupé a šestihodinová cesta s malými dětmi byla pohoda. A mají dobré kafe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
14.12.18 09:13

No tak já jednu negativní. Jednou přijeli bez našeho vagonu, s tím, že si máme posedat kam chceme. Zabrali jsme jídelní vůz, kde nám bylo oznámeno, že tím, že když nesedime v normálním vagonu, tak nemáme nárok na kafe, vodu, nic :D . Přes naše protesty jsme nakonec všechno dostali. Každopádně musím říct, že to byla nejzábavnější cesta, kterou jsem kdy jela - lidí se semknou a pak je legrace. Jo a vrátili nám tedy celé jízdné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80102
14.12.18 09:15

@Kajak18 Takže konec dobrý, ne? U ČD by to nebylo - ale to není dopravní firma, to je fakt. To je firma na adrenalinové zážitky - pojede včas, nepojede, kde zůstanem trčet, nezruší spoj, no adrenalín jako blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
14.12.18 09:22

@inkakřivák
Jo nakonec dobrý a fakt na to rádi vzpomínáme. Na RegioJet jsme nezanevřeli a jezdíme s ním dál. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80102
14.12.18 09:29

Kdyby jezdil i zde, na ČD ani nevzdechnu. Na dlouhé tratě jenom oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
14.12.18 23:15
@inkakřivák píše:
Kdyby jezdil i zde, na ČD ani nevzdechnu. Na dlouhé tratě jenom oni.

no u ČD se člověk nenudí, jednou jsem jela právě na regionální trati, a vlak co vyjel z Pardubic na Crudim, prozradím směr, ono je to fuk, nic tajného, no tak se porouchal za starými jesenčany, takže kousek za Pardubicemi, nechápu dodneška, jak je možné postavit na trať vlak, který funguje na 15 minut :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.3.25 15:44

Ja kupoval pres raileurope.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie