Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky
Holky potřebuji hned pomoct ![]()
Právě jsem zaplatila 500Kč za jízdenky na zítřek RegioJetem ale nějak teď nevím jestli si mám opsat nějaké číslo či něco vytisknout abych prokázala že je to zaplacené a jízdenky jsou moje..?! ![]()
Nemusíš nic. Už jsme několikrát jeli a nic jsme neměli opsané oni to mají v počítačí a dokažou si sami zjistit kdo tam má být a kdo ne
Radši si to napiš, mě se jednou stalo, že jsme se tam nad jedním místem sešli dva cestující, tak ať se s někým nemusíš dohadovat a máš to černý na bílém…
Napiš si to pro sebe ať nezapomeneš kde sedíš. Pokud si sedneš kam máš tak důkaz nepotřebuješ ![]()
@natiova děkuji za otázku, také mě to zajímalo
, tak jsem ráda, že jsem na to natrefila
Přeji příjemné cestování a pak dejte vědět, jak jste dopadla. Jestli bylo všechno v pořádku ![]()
Stačí vědět kde sedíš, ale já mám vždycky radši tu jízdenku v mobilu/tabletu… lidi jsou bohužel debilní a sedaj si tam kam nemaj a takhle máš alespoň argument ![]()
Ozivuji diskusi.
Chystam se do Prahy a rozhoduji se mezi Pendolinem a RegioJetem. V posledni dobe se ale objevuje dost kritik na RegioJet. Mate nekdo cerstvou zkusenost s trasou Ostrava-Praha?
Dekuji ![]()
Měla jsem 2× před 3 měsíci a bez problémů, super začátek a konec dovolené.
@cecetka Já mám tedy RegioJet moc ráda, střídám ho s LeoExpresem (jen RJ je méně plné, mají lepší ceny přepravy i kávy ve vlaku). Byla jsem jen nespokojená jednou a to když mi nikdo neřekl, že v tom tichém kupe se nepodává kafe ![]()
Je těžko to říct dopředu, někdy je to super, jindy velký průšvih. Pročtěte si jejich FB, tam bývají hlavně teda stížnosti, ale aspoň si dokážete představit, co se může stát. Moje dcera přešla raději na Pendolino, ono i má přednost, pokud jsou nějaké problémy na trati. Regio má právě hodně často zpoždění.
Tak jednu cestu zkusim relax a druhou standard Astra. Nesnasim totiz kupe, pokud nejedeme cela skupinka. Kdyz jedu sama, tak radeji otevreny vagon.
Dotaz ,stalo se vám někdy u regiojetu že vám den předem napsali že z provozních důvodu změnili typ vozu,e místo máme i nadále garantováno? ![]()