Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj.
Tenhle měsíc končím v práci, pak se přihlásím na UP. Jak to je v rámci koronaviru? Vzhledem ke školám nemůžu nastoupit do práce.
Momentálně na OCR nejsem, čerpám zbytek dovolené.
Děkuji
Mám pocit, že vám ani žádnou práci nenabídnou. Mě registrovali tak, že jsem pouze hodila obálku s vyplněným formulářem do schránky.. Schůzku mi prý domluví až to koronavirová situace dovolí
Takže si myslím, že OČR nebude potřeba.. ![]()
@Anonymní píše:
Mám pocit, že vám ani žádnou práci nenabídnou. Mě registrovali tak, že jsem pouze hodila obálku s vyplněným formulářem do schránky.. Schůzku mi prý domluví až to koronavirová situace dovolíTakže si myslím, že OČR nebude potřeba..
Ano, to jsem měla na mysli, aby mě nehnali do práce, na pohovory atd.
Taky mám v plánu jim tam hodit papír do schránky
@jizvíková píše:
Ano, to jsem měla na mysli, aby mě nehnali do práce, na pohovory atd.
Taky mám v plánu jim tam hodit papír do schránky
Myslím, že nepoženou.. U nás to tak nefunguje
Momentálně je vůbec nezajímám..
Holky a staci jen ten vyplneny formular? Treba poslat mailem, tzn. Bez podpisu?
Chtěla jsem se zeptat, ten formulář jste si vytiskly nebo si ho tam můžete vyzvednout aspoň na chodbě? Nebo je úplně zavřený i vchod? Že se tak blbě ptám, ale nemám doma tiskárnu, kopírky jsou zavřené a práci, ve které bych si to vytiskla, už taky nemám. Je to už celé jak nějaký absurdní sen tenhle koronavirus, člověka by nenapadlo, jak najednou bude v milionech věcech úplně omezený ![]()
@jizvíková Zacni cerpat OCR z duvodu uzavreni skol, a toto OCR ti bude placene i po skonceni PP.
https://www.mpsv.cz/…cz/osetrovne
Kdyz budes mit prekazku takoveho OCR, pak te z UP nikam posilat nebudou, protoze mas prekazku, pro kterou nemuzes pracovat ![]()
@jizvíková píše:
Ahoj.
Tenhle měsíc končím v práci, pak se přihlásím na UP. Jak to je v rámci koronaviru? Vzhledem ke školám nemůžu nastoupit do práce.
Momentálně na OCR nejsem, čerpám zbytek dovolené.
Děkuji
Na ocr jste mela nastoupit ted - na co čerpat dovolenou? Tu by po skončení PP proplatli
@Marieke píše:
Chtěla jsem se zeptat, ten formulář jste si vytiskly nebo si ho tam můžete vyzvednout aspoň na chodbě? Nebo je úplně zavřený i vchod? Že se tak blbě ptám, ale nemám doma tiskárnu, kopírky jsou zavřené a práci, ve které bych si to vytiskla, už taky nemám. Je to už celé jak nějaký absurdní sen tenhle koronavirus, člověka by nenapadlo, jak najednou bude v milionech věcech úplně omezený
Formuláře si můžeš vyzvednout klidně na UP.
@cecetka píše:
@jizvíková Zacni cerpat OCR z duvodu uzavreni skol, a toto OCR ti bude placene i po skonceni PP.
https://www.mpsv.cz/…cz/osetrovne
Kdyz budes mit prekazku takoveho OCR, pak te z UP nikam posilat nebudou, protoze mas prekazku, pro kterou nemuzes pracovat
Fakt budou platit OCR i po skončení PP??
@aleba píše:
Na ocr jste mela nastoupit ted - na co čerpat dovolenou? Tu by po skončení PP proplatli
No, evidentně začnu čerpat OCR. Díky
@aleba píše:
Tak nařídili mi dovolenou, tak mě nenapadlo jít na OCR. Zítra si to zařídím.
Ještě dotaz, můžu nastoupit na OCR, když mám nařízenou tu dovolenou? ![]()
Vim, ze kdybych měla nemocné dítě, tak ano, ale když je ta mimořádná situace, tak nevím, jak to funguje. Zaměstnavatel tam vyplňuje nějaka data, kdy jsem měla a nemela být v práci, tak nevím. Díky