Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den. Poradíte mi, prosím, některá e-shop s německou drogerií kde objednavate a jste spokojené? Já objednavala 1× na drogeriezde a byla jsem spokojena. Ariel gel opravdu z Německa a luxusně voněl. Ale teď nemají to co bych chtela a tak hledam jiný e-shop. Díky moc
Když zagooglis, je jich dost. Váš obchoďák je asi dražší než průměr.
Dekuji. Je jich mraky… a prave proto bych byla rada za nějaké doporučení. Protože třeba už jsem i cetla v recenzích, ze sice slibuji německé produkty, ale pak přijde zboží z Čech
@nico2 píše:
Dekuji. Je jich mraky… a prave proto bych byla rada za nějaké doporučení. Protože třeba už jsem i cetla v recenzích, ze sice slibuji německé produkty, ale pak přijde zboží z Čech
Proto taky nakupuji zásadně na německých eshopech.
@Zumpa píše:
Proto taky nakupuji zásadně na německých eshopech.
Dekuji…to je asi řešení, ale neumím dobre německy…to bych si asi netroufla objednat přímo z německých stránek
nebo se to dá zvládnout i s naprostým základem? A to posílám platbu v eurech? Dekuji za odpověď
@Peggy54 píše:
Nemeckyeshop
Dekuji… to je jeden z mých tipů… a mate dobrou zkušenost? Ceny se mi u některého artiklu zdají až podezřele nízké ![]()
@nico2 vybornou, taky se mi zdalo ze je to podezrele levne ale vse opravdu v poradku. Jak jidlo tak drogerka. Akorat bonboska morske plody byla hnusna. Dodani vetsinou do ctyr dnu
@Peggy54 píše:
@nico2 vybornou, taky se mi zdalo ze je to podezrele levne ale vse opravdu v poradku. Jak jidlo tak drogerka. Akorat bonboska morske plody byla hnusna. Dodani vetsinou do ctyr dnu
Dekuji tedy za tip!!
@nico2 píše:
No ty recenze v zásadě píšou lidi, co jsou buď velmi spokojeni nebo nespokojení. Je to věrohodné, těžko zfalsovat. Můžeš se tam trochu odradit nebo povzbudit k nákupu. Sama mám eshop s německou drogerií, ale odkaz dávat nebudu, abych se neprozradila. Pokud neotevrou hranice, bude mít většina problém se zásobováním.
@LaPaloma píše:
No ty recenze v zásadě píšou lidi, co jsou buď velmi spokojeni nebo nespokojení. Je to věrohodné, těžko zfalsovat. Můžeš se tam trochu odradit nebo povzbudit k nákupu. Sama mám eshop s německou drogerií, ale odkaz dávat nebudu, abych se neprozradila. Pokud neotevrou hranice, bude mít většina problém se zásobováním.
No jasne… teď jsem si nevybrala dobrou dobu na dodání německého zboží… nebo vlastně každého přes hranice ČR ![]()
@nico2 píše:
@ZumpaDekuji…to je asi řešení, ale neumím dobre německy…to bych si asi netroufla objednat přímo z německých stráneknebo se to dá zvládnout i s naprostým základem? A to posílám platbu v eurech? Dekuji za odpověď
amazon.de jde přepnout do angličtiny a teď koukám, že dokonce do češtiny. Ceny mám nastavené v €.