Kam dáváte osušky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14046
18.4.20 14:51

Kam dáváte osušky?

Zdravím, nesmějte se mému dotazu. Máme opravdu malou koupelnu. Na ručníky nemám skříň, ale polici hodně vysoko, aby to nezabíralo místo, teda to říkal můj 2m muž, když to tam privrtal.
Děti použiji osušku a pak dají na žebříkove topení = sušák. Když tam visí 5 osušek, tak nic moc. Kam dáváte rozpoužívané osušky?? Na tom topení to vypadá hrozně. Složit a dát na tu vysokou polici to nechci, kluci tam nedosáhnou a ještě to nepatří mezi čisté. Jednou za týden to vyperu a to je jediná chvíle, kdy to tam vypadá o něco lépe.
Je nás pět, máme 75m byt, ale mám pocit, že nemáme místo na nic :(.

Jakmile dostanou kluci nové lego, brusle, míč atd. už šílím, kam to mám nacpat.

P. S nejradši bych vyhazela všechno, třídím a ona ta práce není vidět!! Do toho manžel má pocit, že každý šroubek se hodí a nestačí mu ani čtyři skříně na ty krámy!
Máte někdo v bytě cirkulárku? My jo. Před 15 lety na tom řezal podlahu a je tu holka s námi dodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1754
18.4.20 14:54

Na věšáky u vchodu stejně jako bundy. Pokud ji chci dezinfikovat, tak do parního hrnce a potom zase na věšák. Klidně mokré, schnou rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21491
18.4.20 14:57

@lenka_ zakladatelka myslela osušky, ne roušky 😀
My máme věšák na osušky na topném žebříku a druhý na dveřích koupelny. Tím se to rozloží a není jich tolik na jednom místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
18.4.20 14:58

@lenka_ osušky na věšák a do parního hrnce :lol: teď jsi mě pobavila. Já ale taky původně četla roušky. Corona leze na mozek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
18.4.20 15:00

:lol: prostě už z karantény blbnu :lol: vidím už roušky úplně všude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
18.4.20 15:04

@jizvíková mám ten samý problém. Jak s ručníky, tak s manželem :lol: manžel má přehozenou osušku přes tyč na sprchový závěs, který nepoužíváme a nemáme. A já s dětmi na háčku za dveřmi, takže to na první vstoupení tolik nebije do očí. S místem bojuji úplně stejně a to jsme jen 4. Děsím se každé hračky, kterou děti dostanou. Půl špajzu mi zabírají jen manželovy krámy. Kdyby je měl alespoň uklizené, ale v jedné polici má naházené vše páté přes deváté. Někdy mám takový vztek, že bych mu to vyházela. Posledni dobou obzvlášť, protože dělám větší nákupy a nemám to pořádně kam dát. A to raději nemluvím o sklepu, tam se nedá skoro ani vejít… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
18.4.20 15:06

@lenka_ :lol:
@jizvíková dávám na zebrikove topení a ani by mě z praktických důvodů nenapadlo dávat jinam 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650

Já osušky dávám po prvním použití na balkon, mám tam koš na prádlo a potom je vyperu. Já to řešila ne kvůli místu, ale protože jsem v bytě likvidovala vlhkost, v paneláku jsme měli 65% :zed: co jsme je začali dávat na balkon tak vlhkost padla pod 55%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3

Ahoj, tak to jsi mě s tou cirkularkou pobavila :D My máme v obýváku 3 jízdní kola, ale na cirkularku to teda nemá :D Hodně chlapů jsou sysli :D Dobrá věc je taky venkovní sušák pod okno.Veci jsou po ruce a jakmile osušky uschnou, tak je poskládat a dát na polici, která ale musí být níž, aby si i kluci mohli vzít svoje osušky. A pak dobrá věc jsou ty věšáky na dveře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
18.4.20 15:23

Stejně jako manžel od @Aduš8 přehazujeme přes tyč od sprchového závěsu, též ho nemáme a nepoužíváme.. teda já přehazuju svou, když se kluci utřou, vlezu do koupelny, seberu jejich osušky ze země a přehodím je tam taky, zatím tam nedosáhnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
18.4.20 15:44

Máme navrtané na zdi takové kovové věšáky, tam to věšíme. Dcery od muže když jsou u nás dávají své ručníky na topení uschnout a ráno je suché poskládam na pračku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38745
18.4.20 15:46

Mame na koupelnovych dverich takove ty zavesne hacky-vesacky a vesime je tam, mame tam ctyri. Dvere se daji v pohode zavirat. Pro decka mame delsi, aby na ne dosahly. Funguje to dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
18.4.20 16:03

Na dverich mame zahaknuty nastavec, jsou tam 2 tycky s hacky na rucniky a osusky. Vylozene mokrou prehodim vedle na zebrik. Ale jinak boj s mistem je take muj vecny problem a vetsi byt to nevyresil. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
18.4.20 16:09

Na žebříčkovém topení máme vedle sebe pověšené plastové háčky ve tvaru S a každý si pověsí svou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
18.4.20 16:09

Osušky usuším na topení v chodbě a kuchyni a pověsím na věšáček co máme u vany. ručníky na ruce mám na věšáčku u umyvadla. takový ty čudlíky přilepený na zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný