Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám něco takovéhleho: https://www.susaky-shop.cz/…-petiramenny - jeden dole na ručníky a jeden v horní koupelně na osušky. I když máme dost mista, je to super věc ![]()
Nepoužité máme ve skříni. Po použití se usuší na topení a večer než jdeme spát se pověsí na věšáčky vedle (které jsou hned naproti sprše). Na ruce mame na věšáčcích na skříni pod umyvadlem.
@Aduš8 píše:
@jizvíková mám ten samý problém. Jak s ručníky, tak s manželemmanžel má přehozenou osušku přes tyč na sprchový závěs, který nepoužíváme a nemáme. A já s dětmi na háčku za dveřmi, takže to na první vstoupení tolik nebije do očí. S místem bojuji úplně stejně a to jsme jen 4. Děsím se každé hračky, kterou děti dostanou. Půl špajzu mi zabírají jen manželovy krámy. Kdyby je měl alespoň uklizené, ale v jedné polici má naházené vše páté přes deváté. Někdy mám takový vztek, že bych mu to vyházela. Posledni dobou obzvlášť, protože dělám větší nákupy a nemám to pořádně kam dát. A to raději nemluvím o sklepu, tam se nedá skoro ani vejít…
Jsme na tom stejně. Taky v tom má bordel! Neuklizi to nikdy, ale nadává, když uklizim ja. Teď třídim postupně všechno, všechny skříně, všechny místnosti. On mi dneska řekl, že uklizenim a tridenim dělám bordel, že je to zbytečná práce… Přitom jsem udělala místo ve třetině skříně, uklidila balkon, vyhazela stare hracky, male oblečení slo do kontejneru na charitu atd.
Máme koupelnu tak malou, že tam nemáme ani místo na topný žebřík
Ručníky si každý nosíme svůj do koupelny, po použití je pověsím v ložnici na postýlku. Muž má svůj na háčku na dveřích od koupelny. Ale tam mu tak dobře neuschne, na postýlce uschne líp ![]()
My máme sušák nad vanou, dá se roztáhnout nebo zmenšit jak harmonika.
U dcery ve skrini
. Jeste nemame udelanou skrinku pod umyvadla v koupelne. Ma tam byt dvojita suplikova a chybi nam udelat vestavna skrin na chodbu. Pak budou vsechny rucniky bud v koupelne nebo v te skrini. Ted mame rucniky a povleceni u prostredni v pokoji ve skrini. Deti maji kazdy ve svem pokoji velkou Pax skrin. Jsou dost prostorne. V jedne pulce maji obleceni a do druhe jim dam veci, ktere potrebuji ulozit/ umistit. Nez dodelame doma ty mouchy. Mam rada velke skrine, kde toho vleze hodne. Takze uloznych prostoru je doma dost.
Příspěvek upraven 19.04.20 v 08:55
A pouzite pochopitelne v koupelne. Mame 6 hacku vedle sebe. Muj chlap to dava na zebrik. Takze mu porad nadavam, ze tam to nebude. Pripadne to povesi pres sklo sprchace. Coz je zase spatne. Hlavni je, ze si tam dal hacky na rucniky. Rebel
.
@jizvíková píše:
Zdravím, nesmějte se mému dotazu. Máme opravdu malou koupelnu. Na ručníky nemám skříň, ale polici hodně vysoko, aby to nezabíralo místo, teda to říkal můj 2m muž, když to tam privrtal.
Děti použiji osušku a pak dají na žebříkove topení = sušák. Když tam visí 5 osušek, tak nic moc. Kam dáváte rozpoužívané osušky?? Na tom topení to vypadá hrozně. Složit a dát na tu vysokou polici to nechci, kluci tam nedosáhnou a ještě to nepatří mezi čisté. Jednou za týden to vyperu a to je jediná chvíle, kdy to tam vypadá o něco lépe.
Je nás pět, máme 75m byt, ale mám pocit, že nemáme místo na nic.
Jakmile dostanou kluci nové lego, brusle, míč atd. už šílím, kam to mám nacpat.
P. S nejradši bych vyhazela všechno, třídím a ona ta práce není vidět!! Do toho manžel má pocit, že každý šroubek se hodí a nestačí mu ani čtyři skříně na ty krámy!
Máte někdo v bytě cirkulárku? My jo. Před 15 lety na tom řezal podlahu a je tu holka s námi dodnes.
V jedné koupelně jsme je měli na háčcích na dveřích (ale chce to dveře otevírající se dovnitř do koupelny). Teď je mám v umyvadlové skřínce a nebo mám na topných žebříkách háčky na které jdou pověsit, přijde mi že to i vypadá líp
ale primárně jsme kvůli tomu nechávali místo v těch skřínkách.