Registrace Podolí 2016

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1414
19.6.16 20:23

Registrace Podolí 2016

Ahoj holky,
Prosím o radu, zítra 20.6. Se musím zaregistrovat do porodnice, chci zkusit Podolí. Od kolika je tam ta registrace? Pořád od 8:00 hod?
A dále můj dotaz zní, když to nevyjde se přihlásit tak mám jít asi dnes ten den jinam se registrovat že? Druhou variantu mám Motol.

Děkuji za odpovědi V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4086
19.6.16 20:50

@Deneriss Do Podolí už se registruje online, a myslim, ze je to od 8:00. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
19.6.16 20:55

@akcinaj anp to právě vím že online, jen jsem. Nevěděla v kolik to začíná :) tak děkuji budu nastoupena před osmou.
A když to nevyjde tak mám jít asi hned jinam co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
19.6.16 21:03

@Deneriss Doporucuji si formular vyplnit uz dnes a poslat. Napisi ti, ze se musis registrovat od 8 hodin (mas pak jeste nekolik dni na to, zkusit to jiny den, pokud se ti registrace nepovede) Az pak rano budes vyplnovat fotmular, budes mit predvyplnene udaje, ktere si vyplnovala uz den predem. Ma zkusenost:) To mi poradila pani v Podoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
19.6.16 21:08

@Lucie.P84 já už ho vyplnila, ale nemám to znova predvyplnene. Mám z toho hrůzu, že se mi to nepovede. Budem se přihlašovat oba jak já tam přítel a uvidíme kdo bude rychlejší. Ještě mě napadlo si to napsat někde no Wordu a pak kopírovat.. No bude to sranda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
19.6.16 22:12

Až to budeš ráno psát, tak už ti to bude nabízet. Pokud to tedy nezměnili. My s manželem jsme taky byli na počítači a ipadu a nakonec se to povedlo oběma. Díky tomu, ze jsem se tam moc nezdrzela, tak jsem byla i relativne spokojena oproti prvnimu porodu :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2719
24.7.17 16:59

Založena nová FB skupina Rodíme v Podolí - kde se můžou vkládat recenze, poznatky, fotky, zkušenosti, doporučení apod.

https://www.facebook.com/…76537496506/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková