Regresní terapeut

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.7.21 16:54

@Ou díky, ale neptam se tu na váš názor jestli ano nebo ne, ptám se na doporučení ke komu :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
36504
10.7.21 17:32
@Anonymní píše:
@Ou díky, ale neptam se tu na váš názor jestli ano nebo ne, ptám se na doporučení ke komu :potlesk:

podle Tvé útočné reakce je vidět, že s psychikou opravdu potřebuješ něco udělat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.21 17:36

Já byla 2× na regresní terapii, mě to tedy pomohlo, zlepšení vztahu s mým otcem a dcerkou. I když jsem neviděla zrovna pěkné věci, tak to na mě následky žádné nezanechalo. Paní to dělá dlouho a má zkušenosti, ale je na jižní Moravě.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
10.7.21 18:07
@Anonymní píše:
@Ou díky, ale neptam se tu na váš názor jestli ano nebo ne, ptám se na doporučení ke komu :potlesk:

1. ti to tam píšu - zajdi do nejbližší rodinné poradny.
2. a nebo třeba za Pavlínou Danielovou do Bílé Vody, ta je výborná (když nenapíšeš odkud jsi, tak je celkem nesmyslné ti radit konkrétní jméno, že)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.21 18:33

@Ou nepotrebuju žádnou rodinnou poradnu, jde mi pouze o regresní terapii a vzhledem k tomu, že hledám někoho dobrého a ne nějakého amatéra, tak je mi jedno odkud bude

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.21 18:34

@Burj Chalifa nebo jen nepotřebuji číst odpovědi jak je to blbost, na co mi ti lidé odpovídají na něco jiného, než na co se ptám?

• Citovat
  • Upravit
1213
10.7.21 18:37
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa nebo jen nepotřebuji číst odpovědi jak je to blbost, na co mi ti lidé odpovídají na něco jiného, než na co se ptám?

Zkusím se zeptat. Jsi si jistá, že regresi opravdu potřebuješ a myslíš, že by pomohla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.21 21:20

@kemeny13 ano

• Citovat
  • Upravit
36504
10.7.21 21:26
@kemeny13 píše:
Zkusím se zeptat. Jsi si jistá, že regresi opravdu potřebuješ a myslíš, že by pomohla?

Já se jí také ptala, proč zrovna regresi. A místo regrese byla z její strany agrese. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
10.7.21 21:34
@Burj Chalifa píše:
Já se jí také ptala, proč zrovna regresi. A místo regrese byla z její strany agrese. :think:

Ale tak ona regrese není úplně špatné řešení. Akorát není úplně pro každého vhodná. Chce to se poradit. Ty jí píšeš, že to není dobré, tak s tím možná nesouhlasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.21 21:38

@kemeny13 děkuji za názor, ano já vím, že regrese není pro každého, ale má otázka zněla, kdo má jaké zkušenosti a s kým, místo toho mi X lidí odpoví, že to není pro mě, přitom vůbec neví, co řeším za problém. Neptám se zde na názor jestli do toho jít nebo ne, ale za kým, pochopte prosím toto. Úplně jinak bych reagovala, kdyby mi to napsal někdo, kdo na ní byl, že si nese nějaké následky, ale od lidí, kteří to nevyzkoušeli ale i tak vědí že to je blbost, si tento názor nenechám vsugerovat. Držte se prosím mého tématu a pokud o něm nic nevíte, neodpovidejte, děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1213
10.7.21 21:43
@Anonymní píše:
@kemeny13 děkuji za názor, ano já vím, že regrese není pro každého, ale má otázka zněla, kdo má jaké zkušenosti a s kým, místo toho mi X lidí odpoví, že to není pro mě, přitom vůbec neví, co řeším za problém. Neptám se zde na názor jestli do toho jít nebo ne, ale za kým, pochopte prosím toto. Úplně jinak bych reagovala, kdyby mi to napsal někdo, kdo na ní byl, že si nese nějaké následky, ale od lidí, kteří to nevyzkoušeli ale i tak vědí že to je blbost, si tento názor nenechám vsugerovat. Držte se prosím mého tématu a pokud o něm nic nevíte, neodpovidejte, děkuji :srdce:

Ale já jsem nepsala, že to není přímo pro Tebe, já to nevím. Proto je třeba se poradit. Jestli chceš napiš mi do sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat