Regresní terapeut
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Ou díky, ale neptam se tu na váš názor jestli ano nebo ne, ptám se na doporučení ke komu
podle Tvé útočné reakce je vidět, že s psychikou opravdu potřebuješ něco udělat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já byla 2× na regresní terapii, mě to tedy pomohlo, zlepšení vztahu s mým otcem a dcerkou. I když jsem neviděla zrovna pěkné věci, tak to na mě následky žádné nezanechalo. Paní to dělá dlouho a má zkušenosti, ale je na jižní Moravě.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Ou díky, ale neptam se tu na váš názor jestli ano nebo ne, ptám se na doporučení ke komu
1. ti to tam píšu - zajdi do nejbližší rodinné poradny.
2. a nebo třeba za Pavlínou Danielovou do Bílé Vody, ta je výborná (když nenapíšeš odkud jsi, tak je celkem nesmyslné ti radit konkrétní jméno, že)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou nepotrebuju žádnou rodinnou poradnu, jde mi pouze o regresní terapii a vzhledem k tomu, že hledám někoho dobrého a ne nějakého amatéra, tak je mi jedno odkud bude
- Citovat
- Upravit
@Burj Chalifa nebo jen nepotřebuji číst odpovědi jak je to blbost, na co mi ti lidé odpovídají na něco jiného, než na co se ptám?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa nebo jen nepotřebuji číst odpovědi jak je to blbost, na co mi ti lidé odpovídají na něco jiného, než na co se ptám?
Zkusím se zeptat. Jsi si jistá, že regresi opravdu potřebuješ a myslíš, že by pomohla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kemeny13 píše:
Zkusím se zeptat. Jsi si jistá, že regresi opravdu potřebuješ a myslíš, že by pomohla?
Já se jí také ptala, proč zrovna regresi. A místo regrese byla z její strany agrese. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Já se jí také ptala, proč zrovna regresi. A místo regrese byla z její strany agrese.
Ale tak ona regrese není úplně špatné řešení. Akorát není úplně pro každého vhodná. Chce to se poradit. Ty jí píšeš, že to není dobré, tak s tím možná nesouhlasí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kemeny13 děkuji za názor, ano já vím, že regrese není pro každého, ale má otázka zněla, kdo má jaké zkušenosti a s kým, místo toho mi X lidí odpoví, že to není pro mě, přitom vůbec neví, co řeším za problém. Neptám se zde na názor jestli do toho jít nebo ne, ale za kým, pochopte prosím toto. Úplně jinak bych reagovala, kdyby mi to napsal někdo, kdo na ní byl, že si nese nějaké následky, ale od lidí, kteří to nevyzkoušeli ale i tak vědí že to je blbost, si tento názor nenechám vsugerovat. Držte se prosím mého tématu a pokud o něm nic nevíte, neodpovidejte, děkuji ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@kemeny13 děkuji za názor, ano já vím, že regrese není pro každého, ale má otázka zněla, kdo má jaké zkušenosti a s kým, místo toho mi X lidí odpoví, že to není pro mě, přitom vůbec neví, co řeším za problém. Neptám se zde na názor jestli do toho jít nebo ne, ale za kým, pochopte prosím toto. Úplně jinak bych reagovala, kdyby mi to napsal někdo, kdo na ní byl, že si nese nějaké následky, ale od lidí, kteří to nevyzkoušeli ale i tak vědí že to je blbost, si tento názor nenechám vsugerovat. Držte se prosím mého tématu a pokud o něm nic nevíte, neodpovidejte, děkuji
Ale já jsem nepsala, že to není přímo pro Tebe, já to nevím. Proto je třeba se poradit. Jestli chceš napiš mi do sz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit